Знеболюючі таблетки при геморої: назви ліків

При гострому больовому синдромі в задньому проході рекомендується в домашніх умовах використовувати знеболюючі таблетки при геморої з швидким лікувальним ефектом. Медичні препарати повинен призначати виключно лікар – проктолог, інакше можна лише погіршити свій стан. Знеболюючі засоби при геморої забезпечують лише тимчасову позитивну динаміку, тому характерний хворобу потрібно лікувати комплексно.

Що таке геморой

Це запалення в прямій кишці, яке супроводжується формуванням, збільшенням і хворобливістю гемороїдальних вузлів. Якщо геморой починає хворіти, гостру стадію потрібно своєчасно усунути, інакше діагноз набуває хронічну форму, і поява больових синдромів стає для пацієнта несприятливої нормою повсякденності. Для зняття запалення гемороїдальних вузлів лікар рекомендує лікуючі кошти з знеболюючим ефектом ректально та перорально повним курсом.

Як знеболити геморой

При такому неприємному захворюванні пацієнтам призначають комплексну терапію, при цьому лікувальні заходи супроводжуються не тільки прийомом таблеток, але додержанням правил особистої гігієни, спеціальною дієтою, фізіотерапевтичними процедурами, обов'язково витаминотерапией. Ось цінні рекомендації при загостренні геморою:

  • зробити сидячу ванну з прохолодною водою або холодний компрес для гемороїдальних вузлів;
  • звернутися до проктолога за призначенням знеболюючих свічок і капсул;
  • виключити з добового раціону гостру, жирну і копчену їжу;
  • вилікувати діарею або запор, нормалізувати системне травлення;
  • приймати пігулки перорально, можна задіяти методи альтернативної медицини.

Знеболюючі при геморої в таблетках

При анальних тріщинах і запаленні гемороїдальних вузлів лікарі рекомендують приймати таблетки, щоб усунути біль, зняти запалення і відновити порушене локально кровообіг. Знеболюючі пігулки при геморої забезпечують комплексний підхід до проблеми зі здоров'ям у комплексі з ректальними свічками і мазями. Для швидкого полегшення загального самопочуття дізнатися назву відповідних пігулок і їх переваги можна індивідуально на прийомі у проктолога.

Переваги таблеток перед іншими засобами лікування геморою

Медичні препарати для прийому перорально забезпечують швидке і тривале знеболення при геморої, при цьому здебільшого розроблені на основі натуральних компонентів. Рослинна формула скорочує ризик побічних явищ, помітно звужує перелік медичних протипоказань до інструкції. Однак це не єдина перевага зазначеної форми випуску. Є й інші:

  • можливість лікувати недугу при вагітності і лактації;
  • швидкий терапевтичний ефект при комфортній терапії;
  • зручність перорального застосування у повсякденному житті;
  • продуктивне усунення симптомів і грунтовне лікування запалених гемороїдальних вузлів.

Популярні таблетки

Щоб знеболити геморой і дочекатися швидкого полегшення, рекомендується вибрати перевірені часом медичні препарати, попередньо приписані лікарем. Таблетки допомагають у гострому періоді, подовжують період ремісії вже хронічного недуги. При загостренні геморою це можливість не тільки позбавитися від болю, але і зняти запалення, усунути набряклість гемороїдальних вузлів, зупинити кровотечу, прискорити процес регенерації тканин. Використовувати таблетки можна в домашній обстановці, але при цьому не порушувати вказані добові дози.

Кеторол

На всіх стадіях захворювання геморой можна лікувати Кеторолом. Характерний медикамент є аналгетичну засобом з вираженими протизапальними та жарознижувальними властивостями. Активний компонент кеторолак продуктивно знімає запалення і больовий поріг чутливості, діє системно на вогнище патології. При геморої рекомендується приймати за раз по 1 таблетці не більше 3 – 4 підходів за добу. Максимальний курс лікування – 5 днів. Переваги – швидке дію, тривалий ефект.

Ибуклин

Це ефективні таблетки від болю при геморої за доступною ціною, які можна купити в інтернет-магазині або аптеці. Препарат призначають пацієнтам, як сильний знеболюючий засіб. Терапевтичний ефект досягається за рахунок активності в хімічному складі ібупрофену та парацетамолу, які мають протизапальну, жарознижувальну і аналгетичну дію. Застосовувати таблетки Ибуклин дозволено пацієнтам старше 12 років по 1 – 2 таблетки 2 – 3 рази на добу, але не більше 6 за день. Переваги – швидке знеболювальне. Недолік – нездатність вилікувати геморой.

Таблетки Детралекс

Продуктивно знімають запалення знеболюючі таблетки Детралекс, які є кращим рішенням при настільки пікантній проблеми зі здоров'ям. Медичний препарат не тільки прибирає симптоми захворювання, але і успішно бореться з їх першопричиною. На початкових стадіях здатний остаточно вилікувати геморой. Таблетки мають комплексним впливом на вогнище патології, тому пропити їх в домашніх умовах потрібно повним курсом, як у стадії рецидиву, так і при ремісії. Добова доза – не більше 6 таблеток за 3 підходи протягом 4 днів. Перевага – швидке одужання.

Натуральні засоби

При геморої таблетки зменшують болючі відчуття заднього проходу, необхідні для зняття свербіння, підвищеної набряклості і печіння. Рекомендується вибирати медикаменти з натуральним і рослинним складом, оскільки такі мають менше протипоказань, побічних явищ, відсутня лікарська взаємодія. Ось на які знеболюючі таблетки при геморої варто звернути свою увагу:

  1. Хемороидин. Це рослинний знеболюючий препарат від геморою, у складі якого зібрані кульбаба, ялівець, гінгко білоба, пастуша сумка, висушений кріп та інші цілющі трави. Натуральний препарат зміцнює стінки вен і артерій, нормалізує кровообіг, знімає набряк і запалення, позбавляє від сверблячки і врегулює травлення. Приймати таблетки годиться після їжі, не більше 6 разів за добу без перерви протягом 3 місяців. Переваги – стійкий лікувальний ефект.
  2. Пайлекс. Це рослинні таблетки коричневого кольору, призначені для перорального прийому в домашніх умовах. Допомагають на початкових стадіях геморою – при 1 і 2 ступеня. Активні компоненти після проникнення в організм сприяють зменшенню венозного застою, набряклості, гіперемії та інших проявів запалення. Дорослим рекомендується приймати по 2 таблетки двічі за добу. Курс лікування – 14 днів. Перевага – знеболююче без гострих побічних явищ.

Знеболюючі таблетки після операції геморою

Ціни знеболюючих таблеток при геморої різні, але пацієнтові потрібно відштовхуватися від рекомендацій фахівця, не займатися поверхневим самолікуванням. Особливо якщо довелося пережити операцію з видалення запалених гемороїдальних вузлів. Щоб скоротити реабілітаційний період, фахівець рекомендує наступні таблетки для прийому всередину:

  1. Найз. Це системне знеболюючий засіб, яке купірує больовий синдром різної етіології. Діє подібно Анальгіну, але швидше й ефективніше. Дорослим пацієнтам після операції призначають 2 рази на день по 100 мг, максимальна доза – до 400 мг. Курс лікування – не більше 10 днів. Переваги – доступна вартість, швидке дію, позитивні відгуки пацієнтів.
  2. Вікасол. Після завершення операції такий медикамент здатний зупинити інтенсивна кровотеча і знизити гострий больовий синдром. Пацієнтові належить приймати по 1 пігулці тричі за добу протягом 5 – 7 днів (не більше). Переваги зазначеного лікування очевидні, а от серед недоліків лікарі виділяють великий список протипоказань, лікарська взаємодія, побічні ефекти.

Ціна

Придбати знеболювальне від геморою можна в будь-якій аптеці міста, але набагато вигідніше вибрати приписані лікарем таблетки з каталогу і замовити в інтернет-магазині за більш прийнятною ціною. Швидка Доставка, вартість покупки прийнятна. Нижче представлені приблизні розцінки ліків від геморою по Москві, при покупці яких пацієнт на довгий час може забути про сильної болі і частих рецидивах настільки неприємного захворювання. Отже:

Назва медичного препарату

Середня ціна, рублів

Найз

200

Пайлекс

125

Флебодіа 600

Шістсот

Детралекс

750

Хемороидин

700

Кеторол

120

Ибуклин

100

Відео

Таблетки, препарати від геморою!

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!