Як привітати дівчину з Днем народження

Починаючи з часів безтурботного дитинства, кожна дівчинка з хвилюючими почуттями в душі чекає наближення самого особливого дня з усіх 365 році – дати своєї появи на світ. Передчуття привітань зі святом розбурхує і в 18 років, і в 25 років, і в більш зрілому віці. Починаючи з досвітку, всіма доступними засобами зв'язку приходять нові вітання дівчині з днем народження, а кожному поздравляющему хочеться, щоб його побажання запам'яталися. Давайте поговоримо, як вміло підібраними словами і приємними дрібницями зробити для винуватиці торжества цей день незабутнім.

Як привітати дівчину з днем народження

Щоб створити іменинниці особливий настрій у її день, на допомогу вам прийдуть гарні вірші, оригінальні смс або лірична проза. З самого маленького віку дівчаткам подобається гарний склад, тому заздалегідь підготовлене і розказане вами привітання буде дуже приємно юної спокусниці, вона надовго залишиться в її спогадах. Нижче читайте приклади привітання з днем народження подрузі, чи коханій дівчині.

У віршах

Ось перелік популярних поздоровлень у віршах:

У тебе сьогодні день народження,
Тільки я не подарую квітів,
Не складатиму привітань
З побитих і безбарвних слів.
Але візьму я в оберемок зорі,
Зберу перлів світанків,
Зачерпну смарагдів моря
І тобі подарую все це.
Я з веселок сплету тобі свято
І оркестр замовлю солов'їна,
У долі попрошу тобі щастя
І любові нескінченно гарною!

Твій іменинний торт такий великий,
А свічок на ньому ще настільки мало,
І значить жити тобі під сонцем, під місяцем
Ще років сто – зозуля так сказала.
А я скажу: всі ці сто років
Нехай радість і щастя будуть повні,
І нехай колись сотня вогників
Запалають весело на сотому торті.

Пелюстки, торкаючись шкіри, нехай прошепчут:
«Вітаю, вітаю, вітаю»,
Зірки в небі хай одним лише словом блищать:
«Обожнюю, я тебе так люблю»!
Нехай у цей день все співає на світі,
Як шалено за тобою однієї сумую.
Так хотілося мені сказати: «Люблю я безмежно»!
Але знову я прошепочу лише: «Вітаю»!

У прозі

Ось перелік популярних привітань у прозі:

  1. Я бажаю тобі ніколи не відчувати себе самотньою! Нехай в щасливі і в тяжкі хвилини не мовчить телефон, хай твій дім буде сповнений вірних друзів, хай не змовкає сміх і звучать пісні! Якщо тобі захочеться поділитися переживаннями або щастям – ми завжди будемо поруч. Ми дуже любимо тебе, милу, добру, веселу подругу. Нехай у твоєму житті буде якомога більше щасливих днів і як можна менше смутку!
  2. З днем народження! Від усієї душі вітаю тебе! Бажаю здоров'я і щастя! Щоб в житті і роботі тобі супроводжувала удача! Завжди залишайся такою, яка ти є. Скільки в тобі позитивної енергії і людських достоїнств!!! Твоя інтуїція і чарівність робить тебе особливою. У тебе дуже багато інших чудових якостей. Бережи все це. Залишайся завжди таким же душевним людиною! Нехай життєві обставини складаються так, щоб цей список тільки поповнювався. Бажаю тобі КОХАННЯ, Кохання з великої літери. Любові взаємної, чистої Любові, Любові красивої і ЩАСЛИВОЇ Любові!!!!
  3. Подарую я тобі в день народження, дівчина завзята моя, трохи радості і везіння, трохи щастя і добра. Тобі я подарую настрій распрекрасное, подарую тобі радісні вісті, які назавжди змінять твоє життя на краще. Нехай всі твої проблеми розсипаються на порох, а всі твої бажання стануть реальністю. Побажаю я тобі наостанок, моя красуня, з кожним роком гарнішати і ставати щасливішими.

У вигляді смс

Ось перелік популярних привітань для смс:

Смс пишу я знову,
Для тебе це не ново.
Але я в ньому тебе привітаю
І любов свою відправлю.
З днем народження тебе,
Дороговказна зірка.

Бажаю тобі бути красивою,
Завжди бажаною, молодий,
У колі сім'ї — завжди коханою,
У колі друзів — завжди простий.
Бажаю щастя багато-багато,
А також світла і тепла,
І щоб вся твоя дорога
Квітами встеляють була.

В твій день народження, хочу
Сказати тобі зовсім трохи:
Хай щастя не проходить повз!
Нехай будеш усіма ти кохана!
Нехай будуть легкими шляху,
Що належить тобі пройти!
Даруючи безхмарні дні,
Нехай твій Ангел тебе оберігає!

Ідеї гарних побажань своїми словами

Ніхто не посперечається, що слова, які прийшли на розум, коли настає момент говорити привітання, щирі, але навіть в таких випадках треба підготуватися заздалегідь продумати план, що б вам хотілося сказати. Наприклад, красиві привітання з днем народження жінці від колеги виходять, якщо згадати складні ситуації на роботі, з якими вона з честю впоралася, допомогла співробітникам. Дівчина-друг оцінить згадка в жартівливому тості про тих кумедних ситуаціях, які ви разом переживали. Головне – орієнтуйтеся на те, щоб викликати у іменинниці посмішку або завзятий сміх!

Оригінальні привітання з днем народження коханій дівчині

Головний помічник вам у такій справі – ваша фантазія. Просто застосуєте рада, що для коханої привітань у цей день має бути багато. Наприклад, привітайте її стільки разів, скільки їй років виповнюється – таке свято точно буде відрізнятися від інших! Надішліть плейкаст з днем народження дівчині, впишіть туди римовані рядки або вставити привітання не у віршах. Продумайте, де розкласти в різних місцях записки, листівочки з ніжними словами. Обов'язково доповніть свої побажання безліччю квітів, можете буквально обсипати її з голови до ніг ніжними пелюстками!

Незвичайним привітанням дівчині з днем народження буде короткий відеоролик, змонтований з привітань близьких, знайомих, друзів, уривків спільного відео, картинок життєвих досягнень, про яких вона мріє. Супроводжуватиме відеоряд можуть її улюблені мелодії або начитаний вами текст про щось тільки вашому особистому. Так особлива атмосфера дня народження залишиться з дівчиною надовго, ви з нею завжди зможете ще раз переглянути ролик, перейнятися романтичною атмосферою свята.

Відео: привітання від хлопця

Якщо, відповідаючи на питання, як привітати кохану, ви зробите ставку на романтику, то ніколи не прогадаєте! Яка дівчина встоїть перед розсипом повітряних куль, букет прекрасних квітів і величезною коробкою з подарунком! При такому антуражі «Кохана, з днем народження!» прозвучить незабутньо і запам'ятається на все життя. Покрокову інструкцію по втіленню в життя такого сюрпризу ви зможете побачити на відео нижче.

Молоді люди в наші дні часто думають, що здивувати іменинницю, підтвердити свої щирі, міцні почуття до неї можна тільки дорогим подарунком. Не погодимося з цим твердженням, адже креативний, унікальний hand made сюрприз, придуманий, спираючись на ваші спільні спогади, покаже дівчині, як цінно для її обранця час, проведений з нею разом, зміцнить любов.

Привітання коханої дівчини з Днем Народження.

Як цікаво оформити вітальну листівку

Романтичні, дизайнерські, з квітами і звірятами, смішні листівки – це все ваші помічники у виконанні місії «Самое запам'ятовується привітання коханій дівчині». Найпростіший спосіб – вибрати варіант з сподобалася картинкою і готовим надрукованим текстом, але додайте туди який-небудь особливий штрих від себе, наприклад, вклейте вашу загальну маленьку фотографію. Коли ж розворот листівки – чистий аркуш, у вас є можливість індивідуально, своїми словами висловити всі свої побажання винуватиці торжества.

Якщо у вас є мінімальні навички творчості, але величезне бажання зробити ексклюзивну річ – запасіться кольоровим папером, мереживами, атласними стрічками, стразами, ґудзиками, бісером, плюс ножицями з клеєм, і беріться за роботу! З допомогою мережив робиться візерункова облямівка по краях. Стрічки допоможуть зробити бажане кількість бантиків або оформити велику листівку як сувій – просто треба згортати трубочкою і красиво перев'язати. Дрібними блискучими прикрасами оформляємо квіти, написи, робимо довільні візерунки.

Продумайте і сміливо використовуйте для вітання дівчині з її днем народження колаж з фотографій. Наприклад, з них можна зробити випадає з розвороту листівки гірлянду. Дивовижний подарунок вийде для майбутньої мами, якщо на зображення силуету вагітної жінки наклеїти знімок УЗД майбутнього малюка. Ніколи не забувайте, що підтримка, слова підбадьорення, письмове вираження почуттів, які передає цей маленький подарунок, завжди будуть доречні, піднімуть настрій, зарядять позитивом!

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!