Ламінування вій в домашніх умовах - як робити. Рецепт желатинового ламінування вій будинку, відео

Процедура ламінування вій з'явилася недавно, але вже завоювала популярність серед жінок усіх віків. Вона дозволяє подовжити вії, зробити їх пухнастими, вигнутими. Основою препаратів виступає кератин, який доглядає за поверхнею та структурою волосків. Величезний плюс методики – можливість робити ламінування вій в домашніх умовах, не володіючи навичками фахівця.

Що таке ламінування вій

Процедура ламінування вій – це методика їх зміцнення, харчування спеціальними корисними препаратами. Технологію поділяють на кератіновую або желатинову в залежності від базового компонента, що входить до складу засобу. Результатом є помітне подовження волосків, надання їм пишноти. Можна звернутися в салон до майстра або виконати ламінування вій самостійно в домашніх умовах.

Чи шкідливе ламінування

Фахівцями ламінація вій вважається корисною технологією, вона володіє лікувальним і відновлювальний ефект. Кератин живить структуру зсередини, огортає кожну вію захисною плівкою. Вони стають довшими, пишними, перестають ламатися, випадати. Дозволено робити ламінування при вагітності, годуванні груддю, після фарбування і корекції. До мінусів відносять високу вартість процедури в салоні, наявність деяких протипоказань.

Скільки тримається

Ламінуючий шар залишається на віях кілька місяців, роблячи їх красивими, видовженими, пишними. Міцна плівка захищає від ламкості, підсилює пружність. Майстри салонів рекомендують технологію тим, хто робить часте фарбування хімічними складами. Корекція потрібно через 2-3 місяці. Щоб продовжити ефект нарощування, не потрібно часто користуватися декоративною косметикою.

Набір для ламінування

Необхідні кошти продаються окремо або у складі набору. Щоб навчитися правильно ламінувати вії, краще купувати перевірені препарати марки Yumi (Юмі) Lashes. До складу набору входить подкручивающий лосьйон, препарат з фіксуючим дією блакитного забарвлення, зволожуюче масло. Додатковими елементами вважаються клей, 5 пар силіконових бігуді, фарба для фарбування чорного кольору. Ламінування вій lvl шкідливо для очей.

Як часто можна робити

Щоб ламінуючий догляд за віями приносив користь, застосовувати препарати потрібно раз в 3-4 місяці. Ефект зберігається довше, якщо не користуватися спиртовими лосьйонами для зняття макіяжу, тушшю, тінями. Процедура при правильному нанесенні коштів допоможе відростити здорові волоски, подовжити їх і зміцнити. Додатково фахівці радять:

  • застосовувати маски для вій в домашніх умовах;
  • робити масаж повік.

Як зробити ламінування в домашніх умовах

Ламінуючу процедуру самостійно можна зробити двома способами: за допомогою желатинового або кератинового складу. В домашніх умовах використовують багато професійні набори Yumi Lashes. У помічники бажано взяти подругу, щоб нанести препарат рівномірним шаром. Рекомендується спочатку вивчити уроки за процедурою на відео, інструкції на упаковці, щоб не допустити помилок.

Желатином

Рецепт з желатиновим складом не викликає алергії, дозволений до застосування навіть під час вагітності. Знадобиться лише вода, порошок і будь-бальзам для волосся, наявний будинку. За часом процедура займає близько 40 хвилин, не вимагає наявності професійних навиків. Попередньо потрібно видалити залишки макіяжу з очей, знежирити шкіру лосьйоном або тоніком. Необхідні компоненти:

  • желатин – 15 грам;
  • бальзам для волосся – 2 столові ложки;
  • вода – 50 мл

Рецепт:

  1. Розмішуємо желатин у воді, підігріваємо до повного розчинення. Вливаємо бальзам.
  2. Наносимо на знежирені вії крем, кладемо силіконові подушечки.
  3. Змащуємо вії желатиновим розчином, тримаємо його півгодини.
  4. Змиваємо залишки теплою проточною водою.

Кератинове біоламінування

Ламінування вій кератином в домашніх умовах виконується за допомогою готового покупного набору від Yumi Lashes. Самостійно нанести його важко – потрібна допомога подруги. Методика допомагає відновити вії при випаданні, ламкості, після невдалого фарбування. Заздалегідь вії знежирюють лосьйоном, розчісують. Потім наносять жирний крем на шкіру навколо очей, приклеюють силіконові стрічки під нижню повіку. Етапи включають наступні дії:

  • закріплення силіконових подушечок на верхніх століттях;
  • нанесення фіксуючого складу;
  • розподіл фарбувального пігменту пензликом, його подальше видалення;
  • нанесення кератинового лосьйону;
  • застосування масла для закріплення результату.

Відео: як збільшити вії за допомогою желатинового ламінування

Ламінування ВІЙ в домашніх умовах і в салоні. РЕЦЕПТ домашнього ламінування вій.

Фото до і після

Щоб зрозуміти, як будуть виглядати ламіновані вії, професіонали пропонують вивчити фото, зроблені до процедури і після неї. Позитивні відгуки про результати відзначають природний вигляд, збільшення довжини, об'ємності. Ті, хто зробив ламінування будинку, стверджують, що вії стали виглядати більш довгими, густими. Кінцевий результат помітний через добу. На фотографіях нижче помітні відмінності в густині, ступінь вигину волосків. Вони більш пишні, надають погляду виразність. На фото видно результат відразу після процедури і через 2 місяці після ламінації.

Відгуки

Оксана, 29 років Давно мріяла наростити вії, щоб стали довгими, пишними. В салоні майстер запропонувала спробувати ламінацію. Результат мене вразив. Вже третій місяць не користуюся підводкою і тушшю, забула про косметику. З плюсів наголошую оздоровчий ефект, поліпшення зовнішнього вигляду і відсутність необхідності робити часту корекцію.
Юлія, 32 роки сподобався Ефект, результат тримався 2 місяці. Але для мене це дуже дорого, краще за звичкою буду користуватися тушшю. Випробувати «домашні» склади навіть самих іменитих виробників поки що не ризикну, знайомих і подруг-умелиц у мене немає.
Ірина, 19 років Ламінування перший раз робила в салоні, потім купила набір для домашнього використання. Салонний результат і домашній співпали! Мінуси: щипає очі лосьйоном при нанесенні, не можна добу вмиватися. Плюси: вії довгі, завиті, виглядають красиво.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!