3 кращих крему для рук з дозатором

Для домашнього догляду краще купувати креми для рук з дозатором. Вони зручні в застосуванні, за пару секунд подають потрібну кількість засобу для швидкого зволоження і живлення шкіри. Косметичні продукти збагачені вітамінами, мінералами, сечовиною, рослинними екстрактами. Вони доглядають за кутикулою, нігтями, захищають шкіру від обвітрювання.

Domix Green з ромашкою, деревієм та сріблом

Професійний крем для рук з дозатором Domix Green збагачений рослинними екстрактами, тому інтенсивно живить шкіру навіть взимку. Його особливості:

  1. Склад: екстракти ромашки, деревію, колоїдне срібло, соєва олія, керопептиды.
  2. Ефект: робить руки ніжними, зволожує, пом'якшує, загоює дрібні порізи і зупиняє ріст патогенних мікробів. Засіб нейтралізує шкідливу дію миючих речовин, підходить для масажу.
  3. Спосіб застосування: нанести м'якими масажними рухами.
  4. Переваги: швидко вбирається, не липкий, володіє приємним ароматом.
  5. Недоліки: до складу входять парабени.
  6. Вартість: 220 рублів за об'єм 250 мл

Крем з екстрактом вівса The Saem Care Plus Oatmeal Hand Cream

Корейська живильний крем для рук з дозатором The Saem підходить для сухої, потрісканої і огрубілою шкірі. Його результат помітний вже після першого застосування за рахунок властивостей засобу:

  1. Склад: екстракти вівса, чорної квасолі, рису, маша, кунжуту.
  2. Ефект: харчування, пом'якшення, зволоження, зміцнення природного захисного бар'єру, усунення сухості. Засіб має антибактеріальну, ранозагоювальну властивості, робить шкірні покриви пружними, еластичними, гладкими, шовковистим, усуває пігментацію. За рахунок рослинних екстрактів клітини швидше регенеруються, захищаються від ультрафіолетового випромінювання.
  3. Спосіб застосування: нанести м'якими рухами.
  4. Переваги: швидко вбирається, нежирна текстура, можна наносити на коліна і лікті.
  5. Недоліки: не знайдено.
  6. Вартість: 420 рублів за 300 мл.

Крем-шовк для рук і нігтів пом'якшувальний Compliment рідкий шовк і кашемір

У цьому косметичному засобі високий вміст олій і рослинних витяжок, що чудово живить шкіру, відновлює її. Крем підходить для щоденного застосування, володіє властивостями:

  1. Склад: рідкий шовк, кашемір, масла жожоба, кедрового горіха, вітаміни групи В, Е, А, Д, F, екстракти ромашки, живокосту.
  2. Ефект: пом'якшує, зволожує шкіру, активує відновлення клітин, прискорює загоєння ранок, покращує метаболізм, зменшує складочки, повертає пружність. Крем захищає покриви від агресивних факторів зовнішнього середовища, має протимікробну дію, насичує фосфором, міддю, магнієм, йодом, марганцем, цинком. Додатково продукт пом'якшує кутикулу, нігтьову пластину, запобігає утворенню задирок.
  3. Спосіб застосування: нанести масажними рухами.
  4. Переваги: швидко вбирається, висвітлює пігментацію, покращує обмінні процеси.
  5. Недоліки: не знайдено (за відгуками споживачів).
  6. Вартість: 145 р. за 200 мл.

Відео

Огляд препаратів для манікюру і педикюру Domix

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!