Як дізнатися пароль Вконтакте від своєї сторінки

Для багатьох людей соціальні мережі стали основним способом спілкування з друзями, знайомими. Сайт Вконтакте – одна з найбільш популярних майданчиків серед користувачів інтернету. Для входу в аккаунт вимагається код та логін, але людина може забути свої дані. У таких випадках є кілька варіантів, як дізнатися пароль від ВК.

Що робити, якщо забув пароль від ВК

На особистих сторінках в соціальних мережах нерідко зберігається переписка, яка призначена тільки для власника, тому безпека облікового запису – важливий аспект роботи сервісу. Для захисту від злому, хакерських атак сайт має декілька ступенів захисту і пассворд (пароль) – одна з них. Сама адміністрація для запобігання крадіжки аккаунта рекомендує регулярно змінювати комбінації доступу. Це призводить до того, що людина може заплутатися і тут знадобляться знання, як згадати пароль від ВК.

Для початку постарайтеся підібрати доступи, можливо, ви використовували один з кодів, який придумували для інших сайтів. Перевірте свої блокноти, іноді люди записують спеціально свої дані, щоб можна було їх знайти. Якщо ці заходи не допомагають, можна скористатися іншими методами, як дізнатися пароль у Вконтакті:

  • через браузер (Opera, Mozilla);
  • з допомогою кнопки «Відновити пароль»;
  • через службу технічної підтримки;
  • використовуючи спеціальне ПЗ (програмне забезпечення).

Як переглянути свій пароль в ВК

Цей спосіб вимагає, щоб заздалегідь були внесені додаткові налаштування для браузера. У цих цілях частіше використовують провідник Mozilla Firefox, для якого слід зробити наступні дії:

  • зайдіть в розділ «Налаштування»;
  • перейдіть до пункту «Паролі, шифри»;
  • натисніть на «Захист»;
  • клацніть на вкладку «Управління шифрами» або «Збережені паролі»;

Цей варіант, як дізнатися пароль Вконтакте підходить, якщо ви вже відвідували і виконували успішний вхід в свій аккаунт. Знайдіть з переліку всіх відвіданих сайтів VK, кликніть за адресою правою кнопкою, випаде список, потрібно вибрати рядок «Показати» або «Копіювати пароль». Браузер надасть вам інформацію по цьому сайту, логін і пассворд. З цієї ж причини не рекомендується виконувати вхід на сторінку з чужих комп'ютерів, щоб ви не стали жертвою зловмисників.

Ось ще один спосіб, як дізнатися свій пароль від ВК, якщо забув.

як дізнатися чи побачити свій пароль в вк

Як відновити пароль Вконтакте

Якщо у вас не виходить увійти в обліковий запис, і ви точно впевнені, що вказуєте вірний логін, є ще способи, як дізнатися свій пароль в ВК. Один з них пропонується відразу ж під формою введення коду у вигляді напису «Забули пароль?». Процедура наступна:

  1. Натисніть на цей напис і вас спрямує посилання на іншу сторінку.
  2. Вас попросять ввести електронну пошту, на яку реєструвалася сторінка, логін або номер телефону, прив'язаний до аккаунту. Введіть і натисніть кнопку «Далі».
  3. На пошту прийде лист з інструкцією, як дізнатися пароль у Вконтакте і посиланням на його відновлення.
  4. Перейдіть по адресу з листа, введіть номер телефону, прив'язаний до облікового запису при реєстрації.
  5. Далі з'явиться сторінка, де необхідно ввести код, який прийшов до вас у вигляді смс (може прийти не відразу).
  6. Якщо ви правильно введете код з sms, вас пустить в обліковий запис з'явиться вікно з пропозицією ввести новий пассворд.

Деякі люди не прив'язують до свого контакту мобільний або змінили картку і цей номер більше недоступний. Допомогти в такому разі зможе техпідтримка, яка доступна прямо через інструменти в соціальній мережі. Вам слід перейти в розділ «Зворотній зв'язок» і звернутися з проханням відновлення пассворда. Вам прийде відповідь, в якому співробітники попросять надати в цифровому вигляді копію паспорта, на якій можна побачити ваше фото, ім'я, прізвище. Також вам задасть кілька запитань щодо вашого профілю: кількість друзів, від кого були останні повідомлення і т. д.

Вся ця інформація потрібна для підтвердження вашої особистості, щоб уникнути злому з боку зловмисників, які можуть видавати себе за іншу людину. За умови правильних відповідей на питання сервісної служби вам прийде на пошту новий пассворд. Відповісти співробітники техпідтримки можуть не відразу. Як правило, повідомлення від них приходить протягом 3 днів максимум.

Як дізнатися пароль у ВК, знаючи логін

Якщо ви точно знаєте свій логін сторінки, то найпростіший спосіб, як легко дізнатися пароль у Вконтакте – скористатися функцією «Забули пароль?». При наявності телефонного номера ви швидко отримаєте контроль над своїм обліковим записом. У випадках, коли немає ніяких даних від сторінки (забули, наприклад, тому що рідко користуєтеся) можна використовувати інший спосіб з'ясувати необхідну інформацію – скористатися спеціальним софтом.

Для отримання необхідних даних можна скачати безкоштовну програму. На комп'ютері повинна бути зашифрована інформація по всіх ваших паролів і логінів, які ви вводили в браузерах. Вона не лежить у відкритому доступі, представлена як безладний набір цифр і букв. Зроблено це для захисту від зломщиків, щоб інші люди не могли, наприклад, зламати ваш аккаунт через робочий комп'ютер з машини з інтернет-клубу. Спеціальні програми допомагають зберегти потрібні вам дані в звичному вигляді логін/пароль. Можете вибрати будь-яку зі списку нижче:

  1. Multi Password Recovery Porlable – відкриває всі шифри на комп'ютері, може бути запущена зі знімного носія, не вимагає установки на ПК.
  2. PasswdFinder – сканер, який знаходить і відновлює шифри з комп'ютера.
  3. WebBrowserPassView – безкоштовна утиліта, яка зчитує секретні комбінації з полів браузера.

Відео

Як відновити сторінку вконтакте

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!