Як схудла Ксенія Бородіна

Багатьох народили жінок цікавить секрет схуднення Ксенії Бородіної, яка змогла за короткий час позбутися значної зайвої ваги завдяки своїй цілеспрямованості та комплексному підходу до проблеми. Популярність до телеведучої прийшла на зйомках проекту «Дом-2», після колись струнка дівчина завагітніла і набрала пару десятків зайвих кілограмів. Щоб повернутися на телебачення, знаменитості довелося швидко худнути, для чого вона переглянула своє меню: численні фото демонструють, як схудла Бородіна і доводять ефективність її методики.

Бородіна до схуднення

Після пологів відома телеведуча зіткнулася з проблемою зайвої ваги. Зірка відчула на собі безліч дієти, старанно тренувалася, проводила розвантажувальні дні, але вага повертався знову. Відшукати спосіб ефективного схуднення Ксюші вдалося не відразу, і проблема полягала не лише в необхідності добитися стійкого результату, але і у великій кількості зайвих кілограмів, які потрібно було скинути.

На скільки схудла Бородіна

Щоб домогтися ідеальної фігури, телеведучій довелося багато працювати над собою, що зумовлено її схильністю до надмірної ваги. З допомогою одного лише обмеження меню дівчині навряд чи б вдалося позбутися від ожиріння і досягти таких дивовижних результатів. Як худла Бородіна? Для цього Ксюша поєднай правильне харчування з фізичними навантаженнями. Причому, як зізналася сама зірка, вона не змушувала себе займатися чим-небудь, а воліла цікаві для себе види спорту – плавання, танці, фітнес. Такий підхід допоміг дівчині схуднути на 16 кг.

Метод схуднення Бородіної

Перше, що зробила Ксюша для відновлення фігури – це перейшла на більш дієтичне харчування, тобто знизила добову калорійність раціону. Телеведуча відмовилася від жирних продуктів на користь свіжих овочів, фруктів і страв, приготованих з них. Ксенія воліє у великих кількостях їсти огірки, томати, буряк, редис, при цьому основний акцент в її дієті був зроблений на перші (вони становили основу меню зірки в певний період часу). Овочеве харчування відносно легко переноситься організмом, оскільки не обмежує худне в розмірах порцій.

Крім того, плюсом методу, з допомогою якого схудла Бородіна, є те, що подібне харчування забезпечує організм всіма необхідними мінералами, при цьому містить мінімум калорій. Завдяки грубим волокнам, що надходять в організм разом з їжею, швидко приходить почуття ситості. Крім того, клітковина чудово очищає кишечник, видаляючи з нього токсини, шлаки, і сприяє поліпшенню перистальтики. Крім дієти, Ксюша зазначає, що схуднути їй допоміг режим дня, тренування і повноцінний сон.

Дієта Ксенії Бородіної

Ніякого секрету в тому, як схудла Ксенія Бородіна після пологів, немає. Питний режим Ксюші передбачає споживання як мінімум 2 літрів рідини за добу, при цьому можна пити не тільки воду, але і натуральні соки, компоти, зелений чай, пр.

Бородіна схудла, завдяки виключенню з меню солоних і солодких продуктів, при цьому цукор ведуча заместила цукрозамінником, а від солі на час відмовилася. В інтерв'ю Ксюша зізналася, що при появі голоду влаштовувала собі перекуси з легкого салату або невеликої кількості сиру. Всього у знаменитості було 5-6 прийомів їжі в день, але порції Бородіна формувала маленькі. Дієтологи називають таку дієту незбалансованою і це правда, оскільки меню провідною включає занадто мало білкової їжі.

Ксенія виправила цей недолік, включивши в раціон обіду пісне м'ясо (яловичину, курятину або індичку). Крім того, Бородіна дозволяла собі з'їсти протягом дня 1 варене яйце і шматочок цільнозернового хліба. Всі вживані овочеві салати зірка заправляє рослинним маслом і соком лимона або нежирної сметаною. Важлива порада від Ксенії – не відпочивати після їжі, а влаштовувати собі прогулянку, оскільки навіть мінімальна фізична активність прискорює процес перетравлення їжі.

Меню

Ксенія Бородіна до і після схуднення виглядає абсолютно по-різному, при цьому домогтися стрункої фігури зірці вдалося напрочуд швидко. Раціон телеведучої складається переважно з рослинних продуктів, які за рахунок вмісту в них грубої клітковини дають тривале відчуття ситості. Дієта Бородіної передбачає добову калорійність всього в 400 кКал, що пояснює, як знаменитість так швидко схудла. Приклад дієтичного меню телеведучої:

  • сніданок – огірки (2-3 шт.), пара житніх сухарів, несолодкий чай або негазована вода;
  • обід – овочевий суп з будь-яких зелених плодів (капусти, зеленого перцю, щавлю, оливок, шпинату, огірків, тощо);
  • вечеря – салат із зелених плодів, заправлений ложкою оливкової олії.

Як схудла Бородіна після других пологів

Особистий досвід телеведучої надихнув багатьох погладшали після пологів жінок. Схуднення Ксенії Бородіної в більшій мірі обумовлено її дієтою і тренуваннями з електричною стимуляцією м'язів. Займалася ведуча в спеціальному костюмі з електродами, які є провідниками електроструму та м'язовими стимуляторами, який важить 3 кг Ксенія схудла завдяки допомозі професійного тренера, який відстежував і регулював інтенсивність імпульсів. Такий пристрій в кілька разів підсилює частоту м'язових скорочень і, як наслідок, ефективність тренувань.

Фото до і після схуднення

Відео: Бородіна про схуднення

Ксенія Бородіна - Дієти зірок 26.11.2017

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!