Як позбутися від настирливого залицяльника. Поради психологів - як красиво нав'язливого відшити чоловіка

Про чоловічому уваги мріють багато жінок, однак на практиці його надлишок часто обертається проблемами і неприємностями. Тоді постає питання: як позбутися від настирливого залицяльника, щоб не образити його, і зберегти свої нерви? Якщо слова не допомагають, використовуйте нескладні психологічні прийоми.

Як позбутися від настирливого чоловіки

Багато дівчата в спробах позбутися настирливого чоловіки починають вести себе зухвало, агресивно, але не отримують очікуваного результату. Вся справа в чоловічій психології: часто подібна поведінка і грубість молоді люди сприймають як виклик. Інстинкт мисливця і переможця змушує їх ще активніше проявляти увагу. Щоб не потрапити в таку ситуацію, використовуйте маленькі хитрощі.

  1. Постарайтеся в процесі спілкування дізнатися, що найбільше дратує докучливого кавалера, які недоліки в дівчині дратують, відштовхують його. З'ясувати все потрібно ненав'язливо, щоб хлопець не запідозрив недобре, потім почати вести себе так, як йому буде неприємно. Незабаром залицяльник сам утече від вас, нарікаючи на свою сліпоту і раптове прозріння.
  2. Уникайте будь-якого фізичного контакту, зобразіть повну самостійність. Не приймайте руки, поданої при виході з транспорту, не дозволяйте платити за вас і т. д. Покажіть, що маєте потребу в його допомозі. Це будь-якому чоловікові буде неприємно, запал зменшить.
  3. Зробіть вигляд, що ви не розумієте його натяків. Зрілого дорослого чоловіка це тільки надасть завзяття, а ось юнака відлякає.

Як відшити нав'язливого залицяльника

Коли психологічні прийоми і розмови не допомагають, доведеться брати грубістю. Щоб віднадити небажаного кавалера, немає необхідності лаятися матом і насміхатися над ним. Потрібно проаналізувати ваше спілкування і поступово його змінити.

  1. Розкажіть про свого нареченого (нехай його навіть не існує), про те, що ви плануєте пов'язати себе узами шлюбу. Велика частина чоловіків воліє не посягати на жінок, які апріорі належать іншим.
  2. Хорошим знаком "стоп" є обручку: навіть якщо ви ще не відвідували ЗАГС, можете одягнути на безіменний палець правої руки будь тонке золоте колечко. Так чоловікам стає ясно, що дама зайнята.
  3. Якщо знайомство відбулося в інтернеті, можна просто перестати відповідати на повідомлення або занести абонента у чорний список. Залишається ризик, що сильний інтерес до вашої персони не згасне і незнайомий парубок спробує писати з іншої сторінки. У такому разі відшити нав'язливого шанувальника швидко не вийде.

Як відвадити докучливого залицяльника

Сучасні чоловіки, особливо одружені, намагаються не пов'язувати життя з марнотратними і примхливими жінками. Ви швидко зможете відвадити докучливого залицяльника, продемонструвавши нав'язливість і вимогливість. Просіть платити за вас в кафе, вимагайте дорогі подарунки, дратуйте його своїми шкідливими звичками. Не допомагає? Тоді почніть при ньому знайомитися кокетувати з іншими хлопцями. Робіть все, що може йому не сподобатися. Якщо цей спосіб, як позбутися від нав'язливого чоловіки не допоміг, задумайтеся: може він дійсно любить вас, і це доля?

Як позбутися настирливого залицяльника

Часом необхідність позбутися настирливого залицяльника виникає і у невільних дам. Це може бути колега на роботі, випадковий знайомий з соцмереж, або навіть сусіда по сходовій клітці. Самий дієвий метод, щоб поставити кавалера на місце – сказати, що ви заміжня. У більшості хлопців цей факт відбиває бажання з'являтися в полі вашого зору, витрачати сили на флірт. У деяких випадках варто попросити чоловіка/друга, щоб він зустрічав вас.

Відео: як позбутися від нав'язливого шанувальника

Як позбутися від настирливого залицяльника?

Відгуки

Анастасія, 28 роківВлаштувалася на нову роботу, один з колег став проявляти підвищену увагу до мене, постійно нав'язувався, пропонував посидіти де-небудь, проводити, підвести і т. д. Говорила, що заміжня, просила брата під виглядом зустрічати чоловіка з роботи, але цьому товаришеві було все одно. У підсумку просто поспілкувалася з начальницею, пояснила ситуацію, його перевели.
Катерина, 19 роківПознайомилася в контакті з молодою людиною, почали спілкуватися, мені з ним було просто цікаво поговорити, а я для нього стала мало не божеством. Видаляла з друзів, блокувала, але він мене переслідував, писав з лівих сторінок. В кінцевому підсумку просто запропонувала зустрітися вживу, вела себе жахливо, після зустрічі його інтерес різко згас.
Марина, 42 рокиПісля розлучення помітила, що чоловіки проявляють до мене великий інтерес. Особливо один, мій сусід, хоча він одружений. Що тільки не робила, друзів просила з ним поспілкуватися, сама розмовляла, і хамила. Нічого не допомагало! Від безвиході пішла до місцевої ведунье, розповіла все як є. Вона зробила змова, і незабаром сусід з'їхав.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!