Яке масло для вій краще для росту

Перше, що полонить будь-якого чоловіка в дівчині – її погляд. Він складається не тільки з палкого погляду, але і об'ємних, довгих вій. З віком волосинок на століттях стає все менше. Якщо довжину реально підкоригувати тушшю для вій, то відтворити повноцінний обсяг проблематично. Що робити в таких ситуаціях? Які методи використовувати для покращення стану власних вій?

Які масла для вій бувають

Як звичайні волосся, вії потребують належного догляду з допомогою поживних коштів. Домогтися заворожливого обсягу і потрібної довжини реально тільки за допомогою масел. Забудьте про накладні, нарощені варіанти, адже натуральні вії виглядають набагато красивіше, природніше. Сучасна косметика пропонує величезний вибір масел, які допомагають прискорити зростання волосинок, надати насичений колір, зміцнити структуру. Натуральні засоби варто застосовувати по одному або комбінувати, посилюючи бажаний ефект. Ось список найбільш дієвих речовин:

  • Рицинова олія – зміцнення за досить невеликі гроші. Засіб зустрічається в аптеках, відділах косметики під різними назвами: рицина звичайна, Ricinus communis L, Agno Casto, Palma Christi, Oleum Ricini або Castor Oil. Відмінність тільки в виробниках. Рицинова олія в'язке на дотик, без різкого запаху, неприємне на смак, але користь від нього для ваших вій грандіозна. Змучені косметикою, зовнішніми факторами волосинки після регулярних використань кошти почнуть відновлюватися, підніматися, рости.

  • Реп'яхову олію вам підійде, якщо не хочете піддавати ламкості свої вії. Його склад – протеїни, дубильні речовини, мінеральні солі, природний інулін. Завдяки активним компонентам, засіб склеює найдрібніші структури вії, що перешкоджає розшаруванню, ламкості кожної волосинки. Препарат живить шкіру зсередини, зміцнюючи цибулини. В таких умовах їм простіше рости міцними, здоровими, пухнастими, довгими.

  • Мигдальне масло стане відмінним вибором для вас, якщо хочете домогтися блиску і еластичності вій. У складі продукту присутні вітаміни А, Е, В, F, білки, гліцериди, лінолева, олеїнова кислоти. Такий комплекс активних речовин забезпечує догляд, надаючи їм блиск, еластичність, зростання і молодість. Кислоти сприяють пом'якшенню і харчування волосинок, забезпечуючи відновне дію зруйнованим віям і цибулин. Живлячи шкіру зсередини, засіб стимулює зростання нових волосинок. Дізнайтеся більше про те, як правильно застосовувати мигдальне масло для волосся.

  • Персикове масло підійде для тих, хто хоче запобігти випадання вій. Склад багатий вітамінами А, Е, С, Р та групи В, макро - і мікроелементи кальцію, калію, фосфору, заліза, кислот – олеїнової, стеаринової, лінолевої. Багато фахівці називають це засіб «еліксиром молодості» завдяки складу. Маски з масла персикових кісточок варто наносити не тільки на вії, але і на повіку, щоб зняти втому, поліпшити колір шкіри, розгладити зморшки.

  • Обліпихова олія допомагає зробити волосинки на повіках густими і пухнастими. Склад засобу наповнений корисними біологічними речовинами – вітамінами Е, С, групи В, макро - і мікроелементами-кальцієм, магнієм, залізом, марганцем, кремнієм, аміно - та жирних кислот. Обліпихова олія зміцнює цибулини, пом'якшує волоски, але при цьому кутикула залишається міцною та еластичною. Спостерігається ріст вій, вони випадають в менших кількостях. Використовуйте препарат для підживлення всієї структури волосинки, тоді ефект настане незабаром.

  • Оливкова олія холодного віджиму додатково стимулює ріст вій. Склад багатий олеїнової, лінолевої, пальмітинової кислоти, які є будівельним матеріалом для дрібних клітин організму, включаючи волосинки. Вітаміни А, Е, D живлять зсередини структуру кутикул, тому вії виглядають м'якими, не стомленими, пухнастими і об'ємними.

  • Лляна олія холодного віджиму допоможе зупинити випадання волосинок. Серед інших подібних рослинних засобів у ньому міститься найбільше вітамінів - F, A, E, B, K, а так само полінасичені (Омега-3 І Омега-6) і жирні кислоти. Засіб володіє антиоксидантною, бактерицидною властивістю, насичує структуру кутикул корисними мікроелементами, тому вії з часом стають міцнішими, а термін їх життя довше.

  • Камфорне масло – неоціненна допомога для занадто ламкого, слабких, тонких волосинок. Склад багатий корисними мікро - і макроелементами, які живлять зсередини структуру вій. Його широко використовують при випаданні волосся на голові, тому з цією проблемою у вій засіб відмінно справляється. Не забувайте комбінувати препарат з іншими ефективними компонентами.

  • Арганова олія живить, зволожує вії. Завдяки своєму багатому хімічному складу і наявності полінасичених жирних кислот, засіб живить шкіру повік, стимулює появу нових волосяних цибулин, зміцнює кутикули вже наявних волосинок. Після тривалого застосування цього засобу ви помітите, що вії стали гущі, темніше за рахунок збільшення кількості.

  • Масло жожоба допомагає здійснювати делікатний догляд за волосинками на століттях. Протеїни, амінокислоти забезпечують ніжне зволоження в комплексі з іншими засобами. Масло жожоба – це рідкий віск, який зміцнює кутикули війок. Єдиний нюанс – перед нанесенням потрібно провести тест на алергію (нанесіть його на зап'ясті, почекайте півгодини; якщо реакції немає – сміливо використовуйте для догляду за волосинками).

Брендові масла для вій

Якщо ви довіряєте професіоналам, любите брендові, перевірені продукти, а натуральною косметикою для вій тільки доповнюєте або посилює ефект, ознайомтеся з популярними маслами. Кожне з них надає блиск, стимулює зростання, збільшує пухнастість волосинок, роблячи це з допомогою ансамблю компонентів. Брендові кошти легко знайти не тільки в аптеках, а й у відділах професійної косметики.

Головна їх відмінність від природних олій – комплексний склад, який забезпечує повноцінний догляд за віями, бажаний ефект досягається швидше. Вагомий плюс – зручне користування, адже препарат розрахований тільки для волосинок на століттях і бровах, тому є спеціальна пензлик, обмежувач, а форма нерідко схожа на звичайну туш. Яким маслом краще мазати вії – вирішувати вам, але варто спробувати кілька, щоб знайти «своє». Ось кілька відомих брендових продуктів:

  1. Масло Lor випускають в трьох видах – звичайне профілактичну дію, поживне, тонуючий. Перший засіб зміцнює структуру кутикул, запобігає випадання волосинок, забезпечує нормальний ріст при постійному щоденному макіяжі. Друге живить виснажені, тонкі, ламкі вії, додає еластичність, покращує стан цибулин. Третій тонуючий варіант Lor сприяє посиленню виділення природного пігменту, який забарвлює волосинки від коріння до кінчиків.
  2. Верея – це засіб з виноградних кісточок, мигдального, касторової, зародків пшениці, рожевого масел, лопуха. Препарат не тільки благотворно впливає на стан вій, але і застосовується як засіб для зняття макіяжу. Тому ви вбиваєте двох зайців, купуючи Верею. Засіб не потрібно тримати ніч, тільки 5-10 хвилин максимум, змивається дуже легко.
  3. Dnc – це союз касторової і обліпихової олій, вітамінів В5 і А. З'являються нові ряди вій приблизно через 2 тижні користування, зміцнюється структура наявних волосинок. Ви напевно зважитеся на це масло, адже крім збільшення блиску і густоти вас порадує ціна, простота і тривалість у використанні (пензлик від туші, вигнута). Нюанс – не наносите дуже багато засоби, інакше ризикуєте на ранок прокинутись із жирними віями і бровами; потрапляння препарату в очі викликає неприємні відчуття хвилин на 5.
  4. Масло для вій Elma стимулює кутикули, які знаходяться в пасивному стані. При щоденному використанні, ви активуєте цибулинки, прискорюючи зростання нових війок. За рахунок збільшеної кількості волосинок, обсяг виглядає гущі і насиченою. Ще два вагомих плюса на користь олії Elma – поліпшення еластичності вій і порівняно невисока ціна.

Як правильно наносити масло на вії

Перед використанням будь-якого масляного препарату обов'язково проведіть тест на алергію. Нанесіть засіб на ніжну шкіру рук, почекайте півгодини. Якщо немає ніяких реакцій, то на повіках ймовірність появи набряку близька до нуля. Залишати на ніч багато масла не рекомендується. Є певні часові рамки, яких варто дотримуватися. Вам знадобиться чистий пензлик від туші, ватні тампони.

Рицинова, реп'яхову і масло жожоба варто наносити не довше, ніж на 30 хв. Розподіляйте пензликом невелику кількість засобу від середини до кінчиків вій, адже до кореня все одно стече рідина. Для зняття макіяжу підійде мигдальне масло – нанести 2-3 краплі на ватний диск, змастіть кутикули волосинок. Через 2-3 хвилини акуратно видаліть надлишки кошти.

Персикове масло наноситься за допомогою ватного тампона, прикривається бинтом або пергаментом. Через 20 хв знімаєте компреси (без проблем для повік). Суміш з камфорного і касторової олій не можна тримати довше, ніж годину. По закінченню акуратно промокніть ватними тампонами зайве, але не перестарайтеся, адже вії встигли увібрати корисні елементи. А ось ансамбль касторової і оливкової олій не тримають довше 20-30 хвилин з-за ризику отримати набряк століття. Всі фірмові засоби варто наносити на час від 5 до 15 хвилин (виробники вказують на упаковках).

Курс по поліпшенню стану вій слід проводити тривалістю від місяця до півтора, щодня завдаючи масла або суміші. Якщо такої можливості немає, спробуйте це робити кілька разів на тиждень, але ефект з'явиться пізніше. Прекрасний рецепт для зміцнення вій – рицинова, реп'яхову олію і сік алое. Всі інгредієнти змішати в рівних пропорціях, наносити на короткий час.

Відео

Подивившись відео нижче, ви дізнаєтеся про секрети домашньої косметики, яка допоможе зміцнити структуру вій, зробити їх густими і пишними. Суміш з декількох масел і трав позитивно вплине не тільки на волосинки, але і на шкіру повік. У вас розгладяться дрібні зморшки, і втома зніметься, набряклість. Це засіб можете сміливо наносити на ніч!

Засіб з масел для вій - Все буде добре - Випуск 397 - 26.05.14 - Все буде добре

Відгуки покупців

Ірина, 42года:Я пробувала спочатку натуральне касторове масло, але мабуть моїм століть було важкувато витримувати його більше 15 хвилин. Це тривало місяць, потім я зробила перерву, адже результат вже видно (і це вагомий плюс на користь касторової олії). Через деякий час я вирішила спробувати брендове засіб для вій Ельма. Результат вразив за найкоротші терміни! Наносити його слід всього-на 5-7 хвилин, а мої вії встигають ввібрати все необхідне.
Майя, 23года:Коли я часто працювала на зйомках, мені робили професійний макіяж. Це позначалося на всьому: шкірі обличчя, бровах і віях. В моменти відпочинку я шукала засоби, які рятували хоча б трохи від цієї плачевної ситуації. Так, я знайшла для себе мигдальне, кокосова олії, які ідеально підійшли для моїх вій та повік. Волосинки не випадають так стрімко, чому я безмежно рада.
Катерина, 25 років:У свій час я перепробувала майже всі натуральні масла, зверталася до брендовим, але найбільше підійшло персикове. Мені в ньому сподобалося те, що на ранок після такої процедури я не тільки помічала покращене стан вій, але і погляд не був таким спокусливим і втомленим. Я завдавала засіб і на ніч, і на пару годин, результат від цього не погіршувався.

Фото вій і брів до і після застосування олії

Щоб вії знайшли нове життя, необхідно правильно підібрати зволожуюча олія. Визначте свою проблему волосинок – короткі, ламкі, тонкі, часто випадають. Вивчивши дії масел на вії, ви без проблем вибрати те, що потрібно, або створите комплексне засіб від усіх своїх бід. Подивіться нижче фотографії вій і брів після застосування сумішей.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!