Місячний календар стрижок на червень 2017 року - сприятливі дні з описом

Якщо ви хочете знати, що Оракул говорить про те, коли стригти волосся, то ознайомтеся з наведеними місячним календарем. Від того, яка зараз Місяць, залежить, чи варто відвідувати свого майстра-перукаря або ж поки краще утриматися від походу.

Місячний календар стрижок

Наука астрологія стверджує, що підстригатися і фарбувати волосся рекомендується по певних днях, інакше ви можете не тільки погіршити стан пасм, а ще і згубно вплинути на своє благополуччя і загальний стан організму. Вибравши сприятливі дні для стрижки волосся в червні 2017 року для жінок (такі передбачення також стосуються і чоловіків), ви позбудетеся від своїх тривог, а натомість оберете спокій і емоційний підйом.

Стрижка за місячним календарем на червень 2017, вироблена в сприятливий для цього день, допоможе людині, відвідав перукарню, налагодити своє благополуччя, матеріальний добробут. Багатьом, хто дізнається вдалі дні для остригания волосся, це дасть змогу нормалізувати взаємовідносини з оточуючими, а комусь навіть отримати давно очікувану прибуток.

Місячний календар на червень 2017 року

Бурятські ченці впевнені, що якщо обстригти довжину волосся в несприятливий день, то можна відлякати від себе везіння і удачу. Ознайомившись, коли можна стригти волосся в червні 2017, і дотримуючись рекомендації, ви зможете посприяти налагодженню свого фінансового добробуту, поліпшення загального самопочуття і здоров'я волосся. Отже, ось точний місячний календар стрижок на червень 2017:

Дата

Фаза Місяця

Знак

Прогноз

01.06

Місяць

Діва

Нова стрижка на зростаючу Місяць допоможе своєму власникові поліпшити стан здоров'я, сприяє довголіттю. Це вдалий час для фарбування волосся, завивки або мелірування.

02.06

Місяць

Діва

Місячний календар на сьогодні свідчить, що це вдалий час, щоб привести в порядок свою шевелюру: зробити відновлюючі маски, нанести на пасма зміцнюючі засоби. Можете підстригтися і перефарбуватися – новий колір буде дуже насиченим і довго не змиється.

03.06

Місяць

Ваги

Рекомендується обрізати посічені кінчики, щоб надати прядків сили на подальше швидке зростання. Можна провести процедуру фарбування, але вибирати потрібно лише між відтінками хни – це допоможе у підвищенні вашого авторитету і посприяє посиленню імунітету.

04.06

Місяць

Ваги

11 місячну добу – один з благополучних днів для стрижки або фарбування прядок. Укорочення довжини або остригание сухих решт буде допомагати розвитку вашої інтуїції, посилення розумових здібностей. Фарбування волосся в будь-які відтінки золота або міді приверне до вас грошову прибуток.

05.06

Місяць

Ваги

Не найвдаліший час, коли підстригатися, краще все ж перенести візит до майстра на іншу дату. Якщо дуже хочеться, фарбуйте волосся натуральною фарбою – в такому разі ваш статус стане на щабель вище.

06.06

Місяць

Скорпіон

Нейтральний день: хочете, можете підстригтися, немає, то просто зробіть гарну укладку – вона вийде такою, якою ви собі її уявляли. Не робіть завивку і не мийте голову, тому що хімічні компоненти шампуню проникнуть глибоко під шкіру і можуть заподіяти шкоду коренів волосся.

07.06

Місяць

Скорпіон

Саме час, щоб оновити стрижку і перефарбувати прядки в інший улюблений відтінок, головне, щоб барвники були м'якими і натуральними. Фарбування посприяє значним грошовим вливанням у ваші кишені завдяки стрімкому просуванню вгору по кар'єрі.

08.06

Місяць

Стрілець

Утримайтеся від остригания довжини прядок або зміни їх кольору – Оракул не радить проводити ніяких дій з волоссям. День буде вдалим тільки у людей, які віддають перевагу темні відтінки натуральних фарб.

09.06

Повний місяць

Стрілець

Змініть дату походу до майстра, інакше ваша душа буде постійно відчувати дискомфорт, значить, і ви станете більш дратівливі. Для фарбування пасуватимуть темні відтінки.

10.06

Щербатий

Стрілець

Якщо пострижетеся, то довго не зможете закінчити розпочату справу – весь час будуть виникати перешкоди, ріст волосся сповільниться. Краще перекрасьтесь в рудий або світлий – відтінок вам піде і довго не змиється.

11.06

Щербатий

Козеріг

Не варто навіть кінчики обстригати – обов'язково виникнуть дрібні або великі неприємності. Окрасьте прядки в улюблений колір – це приверне до вас удачу.

12.06

Щербатий

Козеріг

Найкращий день для людей, які мають бізнес – фарбування і стрижка вплинуть на благополучні справи в бізнесі. Решті ж варто оновити зачіску для продовження життя.

13.06

Щербатий

Водолій

Не поспішайте до перукаря – з волоссям не станеться нічого страшного, але результат вам точно не сподобається. Зробіть наявні маски по догляду.

14.06

Щербатий

Водолій

Якщо острижете кінці, то сповільніть зростання прядок, тому краще расчешитесь гребенем, зробленим з дерева, зробіть гарну укладку.

15.06

Щербатий

Водолій

Можете підстригтися і перефарбуватися в рудий або світлий – це подарує вам красу, забезпечить благополуччя.

16.06

Щербатий

Риби

Якщо пострижетеся, тоді обов'язково підете собі купити щось новеньке. Цілком можливо, що це буде торт, який принесе кілька зайвих сантиметрів на талії. Краще перекрасьтесь в будь-який відтінок, використовуючи натуральний барвник.

17.06

Щербатий

Риби

Варто утриматися від усіх дій з поліпшенням зачіски – це може спричинити за собою неприємності.

18.06

Щербатий

Овен

Найгірший день за місячним календарем на червень для стрижки або фарбування – може постраждати ваше здоров'я. Використовуйте тонік для залучення успіху в роботі над проектом.

19.06

Щербатий

Овен

Не рекомендується стригтися, щоб здоров'я не погіршився. Якщо перекрасите волосся, це загрожує великими конфліктами на роботі чи вдома.

20.06

Щербатий

Телець

Якщо немає потреби виходити з дому, просто зберіть волосся в хвіст, навіть не расчесываясь – будь-які маніпуляції загрожують пошкодженням волосся, потім потрібно буде довго їх відновлювати.

21.06

Щербатий

Телець

За місячним календарем можна зрозуміти, що в цей день червня ваша душа знайде спокій завдяки стрижки та фарбування. Здоров'я покращиться, отримаєте довгоочікувану прибуток, якщо радикально поміняєте відтінок прядок.

22.06

Щербатий

Близнюки

Зробивши нову стрижку і гарну укладку, ви почуєте на свою адресу багато щирих душевних компліментів. Фарбування краще перенести на більш відповідну дату.

23.06

Щербатий

Близнюки

Всякі дії перукаря з волоссям посприяють втрати вашої енергії, спровокую фінансову нестабільність.

24.06

Молодий місяць

Рак

Утримайтеся від остригания довжини, завивки, інакше будете в центрі неприємностей і сварок. Окрасьте прядки фарбою з натуральних компонентів – прибуток не змусить себе чекати.

25.06

Місяць

Рак

Щоб уникнути втрати енергії або ризику фінансової нестабільності перенесіть візит до майстра. Щоб водилися гроші, для фарбування використовуйте тонік.

26.06

Місяць

Лев

Не обесцвечивайте прядки, не остригайте довжину – все це призведе до великих непотрібним розтрат. Якщо хочете просунутися далі по кар'єрних сходах, перефарбуйте волосся у улюблений колір.

27.06

Місяць

Лев

Відмініть відвідування майстра – стрижка або фарбування вжене вас в депресію, з якої потім буде складно вийти.

28.06

Місяць

Діва

Видаливши посічені кінці, ви обов'язково купіть собі щось нове. Освітливши прядки, залучите в життя достаток.

29.06

Місяць

Діва

Якщо хочете позбутися від негативу і оздоровити організм, відвідайте досвідченого перукаря, але не красьтесь – від цього на роботі будете конфліктувати зі всім колективом.

30.06

Місяць

Ваги

Щоб уникнути проблем у всіх сферах своєї діяльності, відмовтеся від стрижки або фарбування. Зробіть гарну укладку – відчуєте себе набагато впевненіше.

Вдалі чи будуть найближчі дні після наведення краси, залежить від того, в якій фазі Місяць у червні, адже розташування небесного світила дуже впливає на життя кожної живої істоти. Докладні описи допоможуть вам спланувати свій графік і вибрати гарні дні стрижки за місячним календарем для проведення косметичних процедур, які тільки позитивно вплинуть на ваші волосся і здоров'я.

Сприятливі дні для стрижки в червні

Гороскоп стрижок дає зрозуміти, що час, коли Місяць у Тельці, Діви або Козерозі – це найбільш вдалі дні для стрижки. Провівши процедури по догляду, ви будете мати міцні здорові прядки, красиві і доглянуті на вигляд. Дні, сприятливі для стрижки на перший літній місяць 2017 – це 1-4 числа, 7, 12, 15 і 21. У червні зростаюча Місяць збігається зі Стрільцем, тому не бійтеся експериментувати з асиметрією, фарбуватися в різні, навіть найсміливіші тони. 22 червня присвятіть процедур по догляду.

Значення місячних днів для стрижки волосся

Фаза Місяця для стрижки волосся – один з важливих критеріїв, але важливим є ще час проведення маніпуляцій. Керуючись порадами місячного календаря, ви знайдете не тільки шикарну зачіску, а ще впустіть в життя удачу і забезпечите собі фінансову стабільність. Кращий час для стрижки – це дні, коли Місяць росте, і знаходиться вона в першій або другій чверті. У такому разі зростання ваших пасм прискориться, кожен волосок набереться силою і здоров'ям.

Відео: гороскоп стрижок на 2017 рік

НАЙБІЛЬШ ВДАЛІ ДНІ ДЛЯ СТРИЖКИ ВОЛОССЯ

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!