Біодобавки для чоловіків підвищення потенції: рейтинг кращих препаратів

Сьогодні існує багато медичних препаратів для посилення ерекції, лікування еректильної дисфункції або еякуляції. Однак більшість з них негативно позначаються на стані серцево-судинної, кровотворної та нервової системи. Біодобавки для чоловіків підвищення потенції навпаки мають природний склад і не мають настільки негативними ефектами при лікуванні. Щоб зробити правильний вибір, потрібно дізнатися: якими бувають Бади, їх особливості і недоліки.

Що таке потенція

З точки зору сексології термін потенція варто віднести до розряду про чоловічу сексуальність. Цим словом характеризується відразу декілька показників: ступінь збудження чоловіка, його здатність до тривалого статевого контакту, сила і швидкість появи ерекції. У широкому сенсі потенція – це здатність чоловіка вести нормальне статеве життя, без додатка на особливих зусиль.

БАД для підвищення потенції у чоловіків

При еректильної дисфункції, поганий еякуляції і малому порушення чоловікові необхідна медична допомога. Лікар після ряду проведених обстежень зможе встановити причину імпотенції і призначити грамотне лікування, яке буде входити прийом спеціальних гормональних препаратів або інших синтетичних таблеток. Проте багато з таких ліків мають протипоказання і негативно позначаються на роботі інших систем організму.

Біодобавки для чоловіків для підвищення потенції – це абсолютно натуральні препарати, які надходять на ринок продажу як особлива добавка до їжі. Випускаються такі кошти у вигляді невеликих драже або таблеток, вкритих харчової оболонкою. Мінус таких ліків в тому, що вони не проходять досліджень і не підлягають сертифікації, чим часто користуються недобросовісні виробники.

Особливості добавок

Біодобавки для потенції за складом умовно можна розділити на кілька груп:

  • Нутрицевтики. У складі є поживні речовини, корисні вітаміни, макро та мікроелементи, насичені поликислоты, які беруть активну участь в роботі репродуктивної системи чоловіка.
  • Парафармацевтики. Вважаються биорегуляторами, стимуляторами і активаторами для організму. Такі добавки очищають стінки кровоносних судин, покращує статеву функцію, можуть сприяти зняттю нервової напруги.
  • Пробіотики. Вони роблять благотворний вплив на травну систему, нормалізують мікрофлору кишечника і підсилюють дію перших двох груп добавок.

Всі види біодобавок для чоловіків підвищення потенції можуть володіти одним або включати відразу всі перераховані властивості. Головною перевагою таких ліків є їх мінімальна вартість і маленький список протипоказань. При цьому якщо офіційні медичні препарати діють переважно точково, то Бади для чоловіків володіють комплексним впливом, покращуючи загальний стан репродуктивної функції організму.

Кращі Бади для потенції

Яка з представлених на ринку товарів біодобавка для підвищення потенції у чоловіків буде діяти краще, однозначно відповісти не можна, адже багато в чому все буде залежати від причини появи імпотенції. Однак існує ряд універсальних препаратів для чоловіків, які володіють широким спектром дії, користуються особливою популярністю серед покупців і при цьому мають мінімум протипоказань.

Твердий і міцний

Показаннями для прийому цих таблеток є:

  • слабка ерекція;
  • сексуальні розлади;
  • швидке сім'явиверження;
  • зниження лібідо;
  • захворювання передміхурової залози;
  • нічна полакіурія;
  • загальне ослаблення організму чоловіка.

Комплексний вплив на репродуктивну систему біодобавка для потенції надає за рахунок дії відразу декількох активних компонентів:

  • шафран – підвищує ступінь збудження, сексуальний потяг, зміцнює імунітет, запобігає передчасному старінню і посилює чутливість при статевому контакті;
  • сенецио – лікарський компонент, який часто входить до складу офіційних ліків для лікування еректильної дисфункції, імпотенції і захворювань сечовивідних шляхів;
  • екстракт морського коника – підсилює вироблення гормону тестостерону, покращує кровообіг в органах малого тазу, потенцію, допомагає позбутися простатиту, пухлин, інших проблем статевої системи.
  • екстракт пеніса оленя і насінника яка – допоміжні компоненти, підсилює дію всіх активних речовин.

Для посилення ерекції або вирішення інших проблем рослинний препарат рекомендується вживати за півгодини до сексу в роздробленому вигляді, запиваючи речовина гарячою водою. Як профілактичний засіб від імпотенції БАД п'ють по 1 капсулі три рази на день протягом 2-3 тижнів. Для запобігання негативних наслідків заборонено використовувати більше 1 капсули в день. Не рекомендується використовувати добавку підліткам, чоловікам з атеросклерозом, при підвищеній нервозності або гіпертонії.

Стимин

Призначається при лікуванні еректильної дисфункції, зниженому лібідо, нестійкою ерекції і передчасної еякуляції. Використання добавки для підвищення потенції буде виправдано під час лікування застійного простатиту або при наявності доброякісної гіпоплазії передміхурової залози. Згідно інструкції по застосуванню до складу входить:

  • кора йохимбе – має стимулюючий вплив на центральну нервову систему, покращує провідність нервових імпульсів, підвищує збудження і стимулює потенцію;
  • екстракт карликової пальми – надає позитивну дію на передміхурову залозу, стабілізує еякуляцію, допомагає продовжити статевий акт;
  • муіра пуама – покращує ерекцію, активізує вироблення тестостерону, підвищує якість сперми і потенцію.

Використовувати добавку для потенції рекомендується по 2 капсули в день під час прийому їжі. Тривалість курсу лікувальної терапії становить 2 місяці, після чого необхідно зробити невелику перерву. Заборонено комбінувати біодобавку з синтетичними препаратами для потенції у чоловіків, в іншому випадку така зв'язка загрожує появою ускладнень з боку серцево-судинної системи.

Китайські Бади

Є й інші не менш ефективні біодобавки для підвищення потенції у чоловіків китайського виробництва. Вони діють не тільки на поліпшення репродуктивної функції, але і надають чоловікові впевненості у власних силах, підвищують його витривалість, завдяки чому будуть вдаватися будь-які сексуальні подвиги. Серед усього різноманіття добавок для потенції, особливою популярністю користуються біодобавки:

  • Дар Гімалаїв. Нормалізують сечовипускання, що впливають на якість сперми і рухливість сперматозоїдів, які використовуються в цілях профілактики і для лікування імпотенції.
  • Чунцао. Добавка проводиться на основі екстрактів лікарських трав з додаванням вітамінів, важливих для чоловічого організму амінокислот і витяжок з статевих органів тварин. Використовується ліки для посилення потенції, підвищення лібідо, загострення відчуттів під час статевого акту.
  • Ху Чжун Дан. Активними компонентами є женьшень, кордицепс і сніжний лотос. Призначається добавка в період лікування імпотенції, еректильної дисфункції і розлади сечостатевої системи.

Рейтинг Бадів для потенції

Серед вітчизняних марок також є якісні біологічно активні добавки для чоловіків. На думку лікарів і відгуками споживачів найдієвішими і безпечними для організму є:

  • Алі Капс – додатково випускається у вигляді крапель. Розроблена біодобавка на основі екстракту карликової пальми і длиннолистой еврікоми, містить набір вітамінів і амінокислот.
  • Вука-вука – капсули російського виробництва для посилення потенції у чоловіків. Активні компоненти засоби: корінь секуринеги, сітчаста геерия, триумфетта вельвича, деревоподібна гетероморфа.
  • Червоний корінь – вітамінна добавка для потенції володіє зміцнюючою дією, здатна знімати набряклість, запалення усувати інші проблеми з репродуктивною функцією у чоловіків.

Як вибрати

Для початку варто проконсультуватися у лікаря. Доктор зможе розповісти: чим буде відрізнятися один засіб від іншого, допоможе підібрати готову добавку виходячи з індивідуальних особливостей вашого організму або поставленого діагнозу. Крім того, не варто вірити заявою реклами про те, що ця добавка допоможе посилити потенцію за кілька днів прийому. У таких таблеток, як правило, буває прихований синтетичний склад. Всі натуральні добавки для потенції п'ють курсами по декілька місяців.

Ціна

Придбати біологічно активну добавку можна в будь-якій аптеці вашого міста, замовити недорого через каталог у офіційних представників компанії або купити в інтернет-магазині. Тут все залежить від ваших власних уподобань, кількості вільного часу і рівень довіри до того чи іншого постачальника. Ціна популярних добавок для підвищення потенції у чоловіків у Москві така:

Назва біодобавки

Середня ціна в рублях

Лаверон

950

Yohimbe Форте

360

Червоний корінь

300

Секрет імператора

1300

Золотий коник

1080

Вука-вука

450

Віардо Форте

230

Відео

Бад для підвищення потенції у чоловіків назви

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!