Що таке б'юті блендер - як користуватися для нанесення тонального крему і доглядати за спонжем

Багато жінок чули про таке косметичний засіб, як б'юті блендер, проте не знають, як наносити тональний крем б'юті блендером, скільки крапель професійної косметики використовувати при розтушовуванні спонжіком (спеціальною губкою). Спонж б'юті блендер – відмінне рішення для нанесення тональної або коригувальної основи, однак слід дотримуватися певних правил при використанні губки, щоб не розчаровуватися отриманим результатом.

Що таке блендер б'юті

З тих пір, як зірки кіно почали ставати під нещадні софіти, здатні виявити всі недоліки й огріхи макіяжу, візажисти шукають спосіб зробити грим максимально природним. Губка, яка має форму краплі, під початковою назвою «beautyblender» виявилася здатною вирішити задачу ідеально гладкого і рівного нанесення гриму, тональної або коригувальної основи на обличчя і декольте, рум'ян, тіней, блиску. Гострий кінець каплевидної інструменту, м'який матеріал блендера допомагають дістатися до куточків очей, зони біля брів, інших ділянок обличчя.

Специфічна унікальна форма яйцеподібна спонжа відрізняє цей аплікатор від інших косметичних інструментів і є ідеальною для нанесення макіяжу без побоювання отримати розлучення і патьоки гриму. Губка у вигляді яйця отримала широке поширення, хоча багато жінок не знають толком, як користуватися б'юті блендером для особи, щоб досягти потрібного ефекту, розчаровуються і повертаються до звичного для них нанесення корекційної і тональної основи.

З чого зроблений

Для того щоб блендер був максимально доступний широкому колу населення, аплікатор виготовляють із спеціального штучного м'якого матеріалу, склад якого не містить каучуку та інших синтетичних речовин, що викликають алергічні реакції. На дотик блендер нагадує велюрову шкіру, при цьому ця косметична «крапелька» відмінно вбирає в себе рідину, але не креми та інші основи, що дуже важливо для економічного витрат косметичних засобів. Жодних ворсинок матеріал спонжа не містить, він м'який, приємний на дотик.

Як правильно користуватися блендером б'юті

Як зауважила творець блендера Енн Сілва, основні проблеми при експлуатації блендера виникають тому, що жінки не знають правил користування. Для нанесення коригувальної основи або тонального крему можна використовувати тільки вологий блендер. При цьому потрібно потримати його під сильним струменем теплої води 1-2 хвилини, потім віджати, повторити дію 2-3 рази, потім користуватися бьюті, почекавши, поки він прийме початкову форму. На суху губку наносити крем або тіні не можна, цим можна домогтися тільки перевитрати косметики та нерівномірного шару гриму.

Як наносити тональний крем

Щоб правильно користуватися бьюті, не потрібно бути професійним візажистом або косметологом. Дотримуйтесь наступних інструкцій:

  • Змочіть губку. Не лякайтеся, що б'юті збільшиться в об'ємі. Якщо ви хочете більш щільного нанесення на обличчя основи, то не вичавлюйте «крапельку» занадто сильно – чим вологіше вона буде, тим щільніше ляжуть на обличчя тіні або рум'яна.
  • Нанесіть крем на шкіру обличчя , ні в якому разі не намагаючись його розмазувати спонжем-яйцем. Звичайні легкі дотики вирішать проблему нанесення основи дуже добре, а загострений кінець спонжа дозволяє дістатися до крил носа і куточків очей.
  • Дійте однією ділянкою спонжа. Після того, як нанесений крем, чисту сторону блендера використовуйте, щоб розтушувати кордону і зробити грим природним.

Як очистити

Дівчата часто не знають, як доглядати за б'юті блендером, тому інструмент швидко виходить з ладу з його допомогою вже неможливо добитися ідеально гладкого, сяючого вигляду при нанесенні макіяжу. Задаючись питанням, як відмити б'юті блендер, багато заходять в глухий кут. Однак за допомогою спеціальних засобів «Blendercleanser» (гелю і мила), губку легко помити і почистити. Якщо не хочеться переплачувати, то відмити аксесуар можна шампунем, звичайним милом чи іншими миючими засобами, призначеними для тіла або волосся.

Щоб очистити «крапельку» від забруднень після нанесення макіяжу, не потрібно намагатися терти її, просто додайте кілька крапель гелю на поверхню, і кілька разів стисніть і розтисніть її. Потім прополощіть водою і залиште висихати на спеціальній поличці, яка додається до косметичному «яєчка». Виріб потрібно зберігати в провітрюваній упаковці, щоб уникнути виникнення цвілі на унікальному матеріалі і неприємного запаху.

Спонж beauty blender

Після виникнення бренду «beautyblender», яйцеподібна губка для макіяжу стала користуватися величезною популярністю, у продажу з'явилися аналоги б'юті для спойлерів або хайлатеров, з допомогою яких модниці наносять макіяж. Щоб правильно зробити вибір і купити бьюті, що відповідає конкретним запитам і смакам, потрібно орієнтуватися в основних видах продукту, пропонованого ринком косметичних товарів.

Beauty Blender Original Sponge Royal

Оригінальний продукт від виробника і власника бренду. Блендер відрізняється наступними характеристиками:

  • Виробник: Beauty Blender.
  • Ціна: 1300-1400 рублів.
  • Характеристики: фіолетове «яйце» в оригінальній упаковці класичних розмірів.
  • Плюси: блендер не підробка, матеріал відповідає гіпоалергенним вимогам.
  • Мінуси: висока вартість.

Holika Holika Gudetama Egg Bun Puff

Виріб вироблено в Китаї, повторює мотиви мультфільму «Привіт, Кітті» – намальований на упаковці персонаж скопійований з жовтка Гудетамы:

  • Виробник: Lazy & Joy.
  • Ціна: 250-300 р.
  • Характеристики: пуф не має характерної мигдалеподібної форми, пофарбований в яскраво-жовтий колір.
  • Плюси: низька ціна.
  • Мінуси: б'юті не є оригінальним, можливі проблеми при нанесенні макіяжу.

Beauty Blender Micro Mini

Один з варіантів випускаються виробником оригінальних спонжей:

  • Виробник: Beauty Blender.
  • Ціна: 556 грн.
  • Характеристики: два мигдалеподібних маленьких б'юті в упаковці світло-зеленого кольору.
  • Плюси: надійний товар від виробника.
  • Мінуси: висока вартість, маленький розмір.

Як вибрати блендер б'юті

Велика кількість б'юті на прилавках і в інтернет-магазинах самих різноманітних фактур, кольорів, розмірів і якості призводять до того, що вибрати потрібний аксесуар для нанесення макіяжу важко. Якщо хочеться впевненості в тому, що продукт відповідає необхідним вимогам, то вибирати спонж-яйце для макіяжу слід, ґрунтуючись на таких критеріях:

  • габарити «крапельки» близько 5 см2;
  • колір блендера може бути рожевим, зеленим, чорним, білим, фіолетовим;
  • візуально б'юті виглядає як поролон з маленькими порами;
  • упаковка містить одне або 2 «яйця», іноді до комплекту додаються очищаючі засоби;
  • оригінальний блендер коштує не менше 20 американських доларів;
  • б'юті випускається тільки в США.

Відео

Вся ПРАВДА про Beauty Blender | Все спонж, Blotterazzi, BODYblender, Blendercleanser

Відгуки

Ольга, 26 роківЗамовила дешево на розпродажі в інтернет-магазині з доставкою по пошті в Москву спонж у формі яйця. Вважаю це засіб для макіяжу одним із кращих інструментів для домашнього використання, оскільки консилер лягає м'яко, природно, всі ділянки обличчя опрацьовуються кінчиком спонжа і широкою основою, розлучень і потьоків не залишається.
Олександра, 25 роківНа офіційному сайті побачила розпродажі яйцевидного аплікатора для макіяжу чорного кольору і вирішила замовити зі знижкою та доставкою по Санкт-Петербургу. Спочатку не могла пристосуватися до купівлі, потім зрозуміла, як наносять макіяж вологим спонжем. Засіб зручне, макіяж лягає природно, обличчя виглядає сяючим, всі недоліки ховаються.
Елеонора, 28 роківПодруга порадила придбати акції мигдалеподібний блендер білого кольору для нанесення консилера і коректора. Косметичний аксесуар мені сподобався, він має м'яку текстуру, ідеально завдає основу під макіяж, відрізняється простотою догляду. Щоб очистити блендер, можна використовувати рідке мило, а не дорогий спеціальний шампунь.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!