Філлери в носогубні складки - найкращі для корекції, відгуки

Глибокі зморшки з'являються рано, при цьому вікові зміни особливо помітні на обличчі. Засмучуватися з цього приводу не потрібно: відновити природний стан шкіри і повернути красу можна в професійному салоні, зробивши ін'єкцію филлером в носогубні складки. Перш ніж зважитися на контурну пластику, потрібно вивчити нюанси, ознайомитися з протипоказаннями та можливими ускладненнями.

Що таке філлери

Термін «філлер» означає ін'єкційний гель для обличчя, який застосовується в якості наповнювача міжклітинного простору. Він підходить для корекції зморшок і інших дефектів. У сучасній косметології широкою популярністю користуються філлери в носогубні складки на основі гіалуронової кислоти – речовини, що виробляється в людському організмі. Такі ін'єкції надають омолоджуючий ефект завдяки ізольованому заповнення порожнини складок і насиченню клітин вологою. Додатковий ефект від застосування активувати вироблення колагену.

На відміну від синтетичних філлеров гіалуронові препарати повністю з часом розсмоктуються і виводяться з організму. Після маніпуляцій особа набуває підтягнутий вигляд, носогубні складки стають непомітними, вирівнюється рельєф шкіри, відновлюється тургор, зволожується епідерміс. Тривалість ефекту залежить від обраного корекційного кошти і становить від півроку до 3 років.

Корекція носогубних складок філерами

Косметолог вводить препарат штучного походження під шкірний покрив для отримання омолоджуючого ефекту. Процедура заповнення носогубних складок філерами болюча, тому попередньо потрібно застосування анестезуючих препаратів або спеціального крему. Наркоз при проведенні ін'єкційної корекції не застосовується.

Переваги

Існують різні методи корекції носогубних складок, наприклад, чек-ліфтинг або ін'єкції ботокса. У косметичної процедури з використанням філлеров є істотні переваги:

  • Миттєвий ефект від застосування: відновлення пружності шкіри, зникнення зморшок, придбання обсягу ділянкою шкіри, в який була зроблена ін'єкція.
  • Тривалий результат. Процедуру необхідно повторити через рік. Хоча до косметолога можна звернутися і раніше, тоді це буде корекція з використанням невеликої порції вихідного компонента.
  • Косметичні препарати на основі гіалуронової кислоти мають мінімум протипоказань.
  • Швидкий відновний період після ін'єкцій.
  • Підходить людям, яким за станом здоров'я заборонена підтяжка особи хірургічним способом, наприклад, через проблеми з серцем або з органами дихання.

Недоліки

Негативні наслідки при використанні філера зустрічаються рідко і пов'язані із застосуванням засобів на основі синтетичних компонентів, таких як силікон, пластик. Для зведення до мінімуму побічних ефектів потрібно вибирати якісні препарати і звертатися за допомогою до досвідченого косметолога. Недоліки:

  • припухлості на місці проколу;
  • через певний час потрібне повторне проведення;
  • неможливість здійснення процедури в домашніх умовах;
  • висока вартість;
  • ризик зсуву введеного речовини, в результаті чого необхідно повне видалення філера.

Види препаратів

В даний час в косметології використовують биодеградируемые препарати – ін'єкції, компоненти яких з часом розсмоктуються і виводяться з організму. Застосування коригувальних продуктів на основі силікону зводиться до мінімуму через виникнення побічних ефектів: алергії, свищів, гранульом. Філлери для носогубних складок поділяються на групи:

Назва

Інгредієнти

Особливості

Приклад

синтетичні

біополімерний гель, силікону

несумісність з іншими видами (в майбутньому доведеться використовувати тільки цю групу препаратів); хворобливі відчуття; тривалий ефект

Ellanse результат тримається до 4 років

біосумісні

колаген, полімерна молочна, кислота, кальцію гидроксилопат

тривала дія; великий ризик алергічних реакцій

Radiesse, протипоказання – вік до 35 років

биосинтетические

гель, рідкий силікон, гіалуронова кислота

розгладжують глибокі і дрібні зморшки; безпечні; підходять для будь-якого типу шкіри і молодого віку

Princess Filler і Volume

Техніка введення філера в носогубні складки

Суть процедури полягає у введенні в область носогубних складок спеціальної речовини, яка заповнить собою міжклітинні порожнини. Попередньо потрібно консультація з фахівцем для оцінки стану епідермісу, його особливостей, ступеня проблеми. Потім підбирається певний препарат, про протипоказання якого обов'язково повинен бути повідомлений пацієнт. Техніка введення філера:

  1. Розташувати клієнта на спеціальному кріслі або на кушетці.
  2. Нанести на обличчя антисептик і анестезуючий крем.
  3. Розкрити упаковку з препаратом. Важливо перевірити термін придатності та ознайомитися з вхідними в склад компонентами.
  4. Ін'єкція в носогубную складку. Фахівець робить один довгий підшкірний прокол так, що голка доходить до іншого кінця складки.
  5. Повільно видавити вміст шприца: важливо, щоб наповнювач розподілився рівномірно.
  6. Повторно нанести антисептик і при бажанні – холодний компрес: його прикладають, щоб зменшити набряки.

Наслідки

У будь-косметичної процедури є побічні ефекти, і омолодження за допомогою гелеобразного речовини не виняток. Наслідки філлеров в носогубні складки:

  • поява почервоніння, гематом, набряклості;
  • запалення, почервоніння, гуля в зоні введення ін'єкцій;
  • алергічна реакція;
  • видимі сліди від уколів;
  • ущільнення в області складок;
  • відторгнення введеного речовини.

Рекомендації по догляду за шкірою

Бажаний результат процедури і тривалість збереження наповнювача всередині м'яких тканин залежать не тільки від руки майстра і обраного препарату, але і від того, якою буде догляд за зоною введення філлеров. Після відвідування косметологічного кабінету необхідно:

  • протягом перших 4 годин не напружувати м'язи обличчя (багато не розмовляти, не посміхатися);
  • намагатися перебувати у вертикальному положенні так, щоб голова була вище тіла;
  • відмовитися від відвідування сауни, лазні, солярію;
  • не проводити чищення, пілінг, масаж обличчя;
  • не перебувати під прямими сонячними променями;
  • не вживати алкогольні напої;
  • на тиждень припинити прийом препаратів, що діють на згортання крові, наприклад, оральні контрацептиви, аспірин;
  • обмежити фізичні навантаження, у тому числі фітнес.

Протипоказання

Заповнення носогубних складок філерами має ряд обмежень. Основні протипоказання:

  • період вагітності і лактації;
  • підвищена температура;
  • захворювання, нездужання;
  • запальні процеси в проблемній зоні;
  • вік до 30 років;
  • пошкодження, садна, травми, рани на обличчі;
  • онкологія;
  • алергія на інгредієнти препарату;
  • період вірусних та інфекційних захворювань;
  • погана згортання крові.

Який філлер краще для носогубних складок

При широкому асортименті косметичної продукції важко вибрати кращий філлер для носогубних складок. Часто використовують препарати, що містять гіалуронову кислоту. При цьому для боротьби з незначними зморшками підходять пластичні, легкі гелі, а з усуненням глибоких заломів справляються густі і щільні препарати. Добре зарекомендували себе косметичні засоби:

  • Restylane Perlane – філлер в носогубні складки шведського виробника Q-Med. Препарат пройшов перевірку FDA, яка підтверджує його безпеку і ефективність. Рекомендується для вирівнювання глибоких заломів і складок шкіри.
  • Princess Filler і Volume австрійського бренду CROMA проводиться за запатентованою технологією S. M. A. R. T., що дозволяє зберегти стійкий результат тривалий час.
  • Surgiderm 24 XP компанії Allergan усуває носогубні складки, а також застосовується для контурної корекції губ. Приставка XP позначає підвищену в'язкість продукту, яка допомагає домогтися омолоджуючого ефекту.
  • Juvederm Ultra 3 та 4 містять крім гіалуронової кислоти, лідокаїн, в результаті чого ін'єкції проходять безболісно. Препарат не викликає алергічні реакції відторгнення. Ультра 3 рекомендується для неглибоких зморшок, ультра 4 – для глибоких.
  • Radiesse американського виробника BioFormMedical. До складу препарату входить гидроксилопат кальцію, створює каркас для шкіри.

Ціна

Вартість процедури залежить від рівня салону краси, обраного препарату та необхідної кількості для ін'єкції. Філлери надходять у продаж у вигляді наборів стерильних шприців і разовою дозою гелю. Приблизна вартість коштів по омолодженню в Москві і Санкт-Петербурзі:

Найменування

Діапазон цін, руб.

Restylane Perlane

12000-23000

Juvederm

10000-18000

Surgiderm 24 XP

14000-21000

Dermafill volume ultra

10000-15000

Teosyal

16000-24000

Radiesse

16000-40000

Відео

Філлери в носогубні складки. Мій досвід і думку.

Відгуки

Катерина, 44 рокиРобила ін'єкції у знайомого косметолога рік тому. Під час процедури відчувалися проколи, але сильної болі не було. До вечора утворилися синці, які трималися тиждень. В результаті зморшки розгладилися, а вилиці придбали чіткий контур. Зараз настав час повторної процедури, але результат досі тримається, тому в салон поки не буду звертатися.
Аліна, 49 роківЗвернулася до фахівця з проханням позбутися від вікових зморшок на обличчі. Після косметичної процедури цілий день боліло місце уколу, а на наступний ранок я прокинулася з набряклим обличчям, після чого подзвонила косметолога. Вона мене заспокоїла, пояснивши, що це нормальна реакція. Так і вийшло: через 3 дні симптоми зникли, а разом з ними зникли і зморшки.
Галина, 48 роківУ мене проблемна шкіра на обличчі. З віком це стало ще помітніше. Робити пластичну операцію або ліпофілінг категорично не хочу: бачила негативні наслідки. Зважилася на філлери в носогубні складки і не розчарувалася: шкіра стала рівною, зволоженою, зморшки нікуди не зникли, а стали менш помітними. Навіть колеги відзначили перетворення.
Вероніка, 38 роківПриділяю догляду за зовнішністю пильну увагу, тому виявивши у себе перші зморшки на обличчі, вирішила спробувати філлери. Вибрала Juvederm. Першу ін'єкцію зробила в 34 роки, а другу – у 36 років. Ефект від ін'єкцій триває трохи більше року, потім потрібно повторний курс. Це дорога процедура, але вона того варта: не потрібно економити.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!