Спортивні вітаміни Опти Вумен

Якщо ви спантеличені питанням, які вітаміни вибрати для жінок, то багато корисної інформації із зазначеної теми можете почерпнути з цієї статті. Може бути, ви шукаєте оптимальну поливитаминную добавку, яка підійде при активних тренувань у спортзалі, або хочете активізувати свій організм в похмурі сирі дні восени? Тоді зверніть свою увагу на вітаміни Опти Вумен від американського виробника Optimum Nutrition. Цей спеціалізований продукт регулярно входить в рейтинг вітамінних комплексів для жінок, які люблять спорт та здоровий спосіб життя.

Інструкція до комплексу вітамінів для жінок Опти Вумен

Будь-яких труднощів або особливостей прийому цей вітамінно-мінеральний комплекс для жінок не має. Ознайомтеся з детальною інформацією, яке призначення цього продукту і чому перед початком його застосування варто проконсультуватися з фахівцем. Переглянувши детальний список мінеральних і рослинних речовин, які входять до складу капсул, ви зможете визначити, чи немає серед цієї сукупності інгредієнтів, на які у вас індивідуальна непереносимість.

Опис

Перш ніж вирішити, буде вам корисно застосування вітамінів Опти Вумен, потрібно врахувати наступне. Це хороший комплекс вітамінів для жінок, які дотримуються активної життєвої позиції. Їх розробляли для того, щоб забезпечити повноцінне харчування дівчатам, які серйозно займаються спортом, бодібілдінгом. Часто цей комплекс позиціонується як фітнес харчування для жінок. Процентний вміст деяких вхідних в нього інгредієнтів перевищує рекомендовані добові дози, щоб задовольнити потреби організму при підвищених фізичних навантаженнях.

Такі особливості складу «Опти Вумен» і той факт, що це спортивне харчування для дівчат, вказують на необхідність консультації з лікарем щодо доцільності їх прийому. Фахівець допоможе адекватно оцінити індивідуальні потреби вашого організму в поживних речовинах. Він компетентно порадить, чи підійде вам цей спортвитамин або краще пропити аптечні комплекси.

Склад спортивних вітамінів

Кожна капсула «Опти Вумен» включає в себе 13 вітамінів і 10 мінералів, необхідних для повноцінного функціонування організму. До складу цього комплексу входять антиоксиданти і спеціальні рослинні екстракти, підібрані для спортсменів. Розгляньте, які основні інгредієнти і в яких дозах входять до спортивне харчування вітаміни для жінок «Опти Вумен»:

Діюча речовина

Кількість у денній дозі

(2 капсули)

% від рекомендованої добової дози

Вітаміни

Жиророзчинні

А

5000 МО

100

Е

100 МО

333

D

600 МО

150

До

80 мкг

100

З

260 мг

417

групи В

В1

20 мг

1333

В2

20 мг

1176

В3

20 мг

100

В5

20 мг

200

В6

20 мг

1000

В7

250 мг

83

В9 (фолієва кислота)

600 мкг

150

В12

100 мкг

1667

Мінерали

Ca

150 мг

15

Mg

75 мг

19

Fe

18 мг

100

Zn

15 мг

100

Mn

5 мг

250

Cu

2 мг

100

I

200 мкг

133

Cr

120 мкг

100

Se

70 мкг

100

Mo

70 мкг

93

Рослинні екстракти

Дягелю лікарського

80 мг

Денну норму не встановлено

Витекса священного

50 мг

Гарцинії

50 мг

Мучниці

50 мг

Кінського каштана

25 мг

Понтійської іглиці

15 мг

Виноградних кісточок

10 мг

Альфа-ліпоєва кислота

20 мг

Лютеїн

250 мкг

Лікопен

250 мкг

Як приймати мультивітаміни

Згідно з рекомендаціями виробника, приймати ці американські вітаміни для жінок потрібно під час їжі по 2 капсули на день, запиваючи водою. Так дієтична добавка краще засвоюється. Врахуйте, що краще приймати капсули в першій половині дня – так вони повноцінно послужать підтримкою організму. Якщо ж їх прийняти разом з вечерею, то може відчуватися тонізуючий ефект і порушиться сон. Рекомендується пропити курс 2 місяця, потім 1 місяць зробити перерву. Так організм не звикає до надходження поживних речовин у легкодоступній формі і буде сам їх вивільняти з продуктів.

Протипоказання

Не можна приймати комплекс «Опти Вумен», якщо ваш організм індивідуально не переносить компоненти, що входять до складу цієї полівітамінної добавки. З цієї причини уважно спостерігайте за своїм самопочуттям у перші два тижні прийому добавки – не з'явилася алергія або реакція з боку травної системи. Також не вживають цей склад при:

  • вагітності та під час лактаційного періоду;
  • нервової збудливості;
  • безсонні;
  • підвищеному артеріальному тиску.

Відео про вітаміни для спорту

Чому Opti-Women - кращі жіночі вітаміни?

Відгуки про жіночих вітамінах Опти Вумен

Євгенія, 27 роківЦі вітаміни для спорту – моя паличка-виручалочка! Завжди розуміла, що треба займатися фітнесом, щоб бути здоровою. В дійсності ж виходило, що сил на ефективні заняття після робочого дня вже не вистачало. Зараз, разом з «Опти Вумен», енергією готова навіть поділитися! Приймаю вже третій курс, роблю місячний перерви перед прийомом чергової упаковки.
Аліна, 30 роківПо-моєму, комплекси для спортпита – це небезпечні продукти з-за підвищених норм вмісту в них діючих речовин. Ще я почитала відгуки лікарів про добавку «Опти Вумен». На їхню думку, сюди, без доказів виробленого ефекту, просто включені різні лікарські екстракти, які можуть застосовуватися в народній медицині для жіночого здоров'я.
Наташа, 22 рокиПри моєму активному графіку танцювальних тренувань я фактично не можу обходитися без дієтичних добавок, тому що нормально харчуватися не завжди виходить. Приймала «Опти Вумен» два місяці, як рекомендує виробник, дуже тішило почуття бадьорості протягом курсу. Шкода, що ефект не накопичувальний, під час перерви в прийомі втома відчувається.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!