Татуаж губ з розтушовуванням

Перманентний макіяж – відмінний спосіб не тільки заощадити час на зборах, але й скорегувати певні недоліки. Жінки вибирають микропигментирование, коли хочуть обійтися без косметики і виглядати природно. Скільки тримається татуаж губ і які наслідки від нього?

Що таке татуаж губ

Дана різновид перманентного макіяжу має декілька варіантів виконання, але всі вони припускають введення пігменту у верхні шари шкіри через спеціальну тонку голку. Відтінок можна підібрати як рідним, щоб отримати максимально натуральний ефект, так і більш яскравий або світлий, якщо жінка хоче змінити пігмент. Палітра майстра залежить від матеріалів, з якими він працює, приблизний розбіг – 6-8 природних відтінків бежевого і 20-25 яскравих кольорів.

Існує 4 основних технології:

  • Контурний – ідеальний для підкреслення природної форми, рекомендований жінкам, чиї губи не мають асиметрії, серйозних вікових змін. Найчастіше контур губ роблять при відсутності яскраво вираженої рідний лінії. Особливість такої технології – використання тільки природних відтінків, інакше з'являється ефект з'їденої помади.
  • Кольоровий – вся поверхня губ забивається певним відтінком фарби, що дозволяє жінці не використовувати помаду щодня. Тут можна вибрати як світле покриття, так і яскраве: фуксийно-рожеве, бордове, винне. Технологія приходить на допомогу бажаючим скорегувати природні недоліки форми.
  • Татуаж губ з розтушовуванням може бути скомбінований з кольоровим або представлений як різновид контурного. Виглядає як зниження насиченості пігменту від периферії до центру. Розтушовка може зайняти всього 2-3 мм, залишившись лише контуром, а може плавно піти в більш світлий відтінок, яким буде забита вся внутрішня поверхня. Технологія покликана збільшувати обсяг губ.
  • Висвітлення контуру – не коригує, а покращує загальний вигляд. Білою або світло-бежевою фарбою майстер виводить «галочку» над верхньою губою, що сприяє її візуальному висунення вперед, збільшення.

Особливості процедури

Безпечної цю методику назвати не можна, оскільки татуаж губ (механічне і хімічне втручання) підвищує ймовірність виникнення герпесу. З цієї причини майстри рекомендують перед процедурою обов'язково пройти курс антигерпесной терапії. Інші «побічні ефекти» залежать винятково від косметолога: якщо він підтримує стерильність інструментів, дотримується СанПиНы, має високу кваліфікацію, побоюватися нічого.

  • Боляче робити татуаж губ? Майстер вводить голку неглибоко, проте шкіра обличчя тонка і чутлива, тому певна частка дискомфорту під час процедури присутній. Звести її до мінімуму допомагає місцева анестезія.

Головні переваги будь-якого татуажу губ:

  • економія часу, виділеного на макіяж;
  • чіткість контуру;
  • коригування асиметрії;
  • стійкість результату;
  • можливість усунення шрамів, родимок і т. д.

Техніка виконання татуажу губ з розтушовуванням

Загальний принцип дій майстра незмінний, який би результат не попросила жінка. Перед процедурою обов'язково роблять фото, вивчають природний відтінок, знайомляться з медичною карткою клієнта. Татуаж з розтушовуванням складається з 4 етапів:

  1. Накладається знеболювальне (тільки аплікація).
  2. Набивається контур.
  3. Відстежується його поведінка при активній міміці.
  4. Виконується розтушовування.

Догляд за губами після татуажу

Всі необхідні рекомендації по відновленню і загоєнню пошкодженої поверхні вам повинен дати майстер, у якого ви робили микропигментацию. Вони зводяться до необхідності продовжити протигерпесну терапію, в якості якої може виступати місцеве використання Ацикловіру, і обробляти губи засобами, що стимулюють регенерацію.

Керуйтеся наступними правилами:

  • Не відривайте скоринку з губ – вона підсохне і ліквідується самостійно, коли тканини під нею повністю відновляться. Приблизний термін – 7-10 днів.
  • Використовуйте мазі і гелі для регенерації протягом місяця (для розтушовування), навіть якщо на вашу думку губи стали виглядати як раніше, до процедури. Їх наносять до 3 разів на добу тонким шаром.
  • При сильному свербінні в області татуажу можна прийняти антигістамінний засіб, але будь-які препарати гормонального типу та антибіотики заборонені.
  • Не використовуйте декоративну косметику, не чистіть зуби в перший день і наступні 3 дні (тільки ополіскувач).
  • Через 3 тижні необхідно зробити корекцію контуру і розтушовування.

Скільки заживає татуаж губ

На швидкість регенерації впливає стан вашого організму, генетична схильність, зовнішні фактори. Останні являють собою регенеруючі мазі, гелі, креми, які наносять щодня, кілька разів за добу, за інструкцією. Первинні наслідки від татуажу з розтушовуванням (сукровиця, скоринка) пройдуть через 5-7 днів. Однак період, коли потрібно особливо уважно доглядати за губами, триває 20 діб.

Скільки тримається

Термін життя результату не можна передбачити: він обумовлений індивідуальними особливостями шкіри, які впливають на швидкість її регенерації. Додатково враховується і те, як майстер вводив фарбу, наскільки глибоко, в якому обсязі, якої якості було у матеріалу. До повної втрати пігменту проходить 1,5-2 роки в середньому, але не виключені і більш короткі (півроку) або довгі (3-4 року) термін.

Протипоказання

Список медичних рекомендацій для татуажу губ виглядає точно так само, як для перманентного макіяжу брів і повік, за винятком того, що тут з'являється ймовірність виникнення герпесу. Процедура заборонена при:

  • онкології;
  • патологіях серцево-судинної системи;
  • проблеми кровотворення;
  • порушеннях імунітету;
  • цукровому діабеті;
  • епілепсії;
  • родимки в робочій області.

Ознайомтеся з тим, що такемежресничный татуаж очей, фото до і після процедури.

Скільки коштує перманентний макіяж губ в салонах Москви

Ціна складається з рівня майстра, типу використовуваного матеріалу і технології. Татуаж губ з розтушовуванням варто 6000-8000 р., чіткий контур без заповнення трохи дешевше – 5000-6000 р Додати блик над галочкою – 1000-2000 р. до основної технології, а повне покриття поверхні пігментом – 8000-10000 р. Ціна на корекцію розраховується окремо і становить 30-40% від вартості основної послуги.

Дізнайтеся, що таке перманентний макіяж брів.

Відео: як роблять перманент губ

як правильно робити татуаж губ

Фото до і після проведення процедури

Відгуки про процедуру

Тетяна, 28 роківІ хочеться, і колеться – це про мене і татуаж. Вибір майстра відбувався болісно, перерила сотні фотогалерей і відгуків, насилу знайшла те, що шукала. Процедура хвороблива, навіть через анестезію. Заживало 2 тижні, зате після цього я зрозуміла, як добре, коли не потрібно щоранку в напівдрімоті приховувати асиметрію помадою, а потім стежити, чи не розмазалося чи.
Ілона, 30 роківГоловний недолік татуажу губ з розтушовуванням на всю площу – неможливість вийти на вулицю в першу тиждень з цими «варениками», почистити зуби. Думала, що одичаю без суспільства: добре, що татуаж на відпустку призначила. Рука у майстри легка, болю не відчула, процедура тривала півтори години. Результат того вартий: гарний м'який контур губ з розтушовуванням.
Аріна, 23 рокиМені сильно не пощастило з косметологом, чи просто це був натяк згори, що при хороших даних немає сенсу їх покращувати. Процедура з мінімальним дискомфортом, потім 4 дні гіперемії, набряку, занадто великого обсягу, постійного вазеліну. Гірше було те, що розтушовування лягла проплешинами, корекція теж нічого не вирішила. Збираюся на ліквідацію татуажу лазером.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!