Скільки діє Віагра і як довго - дозування таблеток, побічні дії і протипоказання

Скільки діє Віагра, який вплив надає таблетка на організм чоловіки, в чому полягає принцип її дії? Фармакологічний препарат допомагає в боротьбі з потенцією, відновлює чоловічу силу і подовжує статевий акт. Регулярне застосування засобу нормалізує природний механізм ерекції, підвищує сексуальний потяг, гарантує нові відчуття.

Що таке Віагра

Віагра є клінічно перевіреним ліками, основне його призначення полягає в усуненні еректильної дисфункції. Підходить засіб як для чоловічого, так і жіночого організму. Дженерік індійського походження з багаторічною історією і масою позитивних відгуків швидко усуває порушення сексуального характеру, в тому числі, імпотенцію. Скільки і як діє Віагра? Дію й ефективність препарату спрямовані на досягнення і посилення ерекції у чоловіків, утримання її під час сексуального збудження статевого акту.

В основі медикаменту знаходиться речовина силденафіл. Активний компонент відповідає за природний процес виникнення ерекції. Силденафіл впливає на якість сперми, роблячи її більш тривалою і яскравою. Увага: дія препарату починається лише в разі сексуального збудження. Віагра надає вплив на природні процеси в організмі, посилюючи ерекцію без додаткової стимуляції.

Як діє Віагра на чоловіків

Механізм дії таблетки полягає в посиленні кровообігу біля основи статевого члена. Процес дозволяє запустити природні механізми появи і поліпшення ерекції у чоловіка. Віагра призначена для посилення природного виникнення збудження, сексуальної стимуляції. Представлені властивості роблять препарат затребуваним і популярним. Віагра софт не є общевозбуждающим засобом, що впливає виключно на чоловіче лібідо. Таблетка підсилює кровотік в пещеристом тіло пеніса, за рахунок чого розвивається природна ерекція.

Через скільки діє

Як швидко діє Віагра і що на це впливає? Після прийому таблетки активний компонент починає поширюватися з системного кровотоку. Максимальний пік його активності фіксується через 30-40 хвилин. Якщо людина прийняла алкоголь або напередодні вжив чимала кількість жирної їжі, зазначений часовий проміжок збільшується. Пік дії препарату фіксується не раніше, ніж через 1,5 години. Рекомендується прийняти таблетку на голодний шлунок – це підсилить його ефект. Наскільки швидким буде результат і скільки він протримається, залежить від організму чоловіка.

Скільки часу діє

За заявою розробника, оптимальна тривалість дії Віагри становить 4-5 годин. На час роботи ліки впливає ряд внутрішніх факторів, у тому числі, стан чоловічої статевої системи.Скільки діє Віагра і як вплинути на цей процес? Однозначної відповіді на питання про те, скільки триває ефект, не здатний дати ні один лікар. Кожен випадок розглядається в індивідуальному порядку.

Багаторазові дослідження показали, що ефект прямо залежить від чутливості організму до компонентів препарату. Час дії Віагри визначається статурою чоловіка, його ваговою категорією, особливостями функціонування шлунково-кишкового тракту. За словами пацієнтів, тривалість дії становить близько 4 годин і більше. У деяких чоловіків фіксувався більш довгий ефект, який тримався тривалий час. Як довго діє Віагра і скільки таблетка буде «працювати», залежить виключно від конкретного чоловічого організму.

Яку кількість Віагри прийняти для тривалого ефекту

Препарат випускається в двох дозах: 50 і 100 мг. Визначити відповідну дозу речовини допоможе досвідчений фахівець. Якщо призначене кількість медикаменту не дозволило досягти бажаного результату, це питання необхідно обговорити з лікарем. Для здорового організму використання таблетки доречно не більше одного разу на добу в дозі 50 мг. При виражених порушеннях ерекції, особливо після 65 років рекомендується приймати 25 мг ліки, більше давати людині не можна. Ефект від Віагри зберігається протягом 4 годин за умови правильного дотримання дози.

Побічні ефекти

Купувати засіб рекомендується в спеціалізованих аптеках. Це є гарантом безпеки та зниження ймовірності розвитку побічних реакцій. Бажаючи швидко відновити чоловічу потенцію, представники сильної половини людства порушують основні принципи прийому медикаменту. Це негативно позначається на їх самопочутті, викликаючи:

  • порушення з боку шлунково-кишкового тракту (нудоту, блювоту);
  • тривалий головний біль;
  • гострий риніт;
  • ушкодження статевого члена;
  • алергічну реакцію різної інтенсивності;
  • погіршення загального самопочуття.

Уникнути побічних реакцій допоможе дотримання основних принципів прийому, дотримання заданої дозуванні і облік терміну придатності. При розвитку дискомфорту, загального нездужання, додаткових симптомів, прийом медикаменту необхідно завершити. Якщо стан не поліпшується, фахівці рекомендують звернутися за допомогою в медичний заклад.

Протипоказання

Кожен препарат має протипоказання до використання. Обумовлено це складовими компонентами, а також дією самого лікарського засобу. Використовувати чоловічу і жіночу Віагру заборонено при наявності таких відхилень:

  • захворювань серця і судин;
  • анемії (недокрів'я);
  • цукрового діабету;
  • деформації статевих органів (анатомічна особливість);
  • лейкозу;
  • гіперчутливості до активних компонентів препарату.

Гідною заміною Віагрі є таблетки Левітра, вони відрізняються ціною і мають менш виражену дію. Однак їх використання не рекомендується при вищеописаних протипоказання. Для одержання позитивного результату, у тому числі, запобігання побічних реакцій, медикамент приймається згідно з рекомендаціями лікаря.

Відео

Віагра: Як діє?

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!