Татуювання для дівчат на руці: ескізи і значення

Час, коли малюнки на тілі говорили про кримінальне минуле людини, змінилося часом, коли ці ж малюнки – спосіб самовираження. Жіночі тату на руці стали як ніколи популярні, все частіше думка набити що-небудь на своєму тілі відвідує молодих дівчат. Проте це рішення має бути ухвалено після відповіді на питання про сенс і доречності візерунка.

Модні татуювання для дівчат на руці

Якщо ви не в силах визначитися з тим, що хочете сказати малюнком на своєму тілі, ознайомтеся з популярними варіантами. Далеко не завжди в основі цього кроку – ідея, яку хочеться висловити, або бажання помістити на своє тіло талісман. У деяких випадках причиною стає лише спроба привернути увагу і додати своєму образу родзинку. Серед модних тенденцій тату на руці для дівчат останніх сезонів присутні:

  • Мехенді. В арабських країнах ритуальний візерунок, для європейських жінок – просто красивий малюнок, який представляє собою в'язь ліній та завитків. Мехенді виконують хною, це тимчасове татуювання, але аналогічний візерунок можна набити і голкою.
  • Білі (рельєфні) малюнки. Нова різновид татуювань: виглядає як шрам, але має чіткий контур. Тренд примірила більшість голлівудських зірок, які забезпечили йому популярність. Головний недолік – незалежно від розміру не читається з відстані.
  • Парні татуювання для дівчат на руці перегукуються з такими ж татуюваннями у других половинок, виконаними на тому ж місці. Малюнок може бути в прямому сенсі розділений, щоб при зведенні рук виходило одне ціле. Або він закінчений, але має зв'язок/відсилання до картинці в іншої людини.

На зап'ясті

Самий болісний варіант, тому що шкіра в цій області дуже тонка, підвищена чутливість. Однак зап'ясті – одна з найбільш витончених частин тіла будь-якої дівчини, незалежно від її конституції, і тату підкреслює цей факт. З метою збереження візуальної крихкості даної ділянки професіонали рекомендують зробити маленький малюнок або напис, не перекриває зап'ясті повністю. Ефектно у дівчат виглядають:

  • окольцовывающие фрази або плетіння;
  • розсип маленьких елементів без сильної деталізації;
  • милий квітковий візерунок;
  • парна тату за зап'ястя лівої руки;
  • довільний візерунок від зап'ястя до внутрішній стороні ліктя.

Тату для дівчат написи на руці фото

На кисті

Виконується на тильній стороні. Небажано робити, якщо кисть широка, а пальці не довгі – малюнок, особливо повністю покриває цю площу, посилить проблему. Ця зона не користується особливою популярністю серед дівчат, охочих зробити тату, проте це один з головних ділянок для східної розпису по тілу. Шлюбні мехенді – малюнки хною – заповнюють тильну поверхню кисті і ведуться уздовж руки до ліктя. Візерунок тонкою лінією перетинає кисть від кісточки зап'ястя до вказівного пальця, або ж займати всю площу. Така татуювання буде найефектнішою.

На передпліччі

Чим вище піднімається малюнок і чим більше площа, яку він може зайняти, тим більше сама картинка. Дане правило діє не завжди, але у відношенні тату на руках для дівчат воно вкрай актуально. На зону вище ліктя дрібні візерунки не роблять – кращі цільні великі картинки: наприклад, квіти, птахи, холодну зброю. Важливо, щоб вони займали не менше половини тильної сторони передпліччя. Виняток для дівчини – внутрішня сторона, де розміщується коротка фраза або розсип дрібних елементів.

Дізнайтеся, які бувають тату на зап'ясті у чоловіків.

На плече

Можуть виглядати точно так само, як в зоні передпліччя. Татуювання на плечі для дівчат представлені великими елементами, яскравими, привабливими малюнками. Це своєрідний унісекс: майже все, що може набити собі у верхній частині руки чоловік, може підійде і для дівчини. Ефектно виглядають в якості тату фантастичні тварини – наприклад, дракони, хвіст яких обплітає руку. Не виключені і широкі написи, окольцовывающие плече. Деякі варіанти малюнків переходять до лопатки.

Тату рукава

Варіант, що привертає увагу, що кидається в очі. Найчастіше виглядає дуже неформально, оскільки украй рідко являє собою легкий витончений візерунок. Рукава за аналогією зі звичайною одягом повністю закривають плече і можуть розтягнутися на всю довжину руки до зап'ястя. Малюнок може бути кольоровим або монохромним, забиває всю поверхню шкірного покриву. Перш ніж зважитися зробити таке, слід зрозуміти, що цю татуювання вже не сховати, особливо влітку.

Майстри ділять тату-рукав на 3 категорії:

  • повний – до зап'ястя;
  • половина – до ліктя або від ліктя (наруч);
  • чверть – до середини передпліччя.

Тату зі змістом для дівчат

Якщо ви хочете, щоб малюнок був не просто красивою картинкою, а ніс у собі певний посил, подумайте над тим, що хочете в нього вкласти. У будь татуювання для дівчат на руці може бути підтекст – це стосується не тільки однозначних фраз, навіть іноземною мовою. За маленькою зірочкою криється ваше бажання пам'ятати день, коли з вами сталося щось, кардинально змінивши ваше життя та соціальне становище.

Найпоширеніші трактування тату на руках для дівчат:

  • тіара – відображення лідируючої позиції, «принцеси» в душі, відчуття унікальності;
  • невелика пташка з розкритими крилами – бажання свободи, творча натура, безтурботність;
  • ловець снів талісман-оберіг;
  • п'ятикутна зірка – впевненість в собі, спокій, готовність до змін;
  • восьмикінцева зірка – знак насолоди життям і ситуацією;
  • сова – мудрість, життєвий досвід;
  • квітка лотоса – заклик удачі.

Красиві написи для тату на руці

Найпростіший спосіб зробити малюнок зі змістом – вибрати фразу, яка характеризує вас, ваше ставлення до життя і/або до людей. Це може бути і просто дуже важливе для вас вислів, можливо, сказане кимось близьким. Модні тенденції пропонують дівчатам набивати написи на іноземних мовах, аж до хінді, арабської, або навіть ієрогліфів. Останні зручні тим, що в одному елементі криється ціле слово або словосполучення. Ідеальний варіант непомітною тату на руці для дівчат, які не хочуть виставляти малюнок напоказ.

Популярні варіанти:

  • стійкі вирази в латині кшталт «per aspera ad astra», переклад яких не вимагається;
  • фрази на арабському про кохання;
  • ініціали власні або коханої людини;
  • релігійні висловлювання;
  • пам'ятні слова з датою.

Фото: татушки для дівчат

Для максимально чіткого розуміння, з чого можна вибрати, пропонуємо ознайомитися з фотоподборкой ескізів і готових малюнків, де представлені жіночі татуювання на руці у всьому своєму різноманітті. Лаконічні фрази, абстрактні візерунки, великі картинки, кольорові і чорно-білі варіанти. Навіть якщо ви не зумієте знайти те, що шукали, фотографії допоможуть сформувати ідею вашої тату точніше, підштовхнути до вірної думки.

Відео

Написи на зап'ясті тату

Відгуки

Анна, 25 роківКоли думала про тату на руці, мене відмовляли, мовляв, так зеків таврували. Пішла проти, набила коротку фразу на арабському (мій девіз, додає впевненості) – багато хто навіть погодилися, що вийшло красиво. Робила не в гонитві за модою, відчувала внутрішню необхідність. Відчуваю, що правильно вчинила: внутрішня гармонія стала повною.
Аліса, 29 роківПівроку розглядала тату на передпліччі для дівчат, була впевнена, що наб'ю малюнок тільки тут. Однак після розмови з майстром, якого обрала за рекомендаціями, вирішила робити в зоні від ліктя до зап'ястя, по внутрішній стороні. Вибрали зорепад, темно-сині чорнила – непомітно, але увагу привертає, в офісі приховую довгим рукавом.
Карина, 22 рокиПару років гралася з мехенді – дуже красива в'язь, безпечно, з засмаглою шкірою коричнево-червоні візерунки виглядають ефектно. Пізніше зважилася зробити справжню татуювання: маленький ієрогліф на зап'ясті. Було боляче, заспокоювалася шкіра дуже довго, я боялася зараження, але все обійшлося. Поки не шкодую, відчуття наявності татуювання надихає.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!