Пози для фотосесії на море

Знімки на морському узбережжі – це романтичні, ніжні спогади про літо, грайливих хвилях і теплих променях сонця. Це літо вам не забути ніколи, якщо ви втілили свої ідеї для фото на море в прекрасні знімки. Дізнайтеся, як проходить фотосесія на пляжі, як правильно позувати і постати перед камерою в максимально вигідному ракурсі.

Красиві пози для фотосесії на пляжі

Всі декорації вже створені в цих умовах природою, тому вам потрібно тільки підібрати пози для фотосесії на море, щоб виглядати виграшно на знімках. У морській обстановці приголомшливо виглядає дитина, сімейна пара, закохані – цьому сприяє сама природа. Морська локація дозволяє грати з різними варіантами зйомки: на піску, у воді, під водою, на каменях. Знімайте і задійте все, що забажається, головне – фото має бути живим, а емоції – щирими. Деякі корисні ідеї фото на море:

  1. Намалюйте на піску назва місця, де ви знаходитесь, важливі слова або дату і сфотографуйте. Це буде прекрасна пам'ять про вашу поїздку.
  2. Грайте зі світлом, не бійтеся знімати в різних ракурсах. Дівчата, жінки не повинні приховувати себе, а демонструвати свою прекрасну фігуру в купальнику. Можна запам'ятати прекрасний силует, спеціально фотографуючись проти сонця.
  3. Активний відпочинок, заняття спортом – це не тільки корисно, але й красиво. Фотографуйте свої елементи тренувань на пляжі, під час морської риболовлі, щоб залишити про відпочинок ще і «спортивний» пам'ять.
  4. Цікава ідея – знімати не самої людини, а тінь або віддзеркалення у воді.
  5. Вибираючи пози для фотосесії на море, не можна думати тільки про постановці, важливо відчувати, спробувати передати свій настрій.

Красиві пози для фото на море у воді

Хвиля – як квітка, з кожною миттю вона розкривається по-новому, а з набігає гладі води перетворюється в теплу білу піну. Людина, знімається у воді, зливається з нею, стає частиною потужної стихії, тому повинен виглядати гармонійно. Найбільш виграшні пози для водної фотосесії на море:

  1. Коли море спокійне, можна знятися, зайшовши у воду трохи за коліна, позувати впівоберта на камеру. Спробуйте поставити обидві руки на талію, можна одну, а другу опустити вздовж стегна. Легко в таку погоду пограти з зачіскою або спробувати впіймати сонце. Руки не повинні бовтатися, виберіть рівну позу і повністю розслабтеся, інакше напруга зіграє вам на руку.
  2. Якщо море щедро на хвилі, а у вас є довга сукня або спідниця, можна увійти трохи у воду і спробувати зловити кадр, коли хвиля прибиває до берега красивою піною. Ви можете в цей момент йти по кромці пляжу або позувати на одному місці.
  3. Довговолосим дівчатам варто спробувати зйомку гарного силуету проти сонця. Гарний знімок вийде, якщо ви в купальнику зайдете по пояс у море, нахиліть голову вниз, щоб волосся були у воді і різко запрокинете голову назад. Бризки води, які розлетяться слідом за волоссям, в кадрі будуть виглядати приголомшливо.
  4. Побігайте у воді, порадійте її ласкавим бризок. Коли людина веде себе як дитина – знімки виходять душевними.

Як фотографуватися на море на піску

Неповторні образи можна відобразити на чистій поверхні пляжного піску. Вибирати потрібно небагатолюдно місце, щоб ніхто не завадив вам втілити задумане. На піску можна знімати дитини, весілля, дівчину в купальнику, жінку в розкішному платті – безліч прекрасних образів. Які пози біля моря будуть доречні:

  1. У позі на колінах можна зняти багато варіацій, змінюючи положення рук і ракурс зйомки.
  2. Щоб показати не тільки красу, але і велич природи, зніміть фото зі спини, тримаючи в руках красиві мушлі, кульки, повітряного змія.
  3. Гарні знімки лежачи на спині або трохи підвівшись на руки. Так жінки виходять дуже виграшно.
  4. При сході або заході сонця вийдуть чудові знімки силуету в будь-якому положенні: лежачи, сидячи або стоячи.

Як красиво сфотографуватися на морі на камені

Фотосесія на море вдала і при образі русалки на камені. Якщо у пляжу ви виявили красиві, величезні камені, то гріх не використовувати їх у процесі зйомки. Снимайтесь на камені у напівоберті, сидячи або стоячи. У такому місці вигідний реквізит: капелюшки, парео, легкі хустки. Красива легка тканина буде майоріти за вітром, а образ стане романтичним. Як правило, на таких знімках погляд людини зосереджений на далекому горизонті моря, або при фотосесії можна вдатися повному розслабленню, думок і закрити очі.

Фотосесія на море в холодну пору року

Восени або взимку, коли починається сезон пронизливих вітрів, море вже не виглядає романтичним і ніжним. Зараз тут місце думкам про важливі речі, якоїсь смутку. Море в такий період гучне, бурхливий, тому позує обережно, не підходячи занадто близько до води. Можна знятися на набережній, високому пірсі. Нехай людина буде тепло одягнений, але в цьому є своя романтика. Можна показати, наскільки вода важлива як стихія, наскільки вона непередбачувана і величава.

Невдалі пози для фотографій на море

Багато що залежить від професіоналізму фотографа, який займається зйомкою і вибору правильних позицій в кадрі. Прекрасний фон моря, прекрасна дівчина поєднуються ідеально, якщо будуть враховані деякі нюанси. Як красиво сфотографуватися на море і уникнути некрасивих кадрів:

  1. Повністю лягати не рекомендується: краще піднятися на дві руки або на одну. Коліна тримаєте разом.
  2. Спина завжди рівна, це стосується будь-якого положення.
  3. Ноги виглядають витонченішими, якщо їх схрестити в районі щиколоток, або тримати коліна разом.
  4. Не оттопыривайте сідниці на фото, постава повинна бути рівною.
  5. При постановці перед камерою прямо втягніть живіт максимально, а руки покладіть на стегна.
  6. Біля пам'яток, на тлі великих каменів фотографуйтеся крупним планом.
  7. Підборіддя моделі повинен триматися піднесеним.
  8. Весільні знімки краще робити вранці або на заході.
  9. Вагітна жінка – завжди милашка, тому акцентуйте увагу на її животик в кадрі, коханого чоловіка поруч. Тут знадобляться аксесуари для діток.
  10. Сімейний і весільний знімок повинен бути щирим, намагайтеся вписатися в стиль і одночасно бути розслабленими. Не ставте всі на одне фото в певному місці. Робіть відразу кілька кадрів або серію, щоб вийшов ідеальний весільний портрет.

Відео: як зробити красиві фото на море

Пози для фотосесії на море

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!