Препарати для підвищення потенції у жінок: засоби та відгуки

Сучасний спосіб життя провокує постійні стреси і переживання, які негативно відображаються на стані жіночого здоров'я. Порушується лібідо, жінка перестає отримувати задоволення від інтимних стосунків. Цю ситуацію допоможуть виправити спеціальні препарати для активації потенції у жінок: гелі, краплі, таблетки, креми. Вони надають позитивний ефект на сексуальний потяг, жінка починає відчувати оргазм, але приймати їх варто тільки за призначенням лікаря. Проблеми з потенцією у жінок повинні вирішуватися в комплексі з психологічною консультацією.

Що таке потенція

У чоловіків і жінок здатність до статевого акту називається потенцією. В основному це слово застосовується у відношенні чоловіків, а у жінок теж є потенція (лібідо). Потенція – це набір характеристик людського організму, які відносяться до статевого акту (тривалість, рівень сексуальної активності).

Проблема з потенцією у жінок дуже поширена не тільки в середньому віці, на відміну від чоловіків, але і в молодому. З цим можуть бути пов'язані психологічні проблеми чи захворювання репродуктивної системи. На лібідо впливає велика кількість факторів, наприклад, харчування, режим дня, психологічний стан, відносини з чоловіком. Для нормалізації жіночого лібідо діяти треба комплексно – не тільки медикаментозно, але і психологічно, тому що повернути бажання інтимної близькості дуже непросто.

Як підвищити лібідо у жінок

В даному питанні потрібно враховувати багато факторів життя. Великою перешкодою для високого лібідо і причиною відсутності потреби в сексі є внутрішні захворювання і психологічні проблеми. Спочатку потрібно вирішувати проблеми зі здоров'ям, лікувати хронічні хвороби і приводити організм в порядок. Потім необхідно відновити режим харчування, щоб в раціон входили всі необхідні вітаміни і елементи. Ще слід розпрощатися з шкідливими звичками – алкоголь, куріння згубно впливають на статеву систему.

Працюючи над підняттям лібідо, потрібно пам'ятати про психологічну сторону проблеми – потенція у жінок зникає через нелюбов до себе і відсутність гармонійних відносин з партнером. Для того, щоб виправити ситуацію, слід знайти упевненість в собі і полюбити своє тіло, виправивши недоліки, щоб позбутися від комплексів. При запущених ситуаціях лікарі рекомендують почати приймати спеціальні препарати для збільшення потенції у жінок.

Засоби, що підвищують потенцію

В залежності від природи захворювань, які стали причиною зниження лібідо у жінок, призначаються відповідні препарати. Вони націлені на поліпшення кровообіг в жіночих статевих органах, що допомагає виділенню мастила і порушення. В аптеках ще можна знайти Бади, дія яких починається практично відразу після вживання і триває не більше 9 годин. Такі препарати для підвищення лібідо у жінок не впливають негативно на репродуктивну систему, тому що в своєму складі містять тільки природні компоненти.

Деякі засоби надають дію відразу на яєчники, забезпечуючи високий рівень вироблення жіночого статевого гормону естрогену. Завдяки цьому жінка отримує можливість відчувати оргазм набагато сильніше, при стимуляції статевих органів підвищується чутливість. Ефект такого засобу зберігається на добу і починає свою роботу вже через 5 хвилин після вживання. Будь-який препарат, незалежно від його дії, потрібно пити тільки за призначенням лікаря.

Таблетки

Вибираючи препарати для підвищення жіночого лібідо, обов'язково потрібно враховувати механізм їх дії на організм. Складаються такі таблетки із сухих екстрактів трав, лікарських рослин. Наприклад, препарат Лаверон має наступний спектр дії:

  • стимулює постачання кров'ю статевих органів, статеві губи і клітор збільшуються в розмірах;

  • посилює виділення природної змазки у піхву;

  • поступово збільшує шанс отримати яскравий оргазм у 6 разів;

  • підвищує сексуальний потяг;

  • приносить користь гормонального фону.

Жіночої «віагрою» ще називають препарат Сиаліс, який був створений на основі ліки для чоловіків під назвою Тадалафіл. Він працює практично так само, як Лаверон. Допомагає розслабитися перед статевим актом, підвищує чутливість зовнішніх статевих органів, забезпечує яскравий оргазм. Цей препарат рекомендується приймати при низькій чутливості і відсутність природного мастила. Курс лікування повинен визначити тільки сексопатолог.

Російські препарати

На вітчизняному ринку представлено не так багато засобів, які сприяють підвищенню потенції у жінок. Одним з російських представників є препарат Силденафіл виробництва заводу «Північна зірка». В деяких аптеках можна придбати без рецепта, але розпочинати прийом слід тільки за призначенням лікаря. Ефект спрямований на розширення судин у статевих органах, за рахунок цього збудження і виділення природної змазки підвищуються. Це засіб лікарі часто призначають після прийому оральних контрацептивів, коли потенція у жінок сильно знижена.

Як підвищити лібідо у жінок швидко

Якщо необхідно терміново посилити сексуальний потяг, підійдуть препарати, що мають дію ідентичне "віагрі". Наприклад, таблетки для підвищення лібідо у жінок "Срібна лисиця" починає свою дію відразу після прийому, протягом 10 хвилин і триває до 7 годин. Є багато аналогів цього засобу, у вигляді крапель або таблеток, але використовувати їх регулярно не можна. Для прийому цих засобів потрібні перерви в 3-5 днів.

Ще один препарат для швидкого підвищення потенції у жінок - "Шпанська мушка". Це дуже потужний засіб, яке стрімко підвищує чуттєвість, сексуальний потяг, компоненти складу нормалізують гормональний фон, сприяє психологічному розкріпаченню і розслабленню. Ефект проявляється вже через 10-15 хвилин після прийому. Тривалий прийом такого препарату може завдати шкоди органів шлунково-кишкового тракту і центральної нервової системи, швидкодіючі засоби підходять для одноразового застосування або з перервою.

Які таблетки для підвищення потенції найкращі

Згідно відгуками дівчат, найбільшу популярність серед препаратів отримали "Сіаліс", "Срібна лисиця" і "Шпанська мушка". Ці кошти для підвищення лібідо у жінок мають схожу дію. Розширюються судини статевих органів, клітор і статеві губи набрякають, під впливом активних компонентів жінці легше розслабитися, гормональний фон приходить в норму. Багато компоненти є потужними афродизіаками, які допомагають у лікуванні фригідності.

Як вибрати таблетки

Щоб правильно підібрати медикамент для підвищення потенції у жінки, треба керуватись деякими правилами. Спочатку перед покупкою кошти потрібно ознайомитися з протипоказаннями та переконатися в безпеці застосування препарату в кожному окремому випадку. Ще вибір засобу залежить від потрібного ефекту і часу дії. Існують таблетки з миттєвим дією, яка настає через 5 хвилин після вживання, і є такі, які мають накопичувальний ефект.

Перед вибором кошти потрібно переконатися, що у пацієнта немає таких протипоказань:

  • індивідуальна непереносимість компонентів;

  • вагітність, період грудного вигодовування;

  • дитячий вік до 18 років;

  • хвороби системи кровотворення (лейкемія, анемія);

  • хвороби печінки і нирок;

  • захворювання серця та судин;

  • підвищений артеріальний тиск.

Ціна препаратів

У таблиці нижче наведені аптеки, де можна недорого придбати ліки для підвищення потенції у жінок в Москві. Їх можна замовити в каталозі або купити в інтернет-магазині за низькою ціною.

Назва аптеки

Назва препарату

Вартість

DoctorDik

Срібна лисиця

4 пакетики - 1300 руб,

8 пакетиків - 2450 руб,

12 пакетиків - 3330 руб.

Apteka.ru

Сиаліс

3275 руб.

Lovefarma.ru

Шпанська мушка

Ціна за 3 таблетки - 1000 руб.

Чергові аптеки на Гливинським шосе

Силеднафил

300 руб.

ЗдравСити

Ловерон

660 руб.

Добра аптека

Льовітра

1555 руб.

Відео

Як підвищити лібідо?

Відгуки

Валентина, 43 роки:Я давно шукала інформацію, як підвищити збудливість у жінок лікарськими препаратами і зупинилася на Срібній лисиці. Брала всього три рази, ефект чудовий, через 5-10 хвилин набухають статеві органи, накочує сильне збудження, оргазм був набагато яскравіше, ніж завжди. Раджу спробувати для лікування фригідності.
Оксана, 34 роки:Після народження дитини лібідо почало сходити нанівець, і я почала шукати препарати для підвищення потенції у жінок. Ми з чоловіком багато пробували, навіть домашні методи, але природна змазка не виділялася. Порадилася з сексологом, купила препарат "Шпанська мушка". Після вживання з'явилася мастило, було багато приємних відчуттів.
Марина, 38 років:Купила Лаверон - препарат для підвищення потенції у жінок. Мені сподобалося - моментальний ефект, відчувається розкріпачення, відсутня скутість і сором'язливість. Порушення було дуже сильним, мені навіть вдалося випробувати оргазм два рази, хоча раніше такого не траплялося. Раджу спробувати для досягнення максимального задоволення.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!