Способи швидкого схуднення: як прибрати жир зі стегон і сідниць

Жінки часто задаються питанням: як прибрати жир зі стегон і сідниць, адже хочеться швидко схуднути за тиждень. Для досягнення результату можна застосувати жиросжигательный комплекс фізичних вправ. Силова навантаження на мускулатуру зробить фігуру витонченою, зміцнить здоров'я. Як варіант, варто переглянути раціон харчування, додати в нього малокалорійні продукти. Скинути зайві кілограми допоможе біг на стадіоні, масаж, гімнастика.

Як зменшити сідниці і стегна

Щоб вирішити дилему і схуднути в проблемних зонах, важливо стежити за калорійністю споживаних продуктів. Для цього можна завести зошит, куди будуть вноситися дані про харчової цінності з'їдених за день страв. Підрахувавши всі калорії, можна підібрати відповідне меню. Не виключаючи вправи для зменшення обсягу стегон і сідниць, можна вдатися до такої щоденної дієти або сушці:

Регламент харчування

Продукти

Сніданок

  • склянка нежирного йогурту;
  • будь-яких ягід або фруктів – 100 г;
  • стакан зеленого чаю;
  • хлібець і ¼ помідора.

Обід

  • овочевий суп – 200 г;
  • варена куряча грудка– 120 г;
  • свіжий салат яблучно-капустяний– 150 г;
  • шматочок хліба;
  • несолодкий компот.

Полуденок

салат з овочів з додаванням оливкової олії – 200 р.

Вечеря

  • молочна гречана каша-250 г;
  • стакан знежиреного або 1% кефіру.

У тренажерному залі

Як прибрати жир з ніг і сідниць за допомогою тренажерів? Для схуднення можна використовувати велотренажер, він допоможе скинути зайві кілограми в проблемних зонах. Як варіант, можна використовувати еліптичні тренажери, вони поєднують степпер і бігову доріжку. З їх допомогою легко тренувати сідниці, ноги без силового впливу на суглоби. З допомогою бігової доріжки можна комплексно впливати на жир ніг, сідниць.

В домашніх умовах

Щоб виглядати стрункою зовсім необов'язково ходити в спортзал. Існують перевірені способи, як зменшити об'єм стегон і сідниць в домашніх умовах. Як варіант зайнятися – стрейчингом, який допомагає розтягнути м'язи всього тіла, поліпшити поставу. Такий вид аеробіки краще застосовувати після пробіжки, присідань, силових навантажень. Можна спробувати метод, що включає заняття з елементами дихальної гімнастики, він теж допомагає схуднути.

Масаж

Як прибрати стегна і сідниці, використовуючи звичайний масаж? Його легко робити вдома, для настання позитивного ефекту необхідно не менше 10 процедур, по 20 хвилин кожна. Важливо пам'ятати, що заняття фізкультурою, ходьба на тривалі дистанції, їзда на велосипеді можуть бути корисними доповненнями в прагненні схуднути, позбутися від жиру на стегнах. Перед масажем необхідно визначитися, який вид ефективніше всього:

  • самомасаж;
  • электромассаж;
  • вакуумний масаж;

Для виконання масажу будинку, потрібно щоб руки були сухими і чистими, а нігті коротко остриженными. Кільця необхідно зняти, адже неакуратний рух може поранити поверхню масажованого ділянки. Тіло повинне бути розігрітим – для цього можна прийняти ванну або душ. Як прибрати жир зі стегон і сідниць без допомоги професійного масажиста? Для цього варто виконувати такі рухи:

Назва прийомів

Техніка виконання

Погладжування зовнішньої сторони стегна

Щільно притиснути долоню до стегна, здійснювати погладжування.

Погладжування внутрішньої частини стегна

Зігнуту в коліні ногу розвернути назовні, долоня щільно прилягає до тіла, робити погладжування.

Розтирання

Виконуються кістковими виступами зігнутою кисті. Розтирати зовнішню частину стегна.

Натискання

Правою рукою і бугром великого пальця виробляти натискання на зовнішню частину стегна і сідниці. Лівою долонею робити масаж внутрішньої частини стегна. Те ж виконати з іншою ногою.

Розминання

Одна нога витягнута на дивані, інша опущена. Долоні покласти поперек стегна, потрібно захопити м'язи і злегка відтягнути їх вгору. Робити обертальні рухи від себе правою рукою, а лівою до себе. Треба повільно просуватися зі сторони коліна до паху.

Потряхіваніе

М'язи стегна повинні бути розслаблені, великим пальцем і мізинцем потрібно захопити м'язи. Починаючи від коліна до паху, здійснювати коливальні рухи. Їх потрібно повторити від паху до коліна.

Вправи

Для того, щоб м'язи стегон і сідниць придбали красиву, пружну форму, шкіра виглядала підтягнутою, можна використовувати массажер, плюс бігати на стадіоні. Корисними будуть і такі фізичні вправи:

  • Ноги на ширині плечей, руки на талії. Не згинаючи нижні кінцівки, треба праву ногу відірвати від землі, так щоб вага тіла припадав на одну ногу. Потім варто поміняти навантаження на іншу ногу. Зробити по 20 разів на кожну кінцівку.
  • Ноги поставити на ширині плечей, руки зафіксувати на талії. Повільно, не міняючи положення корпусу, робити присідання. Зробити 15 повторів.

Як прибрати внутрішню частину стегна

Найчастіше жирний шар утворюється на внутрішній частині стегна. Щоб отримати швидкий результат і схуднути, варто кілька разів на тиждень тренуватися. Гарною вправою, яке розробляє тільки внутрішню частину стегна, є випади. У положенні стоячи необхідно широко розставити ноги, потім потрібно зігнути праву кінцівку і присісти. Лівою рукою треба дотягнутися до підлоги, а права рука повинна бути на боці. Напружуючи м'язи преса, стегон на видиху, варто поміняти положення. Вправа робиться не більше двох хвилин.?

Як прибрати жир з зовнішньої сторони стегон

Будь-яка тренування повинна проводитися не менше двох разів на тиждень по годині. Швидко прибрати «вушка» з зовнішньої сторони стегна допомагають присідання з обтяженням. Потрібно стати рівно, шкарпетки нарізно, взявши в руки гантелі, робити повільні присідання. Така фізична навантаження виконується не більше 40 секунд. Ефективна вправа, що допомагає спалити жир, називається «Кік-сайд». Треба здійснювати швидкі удари п'ятою убік. Важливо пам'ятати: щоб виконувати якісні удари, що тривають 20 секунд, треба мати добру розтяжку.

Як прибрати жир з задньої поверхні стегна

Позбутися від об'ємних стегон, зміцнити м'язову масу допоможуть стрибки на скакалці. Протягом 30 секунд потрібно стрибати, не згинаючи коліна. Потім робиться пауза і знову повторюються стрибки. Рекомендується робити 4-5 підходів – такі інтервальні вправи допоможуть схуднути за 4 тижні. Добре зміцнюють м'язи нижніх кінцівок регулярні тренування в басейні.

Як прибрати сідниці

Щоб попа була не тільки міцною, але і придбала красиві форми, необхідно виконувати наступні вправи:

  • Виштовхування тазу: необхідно лягти на килимок, з зігнутими колінами робити виштовхування тазу. На видиху опускати сідниці так, щоб вона не торкалася підлоги. Робити 8-10 повторів.
  • Присідання пістолетиком виконуються наступним чином: одна нога зігнута, друга випрямлена вперед, потім потрібно присідати.

Відео: Як прибрати жир з сідниць і стегон

Красива і струнка фігура – це результат щоденної праці над собою. Для досягнення мети можна використати тренування в спортивному залі або будинку, масажі. Звичайна пробіжка, стрибки на скакалці, присідання надають рельєф м'язів. Для досягнення результату, фізичні навантаження повинні бути систематичними. Важливо не забувати, що займаючись спортом, потрібно пити 2 літри води.

Як зменшити обсяг ніг в домашніх умовах

Як спалити жир зі стегон і сідниць? Як швидко скинути вагу? Легка аеробіка будинку

Як зменшити обсяг ніг в тренажерному залі

СУШИМО СТЕГНА в тренажерному залі

Вправи для спалювання жиру на сідницях

ОБВИСЛІ СІДНИЦІ ЦЕЛЮЛІТ / Спалювання жиру (KatyaEnergy)

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!