Меню яєчної, білкової і сирною дієт Маггі на 4 тижні

Існує багато дієт і систем харчування. Деякі варіанти розроблені на основі біохімії та прискорюють метаболізм. Дієта Маггі належить даної категорії. Необхідно неухильно виконувати її вимоги. Тут неприйнятні порушення і послаблення. Є версія, що авторкою дієти була сама Маргарет Тетчер.

Білкова дієта Маггі

Білкова дієта Маггі є щадною, але при цьому швидкою і ефективною. Цей варіант допомагає схуднути на 10-25 кг. Про це свідчать відгуки та фото багатьох людей. Хімічна дієта на 4 тижні не змушує голодувати, її можна назвати ситної. Плюс її полягає в тому, що немає необхідності підраховувати калорії. У процесі такого харчування організм споживає всі необхідні речовини, тому протипоказань у цієї методики немає. Білкова дієта може бути заснована на яйцях або на сирі. І яєчна, і сирна системи живлення легко переносяться, що зробило їх популярними.

Сирна дієта Маггі на 4 тижні

Міняти місцями вказаний в описі порядок вживання продуктів, дні або тижні – не можна. Інакше не вийде розрахувати результат. Якщо дієта була перервана, продовжувати її не можна. Необхідно починати процес спочатку, з першого дня. Овочі готуються на воді, без додавання м'ясного бульйону. В якості спецій можна використовувати сіль, перець, цибулю і часник. Підсилювачі смаку і хімічні приправи заборонені. Повне меню сирної дієти Маггі на 4 тижні наведено в таблиці:

1 тиждень

2 тиждень

Сніданок

Обід

Вечеря

Сніданок

Обід

Вечеря

Понеділок

Сир – 200 г, фрукти

Будь-які фрукти

Підсмажена яловичина, салат із зелені

Сир – 200 р. та фрукти

Сир, варені овочі

Риба, салат з овочів, грейпфрут

Вівторок

Курка

Риба – 100 г, овочевий салат, шматочок цільнозернового хліба, апельсин

Яловичина, свіжий салат

Сир з фруктами

Середа

Сир, хліб, томати

Яловичина, зелений салат

Яловичина, салат

Сир, фрукти

Четвер

Фрукти

Яловичина, зелений салат

Овочі, сир

М'ясо або риба, салат

П'ятниця

Яйця – 2 шт., варені овочі

Відварна риба, овочевий салат, грейпфрут

Риба, салат із зелені

Сир і фрукти

Субота

Фрукти

Яловичина, зелений салат

Просмажена яловичина, томати, грейпфрут

Салат з фруктів

Неділя

Томати, апельсин,

Варені овочі

Курка, томати, відварені овочі, апельсин

Такий же, як і в обід

3 тиждень - можна їсти в будь-якій кількості, в будь-який час

4 тиждень – можна їсти в будь-який час певна кількість продуктів

Сніданок

Обід

Вечеря

Сніданок

Обід

Вечеря

Понеділок

Будь-які фрукти, окрім банана, інжиру і манго

Курка або яловичина – 3 шматочки, огірки – 2 шт. помідори – 3 шт., тунець (сардина) консервовані – 1 банку, шматочок хліба, фрукти

Вівторок

Салат із зелені і селери, варені овочі, за винятком картоплі

М'ясо – 250 р., всі продукти попереднього дня

Середа

Продукти понеділка і вівторка

Сир – 350 р., відварні овочі – велика порція, огірки і помідори – 2-3 шт., тост, фрукти

Четвер

Варена або смажена риба, варені овочі, свіжа капуста

Курка, огірки і помідори – 2-3 шт., скибочка хліба, фрукти

П'ятниця

Варені овочі, яловичина

Варені яйця – 2 шт. зелений салат, фрукти

Субота

Фрукти

Куряче філе, сир – 150 р., помідори і огірки – по 2 шт., кисле молоко – 1 ст., фрукти

Неділя

Фрукти

Сир – 350 р., консервований тунець без олії – 1 банка, огірки і помідори-2 шт., тост

Меню яєчної дієти Маггі на 4 тижні

Яєчна дієта на 4 тижні містить деякі особливості. Яйця потрібно варити круто. З курки слід знімати шкіру і жир перед приготуванням. М'ясо і рибу потрібно варити, тушкувати або смажити без масла. Докладне меню яєчної дієти Маггі на 4 тижні не передбачає жирне м'ясо або фарш. Страви готуються без олії та майонезу. Не можна заміняти продукти. Якщо вам щось не подобається, краще зовсім виключити це з меню. Щодня потрібно випивати мінімум два літри води. Дозволено пити чай або каву, але без цукру і молока. Замість цукру використовуйте замінник. Грейпфрут можна замінити апельсином.

Рецепти для дієти Маггі

Щоб дієта Маггі – меню на 4 тижні не здавалася одноманітною, страви можна трохи перетворити. Всі рецепти дієти Маггі прості і низькокалорійні. Яєчно-грейпфрутова дієта на 4 тижні дозволяє всі використовувані продукти.

  • Котлети з рубаною курки. Куряче філе розрізати на брусочки, подрібнити цибулю і часник. Змішати інгредієнти. Додати 3 яйця, зелень і спеції. З фаршу сформувати котлетки, випікати в духовці.
  • Пиріг з овочів. Відварити моркву і подрібнити її. Додати горошок, викласти у форму і залити яйцями. Спеції за смаком. Випікати в духовці 20 хвилин.
  • Рибний рулет. З нежирної риби зробити фарш. Невелику цибулину подрібнити. Змішати, додати яйце і спеції. Скрутити рулетики, загорнути у фольгу і помістити на 20 хвилин в духову шафу. Можна зварити рулети. Для цього потрібно залишити їх на 15 хвилин в киплячій воді.
  • Куряча запіканка. Добре відбити куряче філе, посипати приправою з трав. Подрібнити до бажаної консистенції брокколі. Натерти на тертці сир. Застелити папером деко і викласти шари в такому порядку: курка, брокколі, курка, брокколі, курка, сир. Готувати в духовці близько півгодини до рум'яної скоринки.

Вихід з дієти Маггі

Щоб всі зусилля не виявилися марними, необхідно дотримуватися правила виходу з дієти Маггі. Переходити на звичайний варіант харчування потрібно поетапно. Спочатку потрібно зменшити споживання продуктів, які містяться в яєчній дієті, поступово перебудовуючись на правильне харчування. Потрібно наповнити свій раціон овочами та фруктами. Їжу треба приймати часто, невеликими порціями і пити 2 л рідини в день. Їсти після 18:00 не рекомендується. Закріпити ефект допоможуть регулярні заняття спортом. Фізичні вправи підтягнутий шкіру, яка валиться в процесі схуднення.

Відео: меню дієти Маггі на кожен день

Дієта Маггі. Меню дієти маггі на тиждень, таблиця по днях

Відгуки

Неллі, 29 роківНа сирної дієти перебуваю другий раз. Спочатку втратила 7 кг За півроку знову набрала 3 кг, довелося знову сідати на дієту. На цей раз за два тижні втратила вже 5 кг. М'ясо і рибу вживаю в тушкованому вигляді або готую на пару. Рецепти подобаються, але іноді хочеться поїсти гарячого бульйону, а потрібно їсти холодні салати та фрукти.
Інна, 37 роківЯєчно-апельсинова дієта на 4 тижні мені припала до смаку! Пройшло 10 днів і мінус 4 кг зайвої ваги! Не голодую, їсти зовсім не хочеться. Настрій хороший, енергії багато. Ніякого негативного впливу на організм не відчуваю. Так можна завжди харчуватися. Після схуднення планую переглянути свій звичний раціон.
Анастасія, 33 рокиСудячи з відгуків, яєчна дієта на місяць ефективна. Мій результат - 11 кг. Якщо була дуже голодна, їла яблуко або огірок. Воду пила часто, але не багато. Загалом, я задоволена результатом. Організм звик мало є й вечеряти до 6 вечора. Після схуднення вага не набираю.
Люда, 45 роківЗа своє життя я перепробувала багато різноманітних дієт, але жодна з них не допомогла мені так, як Маггі. Я завжди була схильна до повноти, хоча це мене не бентежило. Задумалася тільки тоді, коли почалися проблеми зі здоров'ям. Про цю систему харчування дізналася від подруг, вирішила спробувати і не пошкодувала. Я втратила 21 кг. Вийшовши з дієти, почала правильно харчуватися і не забуваю приділяти увагу спорту.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!