Як розблокувати SIM-карту Теле2

Кожна сімка оснащена кодом безпеки, який необхідно ввести при виключенні смартфона або перестановці картки в інший пристрій. Це захід безпеки для захисту ваших особистих даних, але при триразовому неправильному введенні PIN-коду sim-картку буде заблоковано і потрібно вже вводити інший пароль – PUK.

Як розблокувати сімку Теле2

Існує певний перелік причин, за якими може бути проведена блокування сімки. Наприклад, всім користувачам слід знати, скільки блокується СІМ-карта Теле2 автоматично. Це відбувається після 6 місяців, якщо не було скоєно жодного дзвінка або поповнення балансу. Щоб зрозуміти, як розблокувати SIM-карту Теле2 слід визначити, чому це сталося. Часто це трапляється, якщо абонент невірно намагався 3 рази ввести ПІН-код, сталася технічна несправність або добровільне блокування при втраті телефону.

Стандартний ПІН-код Теле2

Відразу ж після продажу всі картки мають однаковий код доступу. Тим, хто не знає, який ПІН-код на Теле2 є стандартним, слід запам'ятати, що за замовчуванням – це 4 цифри «0». Якщо ви самостійно пароль не змінювали, то вам потрібно просто ввести цю комбінацію і апарат включиться. Надалі слід поміняти на власний, який будете знати тільки ви не забудете його. Зробити це можна за наступною інструкцією:

  • відкрийте меню смартфона;
  • зайдіть в налаштування;
  • перейдіть на «Налаштування безпеки»;
  • натисніть на меню «Змінити PIN»;
  • введіть старий код, потім встановіть новий і збережіть дані.

PIN завжди буде складатися тільки з 4 знаків і єдиний варіант, як розблокувати PIN-код – ввести PUK. Це другий ступінь захисту сімки, цей пароль можна знайти на упаковці від стартового пакета (як на фото нижче), у договорі на купівлю картки або в особистому кабінеті. Це унікальний код і стандартного для всіх карт не існує. Якщо ввести ПАК 10 разів невірно, sim-карта автоматично буде заблокована і відновлення можна буде здійснити тільки після особистого відвідування офісу компанії (або дзвінка) або письмового звернення в службу підтримки.

Як дізнатися PUK-код SIM-карти Теле2

Цей пароль завжди складається з 8 цифр і є унікальним для кожної карти оператора. Існує лише два шляхи, як дізнатися PUK-код Tele2. Перший – подивитися на стартовому пакеті від вашої картки або на пластику, в якому вона була закріплена. Виробник завжди вказує їх в цих місцях, щоб у власника була можливість відновити свій номер. Відрізняється даний пароль від PIN тим, що змінювати його за своїм бажанням можливості немає. При неправильному вводі 10 разів картка буде блокуватися без можливості самостійно розблокувати її.

Якщо ви втратили стартові документи, то не намагайтеся вгадати ПАК-код, варто скористатися іншими шляхами дізнатися пароль. У абонентів є два шляхи з'ясувати необхідну комбінацію:

  1. Звернутися в офіс компанії або просто подзвонити оператору в центр обслуговування абонентів.
  2. При наявності зареєстрованого особистого кабінету можна дізнатися код через інтернет.

Як розблокувати Теле2 через дзвінок оператору

Щоб не шукати представництво TELE2 в вашому місті, ви можете зателефонувати в службу підтримки. Це швидкий варіант того, як розблокувати SIM-карту Tele2. Необхідно зробити наступне:

  1. З усіх питань, які стосуються відновлення кодів, вам потрібна цілодобова безкоштовна служба за номером 611.
  2. Знадобиться пройти ідентифікацію власника карти (назвати паспортні дані, відповідь на запитання).
  3. Далі поясніть ситуацію і запросіть PUK, щоб відновити роботу телефону.
  4. У випадку якщо ви відразу не потрапили на співробітника компанії, потрібно прослухати голосове меню і натиснути на клавішу з'єднання зі спеціалістом.

Код розблокування СІМ-карти через Особистий кабінет

Іноді смартфон можуть вкрасти і доводиться добровільно заблокувати свій номер. Після цього сімка працювати не буде і скористатися коштами з неї зловмиснику не вдасться. Відновити контроль над номером або показати PUK можна на сайті компанії через інтернет за допомогою особистого кабінету. Це спосіб самостійно розблокувати СІМ-карту Теле2 підходить тільки тим, хто вже має реєстрацію на сервісі. Потрібно зробити наступне:

  1. Зайдіть на головну сторінку сайту, введіть логін, пароль від ЛК.
  2. Всередині знайдіть розділ персональних налаштувань.
  3. Тут створіть запит на отримання особистих даних абонента, які допомагають розблокувати sim-карту.
  4. Для швидкості процедури можна ще скористатися онлайн-формою для зв'язку з співробітником компанії. Надайте йому необхідні дані і запросіть отримання необхідної інформації.

Відео: розблокування SIM-карти Теле2

Як заблокувати сім-карту на Теле2?

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!