Як зменшити ніс макіяжем - візуально. Що потрібно для зменшення носа макіяжем, фото і відео

Для жінок зовнішність має велике значення. Для її гармонійності всі частини тіла повинні відповідати один одному. Якщо є проблемні зони, то їх легко можна замаскувати. Для цього потрібна буде ваша повсякденна косметика. Наприклад, про те, як візуально зменшити ніс за допомогою макіяжу, знають всі візажисти. Техніка не є надто складною, тому опанувати їй може будь-яка дівчина. З представленого огляду ви дізнаєтеся всі секрети маскування проблемних частин обличчя.

Як зменшити ніс в домашніх умовах

Кожна дівчина, наносячи макіяж, керується правилом: підкреслювати гідності своєї зовнішності, а маскувати недоліки. Але не всім відомо, чи можна зменшити ніс без операції і як це зробити. Для того щоб без пластики візуально змінити риси обличчя, знадобляться прості засоби, які є в арсеналі кожної красуні. Для мініатюрності цієї частини особи потрібен тональний крем трьох різних відтінків.

Інструкція, як візуально зменшити ніс:

  1. Першим ділом тональну основу потрібно нанести на все обличчя (відтінок в тон з вашою шкірою). Крем розподілити рівномірно.
  2. На перенісся нанести світле тонуючий засіб, а по боках самий темний з підготовлених.
  3. При макіяжі дуже важливо переходи від світлих тонів до темних робити плавними (контрастні смужки неприпустимі).
  4. Відмінності у відтінках приховують за допомогою пудри натурального кольору (в тон з вашою шкірою).
  5. Для більшого ефекту рекомендується на кінчик нанести трохи рум'ян.

Однак є ще фактори, що впливають на візуальну форму, які слід враховувати. Наприклад, брови можуть сконцентрувати увагу на собі, якщо надати їм виразності. Для цього потрібно зробити їх правильної форми, з чіткими межами. Негативно позначаться на вашому образі занадто густі або, навпаки, ниткоподібні брови. Щоки, губи, очі не потрібно виділяти надто яскраво, якщо у вас є бажання скоригувати великий ніс. Тіні світлих тонів, м'який блиск для губ, (які ви використовуєте для макіяжу щодня) в даному разі стануть оптимальним варіантом.

Зменшення крил

У візажистів є секрет, як візуально зменшити широкий ніс з допомогою макіяжу. Для цього потрібно провести тонку лінію по спинці цієї частини тіла. З боків, навпаки, використовувати тонуючий засіб темного кольору. Не повинно бути різких контрастних переходів з боків до центру. За допомогою спонжа засіб розтушовують, видаляючи надлишки. Кінцевим етапом можна припудрити обличчя. Деякі дівчата привертають увагу до своїх очей, розподіляючи тіні так, щоб на верхньому столітті вони були темні (в куточках).

Як зменшити кінчик

Візуально звузити широку частину обличчя – не єдина жіноча проблема. Іноді, наприклад, прекрасна стать стурбований витягнутим гострим (надто довгим) носом. Для зорового укорочення на кінчик і з боків наноситься тональна основа темного відтінку. Додатково можна підвести нижні повіки насиченими за кольором тінями. Вузькі брови є ще одним помічником дівчат, які зіткнулися з таким дефектом. Яскрава помада на губах відверне увагу на себе, тому варто скористатися цим прийомом теж.

Як приховати горбочок

Не всіх горбинка цієї частини тіла приводить у захват. Частіше дівчата намагаються будь-якими способами позбутися неї. Для того щоб вона не викривляло форму і не вносила дисгармонію в ваш образ, знадобиться кілька хвилин часу і світлий тональний крем (на пару тонів світліше вашого кольору шкіри). Засіб наноситься на кінчик і з боків, а саму горбочок тонують більш темним кремом.

Дізнайтеся,як користуватися коректором для особи.

Макіяж для маленьких очей і великого носа

Корекція обличчя за допомогою макіяжу не обмежується візуальним зменшенням розмірів частин тіла. Іноді потрібно надати виразності маленьким очам дівчини. Ця проблема турбує багатьох, але вирішити її можна легко і швидко. Очі зорово збільшаться, якщо використовувати тіні для повік світлих відтінків фіолетового, коричневого або сірого. Форма брів в даному питанні відіграє не останню роль, тому варто зробити їх високими і виразними.

Підбирати макіяж дівчат, що володіє такими зовнішніми даними, потрібно з творчим підходом. Ви можете експериментувати, відштовхуючись від індивідуальних особливостей своїх очей і форми інших частин обличчя. Конкретних рекомендацій, які підійдуть всім жінкам з маленькими невиразними очима, не існує. Однак є універсальні прийоми:

  1. Тіні краще вибирати з микроблеском.
  2. Нижню повіку не рекомендується підводити чорним.
  3. Коли завдали тіні, потрібно розтушувати їх у бік брів.
  4. Віко під бровою затінюють хайлайтером або перламутром.
  5. Для глибини погляду зовнішній куточок ока і складку трохи затемнюють.

Як зробити макіяж:

  1. Нанести базовий тон на обличчя.
  2. Замаскувати проблемні зони.
  3. Віко обробляють основою під макіяж.
  4. Підвести очі зверху олівцем темного кольору (крім чорного).
  5. Можна нанести на нижню частину століття тіні темного кольору, а на верхню більш світлого.
  6. Прорисуйте контур очей (вище росту вій, ретельно розтушувати лінію).

Дізнайтеся більше порад,як підвести очі олівцем.

Відео: Корекція носа за допомогою макіяжу

Як зменшити ніс, звузити і укоротити (корекція обличчя, носа)

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!