Сементал Бустер для потенції у чоловіків

Під дією певних факторів чоловіча сила може слабшати і для її відновлення знадобиться медикаментозне лікування. Таблетки сементал бустер допомагають вирішити безліч питань сексуального характеру, препарат користується популярністю як у чоловіків, так і у лікарів. Ліки використовують як для профілактики статевого безсилля, так і для його терапії.

Що таке сементал бустер

Медикамент відноситься до групи Бадів (біологічно активні добавки), які використовують для загального зміцнення організму, посилення потенції. У складі препарату містяться тільки натуральні інгредієнти, які допомагають чоловічому організму повернути силу. За оцінкою і відгуками лікарів, даний БАД не небезпечний для здоров'я людини, надає відчутну позитивну дію. В упаковці завжди знаходиться інструкція по застосуванню засобу, яку обов'язково потрібно дотримуватися.

Склад БАДа

При створенні рослинного медикаменту фахівці використовували відомі природні компоненти, які допомагають підсилити ерекцію, лібідо і чутливість статевого органу чоловіка. Складові унікальної формули знаходяться в тій пропорції, яка забезпечує максимальний ефект. Сементал Бустер для потенції містить:

  1. Екстракт горянки. Цей компонент включає фітогормони – речовини, які не є справжніми гормонами, але можуть взаємодіяти з потрібним рецепторами, виконуючи роль тестостерону. Їх дія спрямована на усунення сексуальної дисфункції, підвищення вироблення сперми. Під впливом горянки спермії стають більш жвавими, енергійними, що значно збільшує репродуктивні можливості.
  2. Екстракт Гінко Білоба. Забезпечує приплив крові до органів малого тазу, сильне наповнення кавернозних печеристих тіл, що формує міцну ерекцію. Цей компонент допомагає в лікуванні імпотенції, зберігати цілісність капілярів, зміцнити стінки судин, налагодити обмін між клітинами і кров'ю. Екстракт покращує живлення сечостатевої системи, роботу статевих залоз.
  3. Эврикома довголиста. У чоловіка 98% тестостерону перебуває у пов'язано з білками формі. Такі молекули не можуть виконати своє пряме призначення, тому тільки 2% є активними. Эврикома допомагає підвищити цю кількість, блокуючи ферменту, инактивирующий гормон. Компонент допомагає підсилити ерекцію, лібідо (бажання), вироблення сперми, що робить відчуття під час оргазму яскравіше.
  4. Кора йохимбе. Це природний потужний афродизіак, який сприяє підвищенню активності чоловіка, витривалості під час статевого акту, бажання сексу. За це відповідає алкалоїд йохімбін у складі рослини. Активізується робота симпатичної нервової системи, нормалізується настрій, підвищується стійкість до стресів.
  5. Екстракт женьшеню. Дослідження цієї рослини підтверджують, що він допомагає підвищити кількість тестостерону в крові. Прийом женьшеню покращує ерекцію і підсилює потенцію. Стимулюючі властивості інгредієнта дарують чоловікові витривалість.
  6. Екстракт приморської сосни. Допомагає нормалізувати обмін речовин, насичення тканин киснем. Це допомагає усунути статеву дисфункцію, уповільнити старіння тканин сечостатевої системи. За рахунок надходження необхідних мікроелементів і вітамінів поліпшується функція статевих залоз.
  7. Цитрат цинку виступає важливим компонентом для синтезу сперми і гормонів.
  8. Таурин. Сприяє поліпшенню функціонування серцево-судинної системи, готує до навантажень під час сексу.
  9. Екстракт перцю. Гострота продукту стимулює синтез тестостерону, який впливає на рівень задоволення під час статевого акту. Перець впливає на кровообігу, посилюючи його. Компонент стимулює ерекцію і бореться із запаленнями.
  10. L-аргінін, DL-малат, L-цитрулін. Ці елементи беруть участь у синтезі білка. Вони сприяють регенераційною процесу, що покращує синтез гормонів, ферментів і підвищує ерекцію.
  11. Бджолине маточне молочко. Містить багато органічних кислот, гормонів, мікроелементів, вітамінів. Сприяє нормалізації обмінних процесів, підвищує витривалість, життєздатність, сексуальну енергію, покращує роботу статевих органів.

Компанія виробник спеціально додала амінокислот до складу медикаменту, щоб поліпшити статевої функціонал, доопрацювавши пропорції діючих компонентів. Дія БАДА відчуває відразу, активні складові ліки проникають кров, посилюючи функціонал сечостатевої структури, нормалізуючи обмінні явища, усувають дискомфорт, стрес, стимулюють кровообігу в органах малого тазу. Після прийому чоловік відчуває:

  • посилення лібідо;
  • розслабленість;
  • прилив сил, енергії;
  • збільшення тривалості статевого контакту, стійкості ерекції.

Як діє на потенцію

Сементал бустер для потенції відноситься до сучасних препаратів з вивіреною формулою і пропорціями. БАД дбайливо впливає на системи організму і відновлює статеве здоров'я чоловіка, надає профілактичну дію на сечостатеву систему, роботу простати. Кожна таблетка речовини містить всі необхідні вітаміни, мікроелементи. Застосування сементала бустер повним курсом забезпечить чоловікові якісні сексуальні відносини. Медикамент діє на здоров'я чоловіка наступним чином:

  • формує стійку ерекцію;
  • стимулює синтез тестостерону;
  • покращує дані спермограми (якість еякуляту);
  • забезпечує яскраві оргазми;
  • подовжує статевий акт;
  • посилює лібідо;
  • зміцнює міокард (серцева тканина);
  • допомагає впоратися з безсонням;
  • нормалізує артеріальний тиск (бореться з гіпертонією);
  • покращує кровопостачання органів малого тазу;
  • тривалий результат після лікувального курсу.

Показання до застосування

Ліки сементал бустер для потенції забезпечує тривалу, стійку ерекцію. Медикамент не має шкідливого впливу на серцево-судинну систему, не порушує гормональний баланс. Застосування сементал бустера для потенції насичує організм корисними речовинами, живить структури організму вітамінними елементами, повертає життєвий тонус. Рекомендується приймати медикамент чоловікам у наступних випадках:

  • зниження лібідо;
  • симптоми сексуального безсилля;
  • передчасна еякуляція, нестійкий эрекционный процес;
  • втома, що впливає на сексуальний потяг і потенцію;
  • неможливість завершити статевий акт;
  • болючий синдром при сечовиділенні, статеві інфекції, патології сечостатевої системи, зміна розміру передміхурової залози.

Переваги використання сементал бустер

На ринку представлено багато аналогів даного препарату, але структурного замінника не існує. Застосування ліки для потенції Сементал Бустер володіє такими позитивними сторонами:

  • можна використовувати в будь-якому віці;
  • мінімальна кількість побічних ефектів, протипоказань;
  • допускається поєднання з іншими медикаментозними засобами, алкоголем;
  • швидке підвищення потенції після вживання капсули;
  • немає негативного ефекту на серце, нирки, печінка та інші системи тіла людини;
  • пролонговану дії за рахунок накопичувального ефекту в організмі;
  • нормалізація власного виробництва тестостерону.

Чим відрізняється сементал від сементал бустер

Компанія виробник випускає дві форми свого медикаменту. Одна носить назву «Сементал», а друга має друге слово «Бустер». Покупці не відразу розуміють різницю між ними. Основна відмінність полягає в тому, що в другому варіанті більш високий вміст препарату, ефект настає швидше.

Інструкція по застосуванню

Бади відпускаються без рецепта лікаря, купити їх може будь-хто. У кожній упаковці засобу для потенції міститься інструкція по застосуванню, яка розповідає про дозування ліків, показання і протипоказання для застосування. Рекомендується суворо дотримуватись зазначеним нормам та не порушувати їх. Приймати сементал бустер можна як профілактичних, так і для лікувальних цілей. Правила вживання описані нижче.

Дозування і способи застосування

Випускається коштів для потенції у вигляді овальних таблеток блакитного кольору. Одна упаковка містить 12 шт. та інструкцію по застосуванню. Правила вживання наступні:

  • 2 таблетки 1 раз на день натщесерце;
  • розжовувати або розсмоктувати їх не потрібно;
  • запивати таблетку потрібно великою кількістю води.

Тривалість прийому

Повноцінний курс лікування становить 2-3 тижні, тривалість залежить від особливостей організму людини, тяжкості і занедбаності проблеми. Безпосередньо перед статевим контактом випити Сементал бустер для потенції потрібно за 30 хвилин до акта. Через пів години в організмі буде досягнута ефективна концентрація препарату, яка забезпечить стійку ерекцію.

Де купити сементал бустер в Москві

Цей препарат відноситься до групи Бадів, тому знайти його в звичайній аптеці складно. Найчастіше зустрічаються пропозиції про доставку препарату у ваше місто або продажу на сайтах партнерів. Слід відразу звернути увагу на вартість, якщо вона значно нижче, ніж в інших магазинах, то велика ймовірність придбати підробку. Оптимальним варіантом стане покупка за рекомендації, якщо хтось з ваших знайомих вже набув препарат, і він надав очікуваний результат.

Скільки коштує

Щоб уникнути покупки підробки, рекомендується замовляти медикамент для потенції на офіційному сайті. Ціна за упаковку з 12 таблетками становить 1240 рублів на сьогоднішній день, з 4 таблетками – 990 р. Ще один варіант – замовити ліки найближчій інтернет-аптеці з доставкою по Москві, Санкт-Петербургу. Орієнтовна вартість становить:

Назва аптеки

Кількість в упаковці, шт

Ціна, рублів

«Фармпростор»

4

990

«НЕОФАРМ»

4

1150

«ZdravZona»

4

1045

«Швидка Допомога»

4

961

Побічні ефекти і протипоказання

Медикамент відноситься до повністю натуральним медикаментам, які надають мінімальний негативний вплив на організм. Як і інших ліків, у Сементал Бустер є ряд протипоказання для застосування:

  • індивідуальна непереносимість компонентів кошти для потенції;
  • важкі патології серцево-судинної системи;
  • складні захворювання сечовидільної системи, печінки;
  • епілепсія.

Прояв побічних ефектів від вживання кошти по інструкції не зафіксовано. Привести до негативних наслідків може тільки індивідуальна непереносимість компонентів (алергічні реакції) та передозування. Проявляється це, як правило, у появі шкірного висипу, свербінні, які проходить відразу після припинення прийому препарату. У важких випадках перевищення дози необхідно промити шлунок.

Думка лікарів про сементал бустер

Володимир Петрович, урологНеправильний спосіб життя, хвороби, стреси негативно впливають на рівень потенції. Препаратів для вирішення цих проблем багато, але я рекомендую своїм пацієнтам Сементал Бустер. Це природні ліки, яке надає швидкий ефект. Всі мої клієнти чоловіки залишилися задоволені результатом. І їх дівчата теж.
Валентин Аркадійович, андрологЯ завжди виступаю за використання натуральний, природних препаратів, якщо ситуація це допускає. Відсутність хімічних складових виключає негативний вплив на інші системи організму. Сементал Бустер для потенції – приклад такого БАДа, рекомендую його пацієнтам. Він не тільки підвищує потенцію, але і надає загальнозміцнюючу дію.

Відгуки про препарат

Олександр, 43 рокиСементал бустер для потенції повернув мені впевненість в собі, я знову став відчувати себе повноцінним чоловіком. Добавка природним шляхом допомагає збільшити вироблення тестостерону. Я відчув її дію особисто і можу рекомендувати свої друзям та знайомим. Я повністю задоволений результатом, побічних ефект не спостерігав.
Карина, 37 роківПомітила проблему у чоловіка з потенцією і купила сама йому Сементал Бустер (він чомусь соромився). Препарат зробив дивовижний ефект, ерекція відмінна, а секс триває довше, ніж раніше. На відміну від інших препаратів (хімічних), дія БАДа пролонговану. Можу з досвіду чоловіка рекомендувати чоловікам з проблемами потенції цей медикамент.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!