Рецепт настоянки імбиру на горілці для підвищення потенції - приготування в домашніх умовах

Корисні властивості цього унікального рослини з давніх часів використовуються в лікувальних, косметичних та інших цілях. Настоянка імбиру на горілці для підвищення потенції вважається досить ефективним народним засобом боротьби з статевою дисфункцією у чоловіків, застосовується як самостійно, так і в якості активної речовини в складі багатокомпонентних складних засобів. Дізнайтеся, чому лікарі настійно рекомендують представникам сильної статі приймати цей цілющий екстракт.

Що таке потенція

Під даним терміном у медицині прийнято розуміти здатність чоловіка до здорової сексуального життя. У вузькому сенсі потенція передбачає наявність у партнера нормальної ерекції протягом всього статевого акту. Як правило, не вважаються патологією короткочасні проблеми з чоловічим здоров'ям, викликані якими-небудь стресовими ситуаціями і переживаннями. Крім того, у урологічній практиці термін «потенція» часто використовується в широкому сенсі, як виникнення у представника сильної статі сексуального потягу до жінки.

Як імбир впливає на потенцію

У перекладі з китайського назва цього цілющого рослини перекладається як «мужність». Імбирна настоянка на горілці по-справжньому унікальний засіб для усунення еректильної дисфункції. Приготовлений з дотриманням всіх вимог склад допомагає поліпшити кровопостачання статевих органів, що сприяє прискореному перебігу метаболічних процесів в інтимній зоні. В результаті чоловік почуває себе впевнено в ліжку з жінкою і не переживає за можливу невдачу.

Користь імбиру для чоловіків

Крім того, що зазначене рослина є відмінним натуральним афродизіаком, воно, до того ж, володіє масою інших достоїнств. Так, корінь імбиру для чоловіків корисний тим, що нормалізує водно-сольовий обмін, активізує роботу підшлункової залози. Завдяки таким ефектам лікарська рослина допомагає запобігти розвитку цукрового діабету другого типу. За рахунок високого рівня заліза продукт стабілізує рівень кисню в крові.

Імбир допомагає засвоюватися цинку і вітаміну А. Містяться в складі продукту численні органічні кислоти і корисні речовини сприяють ліквідації еректильної дисфункції, усунення емоційних і фізичних порушень, присутніх при статевих контактах. Зазначені ефекти запобігають розвитку важких захворювань чоловічої статевої сфери:

  • аденоми передміхурової залози;
  • простатиту;
  • імпотенції;
  • онкологічних захворювань.

Імбирна настоянка

Даний засіб роблять на спирті (горілці), воді. Від властивостей розчинника безпосередньо залежить якість готової імбирною настоянки. Тим не менше можна вживати і свіжий корінь рослини, наприклад, додаючи його в чай замість лимона. Дія імбирною настоянки для потенції, як правило, підсилюють шляхом додавання суміші з меду і лікарських трав. Особливість спиртових витяжок полягає в тому, що прийом таких коштів необхідно здійснювати малими дозами з багаторазовим попередніми їх розведенням.

Від чого допомагає настоянка імбиру на горілці

Благотворний вплив лікарської рослини на чоловіків полягає не тільки у підвищенні потенції, але і усунення гіпоксії тканин, запобігання процесів передчасного старіння. Цілителі радять пити імбирну настойку при чоловічому безплідді, яке викликане гормональним дисбалансом. Рекомендація обумовлена здатністю екстракту відновлювати нормальну вироблення тестостерону, безпосередньо впливає на виробництво сперматозоїдів з гоноцити. Користь настоянки з імбиру для чоловіків, крім усього іншого, полягає в тому, що засіб:

  • допомагає процесу травлення;
  • зміцнює імунну систему;
  • знімає больовий синдром при артритах;
  • покращує утворення шлункового соку;
  • сприяє желчевыделению;
  • допомагає очистити організм від шлаків і токсинів;
  • є хорошим вітрогінну засобом (запобігає розвиток метеоризму);
  • усуває нудоту.

Корисні властивості та протипоказання

Речовини, що містяться в рослині, надають безпосереднє вплив на синтезування АТФ. Настоянка імбиру на горілці для підвищення потенції також ефективно допомагає відновити функцію печінки, нирок, ШЛУНКОВО-кишкового тракту. Відомо, що рослина благотворно впливає на серце і судини. Внаслідок лабораторних досліджень було доведено, що містяться в корені продукту компоненти надають виражене протиракову дію. Крім того, в імбирі містяться:

  • вітаміни С, А, В1, В2;
  • магній;
  • кальцій;
  • фосфор;
  • цинк;
  • залізо;
  • калій;
  • натрій;
  • ефірні масла;
  • амінокислоти (лізин, метіонін).

Вживаючи імбирну настойку, як народний засіб підвищення потенції, пам'ятайте, що екстракт володіє сильними зігріваючими властивостями, тому його можна приймати при високій температурі і кровотечах. До того ж від вживання імбирною настоянки краще відмовитися, якщо ви страждаєте від порушень серцевого ритму. Деякі цілителі забороняють пити екстракт цілющий при гастритах, виразці шлунка. Серед інших протипоказань імбирною настоянки на горілці можна виділити наступні:

  • стравохідний рефлюкс;
  • холецистит;
  • хвороби ШКТ;
  • гіпертонія;
  • дивертикуліт, дивертикулез.

Рецепт приготування імбирною горілки в домашніх умовах

Тривале застосування даного засобу сприяє зміцненню здоров'я. Варто відзначити, що основні компоненти свіжого продукту володіють вираженим глистогінним ефектом, тому в помірних кількостях корисно давати навіть дітям. Готувати настоянку імбиру на горілці для підвищення потенції дуже просто: потрібно 30 грам подрібненого кореня цілющого рослини залити 200 мл спиртовмісної напою (горілки) і відкласти настоюватися в темному місці близько 2 тижнів. Зберігати готовий склад можна близько 6 місяців.

Як пити

Екстракт цілющий слід вживати після розбавлення дистильованою водою. Імбир для потенції необхідно приймати з додаванням меду та лимона по 1 чайній ложечці (5-6 грам) двічі за день. Важливо пити настоянку за 20 хвилин до їжі, щоб не отримати проблеми зі слизовою оболонкою шлунка. Варто зазначити, що, крім перорального прийому імбирного екстракту, його ще можна використовувати зовнішньо для всіляких компресів і примочок.

Відео: настоянка з кореня імбиру на горілці

Настоянка імбиру на горілці для підвищення потенції

Відгуки

Олег, 38 роківТривалий час боровся з симптомами порушення еректильної функції. Лікарські препарати не давали особливого ефекту, тому вирішив спробувати імбирну настоянку на горілці для потенції. Вживав екстракт по 5 грам двічі за добу до прийому їжі. Регулярний прийом настоянки допоміг позбавитися від проблеми статевого безсилля.
Олександр, 45 роківІмбирна горілка допомогла усунути гормональний дисбаланс, викликаний численними стресовими ситуаціями. Спочатку буквально літрами вживав водні настої, але потім все ж вирішив перейти на більш інтенсивний курс лікування. Імбирну горілку готував самостійно. Брав екстракт цілющий по чайній ложці три рази протягом дня.
Юрій, 40 роківДопомогою настоянки імбиру на горілці зміг позбутися від простатиту. До того, як вибрав нетрадиційні методи лікування, лікарі пропонували тільки оперативне рішення проблеми. Вживав імбирну настоянку на горілці по десертній ложці два рази за день. Ніяких побічних ефектів від прийому екстракту в такій кількості не виникало.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!