Як підвищити потенцію в домашніх умовах швидко народними засобами та лікарськими препаратами

Проблеми з ерекцією з'являються з віком у кожного чоловіка, тому питання, як підвищити потенцію в домашніх умовах швидко, з часом турбує все сильніше і сильніше. Є багато ефективних способів, як підвищити сексуальну активність і продовжити статевий акт, але попередньо потрібно обговорити таку пікантну симптоматику з лікарем. Пити пачками Віагру – неправильно, поверхневе самолікування може тільки нашкодити, при цьому маскує симптоматику, але не лікує першопричину.

Що таке потенція

Перш ніж замислюватися про прогресуючому захворюванні, потрібно з'ясувати значення медичного терміна. По суті, потенція – це статевий потяг чоловіка. По механізму впливу має особливості: в організмі кров надходить до статевого члена, підсилює системний кровообіг в органах тазу, підвищує сексуальність і здатність чоловіка до статевого акту. Щоб поліпшити потенцію в домашніх умовах, важливо не тільки правильно харчуватися, але і за необхідності використовувати кошти офіційної та народної медицини, виключити провокують імпотенцію фактори.

Що погіршує потенцію

З кожним роком проблема молодіє, а передує цьому не тільки екологічний, соціально-побутової і особистісний фактор. Усунути дисфункцію статевої системи непросто, тому кожен чоловік повинен знати, що потенцію погіршує, яких життєвих моментів варто остерігатися, уникати. Нижче представлені основні причини патологічного зниження сексуальної активності. Це:

  • регулярні стреси;
  • підвищена фізична активність;
  • наявність шкідливих звичок;
  • тривалий прийом антибіотиків або антидепресантів;
  • запальні процеси простати (аденома, доброякісна гіперплазія);
  • неправильне харчування;
  • зниження працездатності яєчок, дефіцит вироблення гормонів (тестостерону);
  • цукровий діабет та його ускладнення;
  • підвищений рівень холестерину в крові;
  • хронічні хвороби печінки, нирок, ендокринної системи.

Як підняти потенцію в домашніх умовах

Для швидкого відновлення ерекції потрібно правильно харчуватися, і мова йде не тільки про систематичному споживанні морепродуктів і горіхів. Щоб підняти потенцію, належить сісти на лікувальну дієту, контролювати співвідношення БЖУ в щоденному меню. Жири краще максимально обмежити, а от білки є сприятливою складовою нормальної роботи еректильної функції. В боротьбі з настільки неприємним симптомом потрібно контролювати добові дози води, інакше в органах системного кровообігу з'являється застій. Інші рекомендації від лікарів представлені нижче:

  1. Швидко відновити потенцію в домашніх умовах швидко і без прийому медикаментів допоможе петрушка. Цей натуральний антиоксидант допоможе відновити гормональний фон, поправити здоров'я на рівні ослабленого імунітету. Добова доза зелені – 50-70 грам.
  2. Відмова від «напоїв з градусом» і шкідливих звичок. Саме час згадати, що крапля нікотину вбиває коня, про шкоду алкоголю і зовсім з дитинства знає кожна людина. Щоб швидко підвищити потенцію, ці шкідливі звички повинні залишитися в минулому.
  3. Виконувати зарядку, контролювати вагу, своєчасно позбавлятися про зайвих кілограмів. Це сприятливі умови для прогресуючої імпотенції, які показано швидко і повністю усунути зі свого звичного життя.
  4. Хронічна втома і безсоння теж сприяють зниженню ерекції, зниженою вироблення тестостерону яєчками. Щоб підвищити потенцію, необхідний повноцінний відпочинок, правильний розподіл свого енергетичного ресурсу.
  5. Перед тим як збільшити потенцію в домашніх умовах медикаментами йди домашніми засобами, потрібно звернутися до фахівця для з'ясування, основного провокує недугу фактора.

Лікування імпотенції в домашніх умовах народними засобами

Щоб чоловік зміг виконувати свій подружній обов'язок, а не скаржився на проблеми з потенцією, реагувати на тривожну симптоматику потрібно швидко і своєчасно. Метод інтенсивної терапії вибирає лікар, але не варто поспішати з прийомом синтетичних медикаментів. Лікування імпотенції в домашніх умовах народними засобами не менш продуктивне, головне – переконатися у відсутності алергічної реакції на активні компоненти обраного ліки. Ось ефективні рецепти, перевірені часом:

  1. Корінь аїру в кількості 50 грам подрібнити на тертці, залити 300 мл горілки, настояти. При проблемах потенції вживати перед кожним прийомом їжі по 30 крапель протягом 3 місяців. Робити ліки при відсутності необхідності керувати транспортними засобами.
  2. Для потенції подрібнити висушені шишки хмелю, після чого 1 ст. л. порошку запарити в склянці окропу. Наполягати і приймати напій щодня незалежно від прима їжі до остаточного зникнення тривожної симптоматики.
  3. В 1 літрі води проварити 150 грам глоду 5-7 хвилин після кипіння. Після наполягати під закритою кришкою, а отримане кількість відвару не розбавляти, а приймати за 4-5 добових підходів. Такий рецепт може призначати при запальних процесах простати, проблеми потенції.

Народний засіб

Вибираючи лікарські препарати, щоб швидко підвищити потенцію, починати лікування слід з визначення першопричини недуги та візиту до лікаря. Однак не всі наважуються оприлюднити таку пікантну подробицю свій інтимного життя, тому навіть у світі сучасної медицини воліють вживати в домашніх умовах народні засоби для підвищення потенції у чоловіків. Ось хороші поради, як підвищити чоловічу потенцію в домашніх умовах швидко і без непереносимості активних компонентів:

  1. Перетерти волоські горіхи з медом, приймати таке солодке ліки до 3 разів за добу по чайній ложці. Цей потужний метод для підвищення потенції перевірений не одним поколінням, допомагає швидко підвищити потенцію в домашніх умовах.
  2. Якщо немає індивідуальної нестерпності меду, можна приготувати інший рецепт нетрадиційної медицини. Морквяний коктейль з цим продуктом життєдіяльності бджіл. Стакан розділити на 4 прийоми, при чому таку дозу показано випити за добу.
  3. Для поліпшення ерекції поповнити добовий раціон лікарської медуницею. Щоб забезпечити потенцію без збоїв, з рослини можна швидко робити салати або готувати класичним методом лікувальні відвари для прийому всередину.

Вправи

Якщо тренувати лобково-куприкова м'язи, при цьому повністю відмовитися від шкідливих звичок, можна нормалізувати системний кровообіг характерною зони, запобігати ситуації виникнення проблем з потенцією або швидко їх усувати. Тренувальний комплекс повинен призначатися лікарем, а проводити його дозволено будинку, не порушуючи рекомендовану систематичність занять. Нижче представлені нескладні вправи для збільшення потенції в домашніх умовах:

  1. Виконувати обертання тазу за годинниковою стрілкою швидко, поки в області попереку шкіра не стане червоною, гарячої. Це означає, що кровообіг посилився, в достатній кількості кров надходить до статевого члена.
  2. З положення лежачи лівим ліктем необхідно доторкнутися до правого коліна і чергувати такі скручування до 20 повторень на кожну сторону. Виконувати підходи швидко, відчувати жар у тілі.
  3. Щоб забезпечити посилений приплив крові до органів таза і запобігти проблеми з потенцією, ефективним вважається класична вправа «Велосипед», яке належить виконувати протягом хвилини.
  4. В роздягненому вигляді виконувати втягування і розслаблення машинки, причому число повторів і підходів такого вправи не контролюється. За годину можна проводити до 100 підходів або згадати про таких виключно перед сном.
  5. Будь-які вправи для потенції ефективні, якщо їх проводити на свіжому повітрі. Щоб забезпечити підвищення потенції в домашніх умовах, рекомендується більше ходити або бігати, кататися на роликах.

Харчування

Пацієнту потрібно забезпечити правильне харчування, виключити з нього напівфабрикати і консерванти. Для нормальної функціональності яєчок і вироблення тестостерону в лікувальному меню вітається пісне м'ясо або риба, обов'язково яйця і зелень, фрукти і овочі для посилення імунної відповіді організму. Правильне харчування для потенції в домашніх умовах обов'язково включає морепродукти, горіхи, ріпу і червоне м'ясо, що помітно підвищує чоловічий оргазм.

Контрастні ванни

Такі водні процедури здатні витримати в домашніх умовах тільки стійкі чоловіки. Це один з найбільш дієвих методів, як швидко підняти потенцію, оскільки базується на примусовому посилення системного кровотоку в органах тазу, впливі на певні рецептори. Контрастні ванни передбачають чергування гарячого і холодного потоку, причому отриманий результат забезпечує грандіозний вже після проведення першої процедури.

Російська лазня

При проблемах роботи передміхурової залози потрібно піднімати питання ефективного лікування ребром. Знаючи, що відбувається в організмі у стадії рецидиву, пацієнт повинен розуміти, чим загрожує йому тривожна симптоматика в майбутньому. При відсутності медичних протипоказань в якості лікувальної процедури і гідної альтернативи прийому таблеток лікарі рекомендують російську лазню. Необхідно спочатку попаритися, а потім піднімати і виливати на себе відро холодної води (лід). Сеанси дозволено проводити не частіше 1-2 разів на тиждень.

Як поліпшити потенцію у 60 років

Активний спосіб життя, правильне харчування і повна відмова від шкідливих звичок – ось вірне рішення глобальної проблеми, як підвищити потенцію в домашніх умовах швидко. Людям похилого віку рекомендується гуляти, дихати свіжим повітрям, вибирати для себе активні види спорту. Наприклад, вчені довели, що поліпшити потенцію в 60 років можна їздою на роликах або санках.

Відео

Як Підвищити Потенцію?!

Відгуки

Віктор, 42 рокиМені проблема імпотенції не страшна, оскільки все свідоме життя з метою профілактики їм кедрові горішки, просто обожнюю устриці. У домашніх умовах це найкраща профілактика патології, доступна і вигідна за ціною. На свій вік відчуваю себе чудово, статевий акт в моєму випадку закінчується не швидко.
Андрій, 37 роківПри запаленні простати пив відвар глоду протягом декількох місяців. Таке народний засіб саме по собі посередня, бажаного результату швидко не забезпечує. Краще відразу взяти Віагру, і все працює, як годинник. Мені таким способом вдається регулярно і швидко підвищити потенцію, щоправда, метод не з дешевих.
Юрій, 45 роківПідвищити потенцію в домашніх умовах можна горіхами з медом, якщо добре перетерти зазначені харчові інгредієнти. Таке ліки готується швидко, смачне на смак, у мене не викликає побічних явищ. Не всі вірять, але від проблемної потенції краще лікування не знайти. Діє швидко і м'яко, повертає радість сексуального життя.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!