Таблетки від молочниці для чоловіків

Той, хто вважає молочницю тільки хворобою жінок, помиляється. Менш виражені симптоми грибкового захворювання у чоловічої половини населення роблять його ще більш небезпечним, особливо у випадках, коли він має не одну партнерку, будучи переносником. Які вибрати засоби від молочниці для чоловіків, щоб лікування пройшло ефективно?

Які призначають препарати від молочниці для чоловіків

Чоловіча молочниця часто протікає зі слабо вираженими ознаками легкого почервоніння члена, невеликими виділеннями або взагалі без певних симптомів. З'являється хвороба на тлі ослабленого імунітету, зараження грибковою інфекцією. Точний діагноз ставиться лікарем тільки після здачі аналізів, на підставі отриманих даних. Тільки після цього лікар призначає лікування.Призначаються препарати від кандидозу у чоловіків поділяють на кілька категорій

  • Протигрибкові. Можуть бути у вигляді таблеток, спреїв або мазей, призначені знищувати спори грибів, що уражають не тільки слизову поверхню статевих органів, ротову, але і шкірні покриви, нігтьові пластини.
  • Імуномодулюючі. Допомагають стимулювати захисні функції організму для боротьби з інфекцією. Стійкий імунітет допомагає не тільки швидко впоратися із захворюваннями, але і не допустити появи грибкових проявів, таких як кандидоз.
  • Проти дисбактеріозу кишечника. Майже у всіх випадках молочниці супроводжує зміну бактеріальної флори кишечника. Дисбактеріоз безпосередньо пов'язаний з грибковими інфекціями, знищуючи які гине і корисна кишкова флора. Для підтримання рівноваги варто завчасно подбати про прийняття препаратів проти дисбактеріозу.

Чи можна приймати ліки від молочниці для чоловіків самостійно

Маючи міцне здоров'я і сильний імунітет, чоловік може зробити помилку, вирішивши, що він самостійно зможе вилікувати захворювання. Доктор, спираючись на дані аналізів, зроблені лабораторні дослідження, призначає певні таблетки від молочниці для чоловіків, які потрібно правильно приймати за індивідуальною схемою. До уваги беруться різні чинники: вік, супутні хвороби, термін і тяжкість цього захворювання. Тільки під лікарським контролем, з відстеженням динаміки аналізів, дотриманням суворої дієти, досягають стійкого результату одужання.

Ефективні таблетки від кандидозу для чоловіків

Існують медичні препарати, що зарекомендували себе як ефективні ліки від чоловічої молочниці. Разом з лікуванням потрібно обов'язково дотримуватися правил гігієни. Медичних препаратів, які допомогли б позбутися від грибкової молочниці назавжди за одне лікування, поки не існує. Виписані лікарем медикаменти можуть мати аналоги назв, володіти такими ж властивостями. Перелік популярних мазей та таблеток від молочниці для чоловіків:

  • Пімафуцин (Натаміцин, Экофуцин). Антимикотик, що випускається як таблетки, свічки, крем. Впливає на грибкову інфекцію.
  • Ороназол (Кетоконазол). Таблетована форма по 200 мг, що володіє високою ефективністю проти дріжджових грибів. Має ряд протипоказань, іноді викликає алергічну реакцію у вигляді кропив'янки.
  • Дифлюкан (Флуконазол, Флюкостат, Форкан). Таблетки, що мають сильний протигрибковий ефект, які приймаються одноразово всередину. Дія ліків починається майже відразу після застосування.
  • Ирунин (Румикоз, Ітраконазол). Капсули від грибкової інфекції приймають тиждень по одній штуці в день.
  • Нізорал. За призначенням лікаря нізорал приймати 3 (4) рази/день по 1 (2) штуці протягом 11-13 днів.
  • Ністатин. Недорогий препарат, який призначають не тільки для лікування гриба Candida, але і в якості профілактики при вживанні антибіотиків.

Де купити і скільки коштують таблетки від чоловічої молочниці

Ліки краще купувати в аптеках або перевірених інтернет-магазинах, що спеціалізуються на постачання медикаментів. З'явилася кілька років тому послуга доставки медичних препаратів кур'єром за вказаною адресою зі складу-магазину, допоможе заощадити не тільки час, але і фінанси. Оптові ціни часто бувають нижче аптечних на 5-15 %. Середня вартість таблеток від молочниці для чоловіків коливається від 100 до 560 рублів за кожну пачку, в залежності від придбаного препарату. Одна упаковка налічує від 1 до 10 штук капсул або таблеток.

Мають протипоказання таблетки від молочниці у чоловіків

Як і багато медичні препарати, таблетки від молочниці для чоловіків мають ряд протипоказань і застережень. Без консультації з лікарем, що займається лікуванням грибкового захворювання, самостійно пити медикаменти не варто. Ліки від молочниці у чоловіків, що приймається безконтрольно і без урахування супутніх факторів реакції організму, може викликати алергічну висип, негативно впливати на роботу печінки, надниркових залоз. Щоб лікування грибка не затягнулося і не дало побічних негативних результатів, проводити його потрібно під керівництвом лікаря.

Відео

Кандидоз (Молочниця) чоловіків

Відгуки

Василь, 34 рокиПікантна тема чоловічої молочниці торкнулася мене безпосередньо. Після тривалого лікування бронхіту антибіотиками, помітив білий наліт на крайньої плоті члена, посилений свербіж. При обстеженні виявилося, що це грибок. Лікар виписав препарат Дифлюкан, який випити потрібно всього одну таблетку. Вже на наступний день відчув полегшення.
Олександр, 18 роківПісля статевого контакту з дівчиною, який був без захисту, вирішив перевіритися, хоча тривоги не було. Добре, що пішов на прийом до лікаря. Виявилася молочниця, а це теж виявилося серйозно. Лікар рекомендувала системний прийом ліків Нізорал за схемою, щоб захворювання не перетворилася в хронічне. Наступний аналіз – чистий.
Сергій, 48лет:З'явився свербіж статевих органів відразу викликав занепокоєння. За симптомами було схоже на грибкове захворювання. В аптеці сказали, що таблетки від молочниці чоловікам допомагають, але я вирішив підстрахуватися і здати аналізи. Лікар підтвердив, що це кандидоз, викликаний грибковими бактеріями. Лікувався Клотримазолом (мазь і таблетки). Допомогло швидко і ефективно.
Андрій Володимирович, 60 роківВболіваючи кілька років цукровий діабет, став помічати, що імунітет слабшає. Нещодавно виявив на статевому органі якісь білі нальоти. Лікар припустила молочницю від зниженого імунітету. Попросив виписати дешеві ліки, але щоб допомогли. Вітчизняний препарат Флуконазол справді вилікував грибкову хвороба за тиждень.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!