До чого сниться виноград

Прокидаючись вранці, людина нерідко зберігає в пам'яті яскраві образи, незабутні враження. Картини, побачені уві сні, можуть говорити про підсвідомих процесах, про наближення тих чи інших подій. Що означають грона сонячних плодів? Тлумачення буває різним, що залежить від кольору ягід, їх смаку, деталей сновидіння.

Добре бачити уві сні виноград

Відомо, що виноградна лоза завжди була у слов'ян символом достатку. Смачні плоди білого, червоного, рожевого, синього кольору були доступні не кожному. Рослина не приживалося на півночі країни. Ароматні ягоди привозили з півдня, їх могли купувати лише заможні верстви. До чого сниться виноград? Тлумачення різних сонників сходиться в одному: рясний виноградник, солодкі плоди, їх приємний смак означають фінансову стабільність, можливість насолоджуватись життям.

Побачити в сні виноград означає підвищення якості життя, поліпшення фізичного стану, нові можливості в діловій сфері, особистого життя чоловіка або жінки. Тлумачення говорять про ймовірність наближення приємних змін, задоволеннях. Разом з тим, щоб досягти бажаного, потрібно докласти масу зусиль. Старання будуть винагороджені по заслугах, і заповітна мрія неодмінно здійсниться.

До чого сниться виноградна гроно? Сонник Фрейда розглядає плоди, як символ хтивості, бажання милуватися собою і тілом коханої людини. За Вангу ягідна лоза сниться до сприятливих подій. Згідно зі східним тлумачення, виноградна гілка означає матеріальний достаток через наполегливу працю. Сонник Міллера тлумачить ягідну лозу, як досягнення успіху, насолода життям, благополуччя.

До чого сниться є виноград

Їсти солодкі ягоди означає для чоловіка інтимні задоволення. Гнилі виноградини вказує на проблеми, які виникнуть з новою пасією. Поїдання незрілих ягід – знак того, що чоловік надмірно квапить події, бажаючи перейти від залицянь за жінкою до ліжка. Кохана може перервати відносини, злякавшись такого напору. Є виноград у сні передвіщає для жінки поява прихильників, якщо смак плодів приємний. Кислі ягоди означають дрібні неприємності. Кісточки в плодах віщують труднощі.

До чого сниться збирати виноград

Значення сну визначається емоційним настроєм, що супроводжували збір врожаю. Радість, задоволення віщують фінансову прибуток, цікаві знайомства, удачу в справах. Негативна емоційна забарвлення говорить про наближення нудною, невдячної роботи. Збирати виноград у сні – знак нової посади з більш високою оплатою. Зрізання гілок зі стиглими плодами може передвіщати велику взаємну любов. Збір ягід іншими сниться до швидкого виконання потаємного бажання.

До чого сниться зелений виноград

Кисть зі стиглими ягодами зеленого кольору – знак рутини, в якій належить загрузнути. Таке сновидіння говорить про життя, втратила радість і щастя. Побачив кисть з зеленими плодами варто спробувати змінити обстановку, зробити щось, щоб відчути приплив позитивних емоцій. Корисно зустрітися з друзями, знайти нове цікаве заняття. Лоза з недозрілі ягодам означає неготовність людини перейти на наступний рівень матеріального або духовного розвитку.

До чого сниться чорний виноград

Плоди чорного кольору – несприятливий знак. До чого сниться виноград? Такий образ може означати майбутні докори, догани. Гілка чорного винограду віщує матеріальні збитки, душевні муки, муки сновидця. Вживання в їжу ягід говорить про наближення сумі або покарання. Кількість з'їдених плодів дорівнює числу майбутніх ударів долі.

До чого сниться виноградник

Плантація з безліччю кущів означає любовні інтриги, схильність до авантюр. До чого приснився виноград? Бачити в заростях людини, відносини з якими складаються недобре, говорить про готовність цієї особи на сварки, плітки, голослівні звинувачення заради досягнення бажаних цілей. Зривання виноградних грон мимохідь віщує непорозуміння, сварки з родичами. Причина проблеми криється в самому сновидце, його небажання йти на дрібні поступки. Садити виноградну плантацію – сприятливий знак, що передвіщає стабільний бізнес з хорошим прибутком.

Відео: бачити в сні виноград

До чого сниться Виноград (Сонник, Тлумачення снів)

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!