Як заморозити сторінку в вк свою або чужу

У житті людини багато чого може набриднути, це стосується фільмів, музики і соціальних мереж, в яких проводять багато часу, безцільно переглядаючи сторінки, вивчаючи чужу життя. В якийсь момент приходить рішення відмовитися від таких сервісів і стає питання видалення або тимчасової блокування облікового запису. Вконтакте є кілька способів, як можна назавжди піти або заморозити свій профіль.

Що таке заморозка сторінки

Важливо розуміти відмінність в термінології, яка стосується блокування сторінки. Заморозити профіль і його видалення – різні речі, процедура виконання цих дій теж відрізняється. Приміром, через налаштування можна стерти свою сторінку самостійно, закрити її на час і за власним бажанням її відкрити. Заморожування діє дещо інакше, забанити можуть тільки адміністратори ВК.

При самостійній блокування сторінки, ви можете самі зняти заборону використання протягом 7 місяців. Заморозити і розморозити сторінку можуть тільки адміни ВК. Повернутися до своїм коханим проставлениям лайків і листанию стрічки вдасться тільки після закінчення певного терміну. Виняток становить ситуація, коли вам вдалося через техпідтримку довести, що бан був отриманий помилково або невиправдано (про таких ситуаціях буде написано нижче).

За що можуть заморозити сторінку в вконтакте

Причиною для тимчасового блокування з боку адміністрації, як правило, стають підозрілі дії, які порушують правила користування сервісом. Заморозити сторінку у наступних випадках:

  1. Накрутка передплатників, лайків. Мова йде про штучному збільшенні активності на сторінці за допомогою сторонніх сайтів, коли на профіль підписуються заради бонусів. Накрутити недобросовісні люди
  2. Заморозити можуть за розсилку спаму, коли людина відправляє масово багато однакових повідомлень на стіну групи, інших передплатників (як правило, рекламного змісту). Ця діяльність заборонена правилами і є порушенням.
  3. Розміщення заборонених матеріалів у себе в стрічці: постинг посилань на заборонені ресурси, порнографія, заклики до насильства, поширення вірусів, образи на релігійному ґрунті і т. д.
  4. Підозріла гіперактивність користувача. У це поняття входить масове додавання в друзі, аномальна кількість лайків за короткий проміжок часу.
  5. Скарги на профіль з боку інших користувачів, які помітили заборонену інформацію на стіні, підозріла поведінка на сторінці.

Якщо адміністрація вирішила заморозити ваш аккаунт, то зняти бан можна швидко (питання вирішується 2-3 години). Кожен наступний штраф буде подовжувати тривалість блокування аж до 6 місяців з подальшим перманентним (постійним) баном. Щоб отримати заморозку, можна просто розмістити на стіні з посиланнями на пост vkbot.ru або vto.pe кілька разів за тиждень. Дії з боку адміністрації ВК не змусять себе довго чекати. Якщо у вас немає такої мети, то краще відмовитися від таких записів.

Як заблокувати свою сторінку вручну

При бажанні тимчасово обмежити доступ до свого профілю, можна провести заморожування через панель налаштувань. На відміну від покарання з боку адміністрації, ви можете в будь-який момент самостійно зняти обмеження і продовжити повноцінно користуватися аккаунтом. Видалення та блокування вручну проводиться за однаковим алгоритмом з невеликою додатковою умовою: для повноцінного видалення сторінки з бази даних, потрібно не виконувати її відновлення протягом 7 місяців. Для ручного блокування потрібно:

  1. Зайти в свій профіль, клікнути на «Налаштування».
  2. Перегорнути меню вниз, внизу буде активне посилання «Видалити сторінку». Клікніть по ній.
  3. Це призведе до заморожування аккаунта, яка закриє доступ до вмісту для інших користувачів. Якщо ви захочете розблокувати її, то потрібно авторизуватися в ВК і відновити з цього ж меню.
  4. Якщо ви хочете, щоб повністю видалити профіль, то просто не заходьте у нього більше, через 6-7 місяців адміністрація зітре її з бази даних.

Як заморозити сторінку вконтакте чужу

Існує спосіб спровокувати бан для іншого користувача або просто докучливого спам-бота, який просить підписатися на групу або профіль. Заморозити аккаунт тимчасово друг ого людини легко, а от спровокувати безстрокове блокування дуже складно. Власник сторінки буде подавати заявку на разморозку, тому доведеться повторювати дії кілька разів. Для цих цілей вам потрібно буде оформити скаргу на користувача.

Поскаржитись з особистого облікового запису

Головним інструментів для цього стане репорт в техпідтримку з скаргою на конкретний профіль користувача. Щоб прискорити процес заморозки, можна попросити друзів і знайомих теж надіслати скаргу з тією ж причиною для блокування. Виконується це наступним чином:

  1. Відкрийте ВК, авторизуйтеся і перейдіть на обліковий запис, який потрібно забанити.
  2. Під фотографією буде іконка з трьома крапками. Клікніть по ній.
  3. Далі необхідно вибрати опцію «Поскаржитися на сторінку».
  4. З'явиться нове вікно, де потрібно вказати причину для блокування з варіантів: образлива поведінка, розсилка спаму, порнографія. Знадобиться словами описати, що на вашу думку порушило правила користування ВК.
  5. Після заповнення форма натисніть кнопку «Відправити». Далі залишається тільки чекати рішення адміністрації ВК.

Існує ще один варіант, як заморозити чужий профіль у ВК. Він підходить у випадку, якщо людина активно розсилає повідомлення іншим користувачам з нав'язливими рекламними повідомленнями, образливого характеру, порнографією. Всередині діалогу (розділ «повідомлення») верхнє додаткове меню містить команду «Це спам». Натискаючи цю кнопку, ви автоматично відправляєте скарги на цього користувача ВК. Якщо їх прийде багато, то сторінку заморозять.

Скільки потрібно скарг щоб заблокувати сторінку вконтакте

Існують причини, за якими адміністрація може заморожувати профіль практично відразу, але це стосується тільки сторонніх сайтів, яких було написано вище. В інших випадках повинна набратися критична маса репортов, щоб було прийнято рішення техподдрежкой про тимчасове блокування акаунту. Це зроблено для того, щоб із-за особистої антипатії, один користувач не міг заблокувати іншого. Офіційно цифра не називається, але для бана необхідно не менше 5 скарг.

Відео

Як заморозити сторінку ВК за пару секунд (2016) / Як просто? /

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!