Імбирна дієта: як схуднути

У гонитві за красивим і струнким тілом всі способи хороші. Так, імбирна дієта для схуднення зібрала вже чимало позитивних відгуків і допомогла багатьом людям швидко позбавитися від зайвої ваги. При цьому ціна такої дієти не висока: все що вам потрібно – це лише корінь імбиру. Дізнайтеся рецепти приготування імбирного напою, щоб швидше досягти бажаних результатів.

Що таке дієта імбирна

Сама назва цього способу схуднення – дієта з імбиром – вже говорить про те, що основним інгредієнтом стане чай з коренем, який доведеться регулярно пити. Напій призначений не стільки для схуднення, скільки для очищення організму, виведення шлаків і токсинів. Разом з цим починають пропадати зайві кілограми. Корисні вітаміни і речовини, що містяться в природному антисептику та його шкірці, настільки корисні для людини, що ви явно відзначили поліпшення самопочуття вже через тиждень після початку курсу «питної» дієти.

Худнуть від імбиру

Якщо комусь здасться, що худнути з імбиром просто, то варто трохи переконати: процес схуднення буде не таким швидким, як якщо брати в розрахунок більш суворі варіанти дієт, де є жорсткі обмеження в їжі. Весь ефект починає проявлятися після повного очищення організму, так як шлаки і токсини перестають затримуватися всередині. Завдяки цьому прискорюється обмін речовин, поліпшується травлення. Якщо приймати пряність на регулярній основі, то цілком можна втратити до 6 кг за місяць.

Як схуднути з імбиром

Якщо хочете отримати результат якомога швидше, то потрібно знати, як схуднути з імбиром. Хоча сама дієта не має яких-небудь жорстких обмежень, дотримуватися режиму харчування все одно потрібно. Крім того, імбир можна як заварювати, так і їсти шматочками. В тому чи іншому вигляді він буде працювати, очищаючи організм, сприяючи схудненню. Головна особливість такої дієти полягає в тому, що ефекту ви не побачите відразу, а лише через 1-2 місяці. Однак перевагою буде те, що ті кілограми, з якими ви розпрощалися, не повернуться відразу після закінчення дієти.

Як правильно пити

Якщо ви вирішили спробувати дію дієти на собі, то варто дізнатися, як правильно пити імбир, щоб швидко отримати результат? Готується напій може ще з вечора:

  • Наріжте корінь пластинками (можна натерти на тертці), залийте літром (1000 мл) теплої води. Можна використовувати порошок.
  • Накрийте кришкою і нехай стоїть всю ніч. Заварювати нарізаний корінь можна в термосі.
  • Вранці випийте склянку натщесерце, потім перед обідом, полуденком і вечерею. Приблизний час – за півгодини до їди. Можна підсолодити напій медом (столова ложка), додати лимон, корицю або м'яту за смаком.

Як їсти

Якщо хочете вживати корінь по-іншому, то дізнайтеся, як їсти імбир: за 30 хвилин до їжі необхідно розжувати шматочок. Навіть у такому вигляді імбир володіє абсолютно тими ж властивостями, що і напій: прискорюється метаболізм, очищається кишечник, зменшується ризик утворення целюліту. Для прийому всередину найкраще взяти свіжий продукт, однак, якщо можливості дістати його немає, то цілком підійде і сушений корінь.

Дієта на імбирі

Як і будь-яка інша, дієта з імбиром та лимоном має свої правила, які треба дотримуватися, щоб досягти бажаного ефекту, як можна швидше. В їжі особливих обмежень немає, проте варто відмовитися від дуже жирних продуктів, мучного, смаженого, або обмежити їх високий вміст в раціоні. Зберіть рецепти здорових страв і змініть своє меню. Якщо відчуваєте себе голодним, то не накидайтеся на фаст-фуд, а краще з'їжте фрукт або овоч. Не можна використовувати такий метод схуднення вагітним, годуючим жінкам, людям з хворобами травного тракту.

Відео

Імбирний чай для схуднення. РЕЦЕПТИ імбирного чаю для схуднення

Відгуки

Олена, 54 рокиПостійно п'ю чайну настоянку з імбиром. Я відчуваю, як у тілі стало легко, навіть після застілля не відчуваю тяжкості. Спочатку метою було схуднути, і після того, як я позбавилася від 10 кг за допомогою цього природного жиросжигателя, тертий імбир став моєю звичкою. Рекомендую всім тим, хто любить смачно поїсти, але не позбавляти себе задоволення.
Мілана, 38 роківВаріант з імбирною дієтою прийде на допомогу тим, хто давно мріє схуднути і при цьому не голодувати. Тривалість не маленька – курс до 2 місяців, проте зайва вага не повернеться, як тільки ви перестанете слідувати правилам, як це часто буває після інших дієт.
Катерина, 35 роківКоли я прийшла до дієтолога, він мені відразу сказав, що для початку мені потрібно прочистити всі всередині: кишечник, шлунок. Порекомендував імбирний напій з перцем. Спочатку я стала чистити корінь, але потім дізналася, що робити це необов'язково, бо в шкірці теж багато корисних речовин. Підсумок – мінус 5 кг за 2 тижні без зусиль!
Валентина, 43 рокиІмбир при дієті може стати не тільки помічником, але й основним інгредієнтом, який спалює жири. Раз на півроку я проводжу собі такий очисний курс з напоєм, і моє тіло завжди перебуває у формі. Особливо корисно підтримувати імбирну дієту під час новорічних свят, коли всі канікули доводиться багато їсти калорійних страв.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!