Як швидко підвищити потенцію у чоловіків в домашніх умовах

Згідно зі статистикою, більше половини чоловіків старше 40 років зіштовхуються з порушеннями потенції. Крім того, еректильна дисфункція нерідко виявляється і у молодих людей. Фахівці пов'язують це з погіршенням екологічної обстановки, неправильним способом життя (погане харчування, відсутність достатньої кількості фізичних навантажень), стресами на роботі і недосипом. Дізнайтеся, як швидко підвищити порушену потенцію.

Що таке потенція

Здатність організму зробити нормальний статевий акт називається потенцією. Як правило, в медицині та сексології цей термін відносять до чоловічої сексуальності. Нормальна потенція в значній мірі визначає сексуальні можливості чоловіка, характеризується напруженістю статевого члена, швидкістю виникнення ерекції тривалістю акта. На якість статевого життя впливає безліч факторів: спосіб життя, наявність хронічних захворювань, шкідливих звичок і психологічне здоров'я. Порушення статевої функції називаються імпотенцією.

Знизити якість статевого життя чоловіка може тривале застосування деяких фармакологічних препаратів антихолінергічну, спазмолітичну або антигістамінної груп (наприклад, Атропін, Димедрол, Нозепам). Знижуватися потенція може в післяопераційний період (до 2-3 тижнів після оперативного втручання) або при тривалій терапії гормональними лікарськими засобами.

Що підвищує потенцію

Питання про те, як поліпшити ерекцію і якість статевого життя нерідко виникає практично в кожного чоловіка. Допоможуть поліпшити сексуальне життя наступні фактори:

  1. Дотримання принципів правильного харчування. Відмова від жирної, гострої, смаженої їжі, фастфуду та інших шкідливих продуктів позитивно впливає на ендокринну систему, сприяє поліпшенню загального стану організму, що тягне за собою поступове поліпшення ерекції і збільшення тривалості статевого акту.
  2. Проведення психотерапії. Нерідко порушення статевої функції пов'язано з різними психологічними проблемами, наприклад, невдалий перший сексуальний досвід. В цьому випадку необхідна грамотна консультація фахівця.
  3. Відмова від шкідливих звичок. Тривале куріння, безмірне вживання алкогольних напоїв, наркотичних засобів тягне за собою порушення функціонування серцево-судинної системи, погіршує стан кавернозних вен і артерій, в результаті чого розвивається стійка імпотенція.
  4. Підвищення фізичної активності. Регулярна гімнастика або лікувальна фізкультура покращують загальний стан організму, нормалізують кров'яний тиск, сприяють підвищенню лібідо і поліпшення якості ерекції.
  5. Використання рецептів народної медицини. Багато настої, настоянки і відвари лікарських трав і плодів спрямовані на швидке поліпшення потенції. Пам'ятайте, що для застосування народних рецептів існують певні протипоказання (наприклад, алергічні реакції), тому слід проконсультуватися з лікарем.
  6. Масаж простати. Механічний вплив на простату значно покращує кровообіг в цій галузі, підвищує чутливість пеніса, знімає спазми судин печеристих тел. Проводити такий масаж при еректильній дисфункції може як медичний працівник, так і сам пацієнт (після консультації з фахівцем).
  7. Электростимулирующая терапія. Якщо імпотенція, викликана порушеннями функціонування простати, її запаленням або наявністю новоутворень, то лікарі призначають трансректальну электростимулирующую терапію, яка являє собою вплив електричним струмом, покращує скорочення м'язів передміхурової залози та відтоку її секрету.

Як підвищити потенцію у чоловіків природними способами

Поліпшення потенції в домашніх умовах природними способами передбачає не тільки застосування засобів, які спрямовані на відновлення нормальної ерекції, але і оздоровлення організму в цілому, що безпосередньо впливає на можливість здійснення нормального статевого акту. Застосування натуральних методів поліпшення якості потенції дає, як правило, триваліший ефект, ніж використання синтетичних засобів. До природних способів підвищення якості статевого життя відносять:

  • збалансоване харчування;
  • фізичні вправи;
  • загартовування;
  • фізіотерапевтичні процедури;
  • застосування народних засобів.

Живлення для потенції

Підвищення потенції у чоловіків безпосередньо залежить від раціону харчування. Для поліпшення ерекції рекомендується вживати їжу, яка багата білком, селеном, цинком, вітамінами, поліненасиченими жирними кислотами (наприклад, риб'ячий жир). Підвищення тривалості статевого акту сприяє вживання наступних продуктів:

  • тушковане або відварне нежирне м'ясо (яловичина, телятина, курка або індичка);
  • овочі та фрукти;
  • морепродукти;
  • свіжа зелень;
  • горіхи (переважно волоські і кедрові);
  • трав'яні чаї з додаванням чебрецю, шавлії, дубровника і гвоздики;
  • курячі і перепелині яйця.

Гімнастика

Підвищити потенцію за один день допоможуть деякі фізичні вправи. Сприятливо впливає на потенцію регулярне відвідування басейну, тривала ходьба на свіжому повітрі, а домашня гімнастика значно покращує кровопостачання статевих органів, що допомагає продовжити статевий акт і поліпшити його якість. Регулярно виконуйте:

  1. Присідання. Початкове положення: стоячи, ноги на ширині плечей, руки на талії. Виконати 10-15 глибоких присідань, відпочити 2-3 хвилини, потім повторити ще 2-3 підходу.
  2. Обертання тазом. Початкове положення: стоячи, ноги на ширині плечей, руки на талії. Плавно виконати по 5-7 кругових рухів тазом в різні сторони. Обертання слід робити обережно, без різких рухів. Вправа протипоказано людям, що мають травми хребта.
  3. Нахили. Початкове положення: стоячи, ноги разом, руки розслаблені й опущені уздовж тулуба. Виконати нахили по черзі у всі сторони по 3-4 рази. Вправа рекомендується виконувати по 2-4 рази на добу щоденно.

Баня

Ефективним засобом для поліпшення якості сексуального життя є водні процедури у лазні із застосуванням кропив'яного, березового віника або хвойного. З його допомогою легкими ударами і погладжуваннями прогрівають крижовий і поперековий відділ спини. Необхідно звернути увагу, що віник слід періодично прогрівати гарячим окропом або паром. Процедура відвідування парної не повинна тривати довше 10-20 хвилин, для одержання позитивного результату сауну або лазню слід відвідувати один раз в тиждень.

Перед відвідуванням лазні або сауни слід проконсультуватися з лікарем, оскільки ця процедура має велику кількість протипоказань. Основні протипоказання:

  • гіпертонічна хвороба;
  • тромбоз глибоких вен;
  • порушення мозкового кровообігу;
  • варикозне розширення вен.

Препарати для швидкого підвищення потенції

Застосування лікарських препаратів – один з найвідоміших і популярних способів поліпшення якості ерекції. Як правило, більшість медикаментів не впливає на безпосередню причину імпотенції, а тільки допомагає на короткий період. Для того щоб ефективно використовувати фармакологічну терапію, необхідно пройти повне обстеження у лікаря, з'ясувати з чим пов'язана втрата можливості зробити нормальний статевий акт.

Існує ряд лікарських засобів, які спрямовані на короткочасне відновлення ерекції і допомагають швидко підняти потенцію перед актом:

  1. Сиаліс. Медикамент у формі таблеток, в складі містить тадалафіл. Дія лікарського засобу настає протягом 30-40 хвилин після прийому і триває до двох годин. Серед позитивних сторін препарату виділяють відсутність протипоказань до застосування і побічних ефектів, а серед недоліків – його високу вартість.
  2. Віагра. Один з найбільш популярних і доступних медикаментів для поліпшення ерекції на фармакологічному ринку. У складі містить речовину силденафіл, випускається у формі таблеток. Чоловікам, які мають хронічні захворювання печінки і нирок ліки Віагра застосовувати без консультації з лікарем не рекомендується. Після застосування медикамент починає діяти протягом години, і його ефект зберігається протягом від 2 до 4 годин. Плюсами ліки є його швидке дію, невисока вартість, а недоліком – наявність протипоказань до застосування.
  3. Імпаза. Гомеопатичне фармакологічний засіб для поліпшення потенції, яке випускається у формі таблеток для розсмоктування. Препарат починає діяти через 2-3 години після застосування, а ефект зберігається протягом 4-6 годин. Перевагою препарату є відсутність побічних ефектів, а недоліком – висока вартість, порушення синтезу гормонів пінеальної залози.
  4. Зидена. Лікарський засіб для поліпшення потенції у формі капсул, основна активна речовина – уденафил. Препарат починає діяти через 15-20 хвилин після застосування, фармакологічна дія зберігається протягом 6-8 годин. Недоліками медикаменту є необхідність сексуальної стимуляції для прояву ефекту і висока ціна препарату, а перевагою – його тривалу дію.
  5. Левітра. Таблетки для поліпшення потенції на основі речовини варденафіл. Лікарський засіб починає діяти через 10-15 хвилин після прийому всередину, дія зберігається протягом 2-3 годин. З обережністю слід застосовувати цей препарат чоловікам, які страждають хронічними захворюваннями серцево-судинної системи. Недоліком препарату є великий список протипоказань і побічних дій, висока ціна, а перевагою – швидкість дії.

Як швидко підвищити потенцію народними засобами

Відвари і настої лікарських трав надають позитивну дію на потенцію, розширюють судини, зменшують спазми гладких м'язів. Головною перевагою народних засобів є мала кількість побічних реакцій навіть при тривалому застосуванні. Існують наступні ефективні народні засоби для потенції:

  1. Настій кропиви з шафраном. Необхідно взяти столову ложку сухої подрібненої кропиви і третина чайної ложки шафрану. Сировина змішати, залити двома склянками окропу і залишити настоюватися протягом двох годин. Потім процідити, остудити. Слід додавати настій напої по столовій ложці 3-4 рази на день. Курс лікування необхідно продовжувати два тижні.
  2. Настоянка кореня женьшеню. Половину столової ложки подрібненого кореня женьшеню змішати з медом і коньяком, настояти в темному місці 10-14 днів. Приймати засіб слід по одній чайній ложці 2 р/добу. протягом трьох тижнів. Женьшень нормалізує роботу ендокринної системи, покращує кровообіг органів малого тазу та значно підвищує жіноче лібідо. Використання цього народного методу необхідно виключити при захворюваннях печінки і нирок.
  3. Настоянка кореня аїру. Необхідно взяти 30-50 грамів сухого кореня лепехи, залити її склянкою горілки або коньяку. Залишити настоюватися в темному місці протягом 3 тижнів. Приймати засіб слід по 20 крапель тричі на день. Терапевтичний курс триває місяць, при відсутності позитивного ефекту, лікування можна пролити або повторити через тиждень. З обережністю застосовувати засіб людям з хронічними захворюваннями серцево-судинної та травної системи. Корінь аїру надає розслабляючу дію на нервову систему та розширює судини.
  4. Мед з морквяним соком, імбиром і горіхами. Столову ложку меду необхідно змішати зі склянкою свіжовичавленого морквяного соку, чайної ложкою сухого імбиру і додати трохи подрібнених волоських горіхів або фундука. Отриману суміш слід залишити в холодильнику на ніч. Приймати вранці по півсклянки протягом тижня. Всі інгредієнти цього кошти багаті вітамінами, корисними жирами і мінералами, завдяки чому роблять благотворний вплив на потенцію.
  5. Спиртова настоянка лимонника. Кілька свіжих листя лимонного рослини подрібнити, залити невеликою кількістю горілки. Закрити кришкою, залишити настоюватися на 10 днів. Потім процідити, застосовувати по 5-10 крапель вранці, додаючи в напій. Засіб слід з обережністю використовувати людям, у яких є непереносимість цитрусових.

Як поліпшити потенцію перед актом

Підняти потенцію за один день чи за кілька годин до статевого акту допоможуть деякі фармакологічні препарати короткочасної дії (наприклад, Вука-Вука, Віагра або Лаверон). Крім того, поліпшити ерекцію допоможе ароматерапія із застосуванням ефірних олій (лимона, м'яти або сандалу) і деякі народні засоби (спиртова настоянка кореня женьшеню або кореня аїру).

Універсальний ефективний спосіб для поліпшення якості статевого акту – лікувальна ванна з лавровим листям і квітками ромашки. Для приготування ванни необхідно додати в теплу, але не гарячу воду 10-15 аркушів лаври і 3-4 чайні ложки квіток ромашки аптечної. Процедуру виконувати протягом 30-40 хвилин за 2-3 години до статевого акту. Така ванна покращує тонуть судин, знімає спазми гладких м'язів.

Відео

Як відновити потенцію? Як підвищити потенцію? Як підсилити потенцію?

як підвищити потенцію в домашніх умовах швидко мега різко і самому. рецепти для потенції.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!