Способи схуднення без фізичних навантажень

Якщо жінка помічає, що набрала зайву вагу, відразу задається питанням, як схуднути без фізичних навантажень і дієт, при цьому якісно почистити організм. Спортсмени кажуть, що це неможливо, але сильно помиляються. Продуктивне схуднення без фізичних навантажень і тренувань – це реальність, головне – правильно підібрати харчування, дотримуватися певного режиму дня, пити більше води. Щоб схуднути, важливо контролювати свій апетит, зайві кілограми більше не з'являться.

Чи можна схуднути без фізичних навантажень

Любителі солодкого часто страждають від надмірної ваги, а займатися спортом ніяк не вирішуються, кожен раз знаходячи собі виправдання. Ефективне схуднення без фізичних навантажень передбачає споживання калорій в такій кількості, щоб усі вони були продуктивне витрачені в найкоротші терміни. Виходить, що при вирішенні питання, як схуднути без фізичних вправ, потрібно діяти в двох напрямках:

  1. Всі спожиті калорії переробляти на корисну енергію, щоб вони не перетворювалися в жир і не відкладалися в підшкірному шарі. Контролювати калорійність страв у добовому меню.
  2. Без фізичних навантажень прискорювати природні процеси метаболізму, щоб виключити формування і зростання огидною жирового прошарку, схуднути.

Відповідь на питання, чи можна схуднути без спорту і привести в порядок своє тіло, однозначно ствердна. Багато жінок довели це особистим прикладом. Єдине, що важливо пам'ятати: схуднути не так просто, а деяким жінкам для отримання стійкого і помітного результату потрібно не один місяць. З фізичними навантаженнями справа піде набагато швидше, так що людська лінь працює проти прагне до корекції проблемної фігури. Важливо не забувати про контроль власного здоров'я, оскільки обмеження в їжі можуть порушити роботу шлунка, травлення.

Як схуднути без спорту в домашніх умовах

Голод – не вирішення проблеми надлишкової ваги в домашніх умовах. Необхідно регулярно харчуватися, причому правильно. Схуднення без спорту – тривалий процес, але його можна прискорити при дотриманні певних правил. Нижче представлені загальні рекомендації сучасних дієтологів, як схуднути без фізичної активності:

  1. Не пропускати сніданок, але по можливості відмовлятися від ситної вечері ввечері і пізніх перекусів.
  2. Щоб схуднути, виключити споживання спиртних напоїв, які за своїм складом є висококалорійним продуктом.
  3. Контролювати споживання води, виконати розрахунок необхідного обсягу рідини, відповідно до ІМТ.
  4. Скоротити добові порції їжі, з самого меню важливо повністю виключити прості вуглеводи і жири.
  5. Рекомендується робити зарядку вранці, причому такі пасивні заняття повинні бути щоденними, регулярними.

Дієта без спорту

Перед тим як швидко схуднути без фізичних навантажень, потрібно додатково проконсультуватися з дієтологом, оцінити стан травної системи. Тільки в цьому випадку схуднення буде безпечним і продуктивним, а фігура придбає оновлений зовнішній вигляд. Дієта без фізичних навантажень повинна стати нормою повсякденності, а дотримуватися такого раціону потрібно протягом двох тижнів і більше:

  1. Якщо обмін речовин повільніший, щоб швидко схуднути, потрібно його розігнати. Для цього перед кожною трапезою вживати 1-2 склянки води натщесерце.
  2. Від солодкого і мучного, щоб схуднути, треба повністю відмовитися, чорний міцний чай і каву замінити зеленим чаєм, як натуральним антиоксидантом.
  3. Молочна продукція повинна бути знежиреною, м'ясо і риба – виключно пісних сортів, овочі та фрукти – без вмісту цукру і крохмалю.
  4. Смачні страви – не значить корисні, тому, щоб помітно схуднути, про копченостях, консерванти, напівфабрикатах і спеціях доведеться назавжди забути.
  5. Замість інтенсивних занять спортом можна вибрати помірні фізичні навантаження – піші прогулянки на свіжому повітрі, причому на далекі відстані.

Схуднення на правильному харчуванні без спорту

При боротьбі із зайвими кілограмами допоможуть основні принципи ПП, які дозволяють не тільки схуднути без фізичних навантажень, але й оздоровити власний організм. Індекс маси тіла знижується поступово, голодувати і старанно докладати фізичні навантаження не вимагається. Якщо цікаво знати, чи можна схуднути на ПП без спорту, і як правильно це зробити, нижче представлені основні принципи:

  1. На сніданок з'їдати тільки складні вуглеводи, на обід – білки + вуглеводи, на вечерю – тільки білки і корисна рослинна клітковина.
  2. Щоб зробити фігуру стрункою, саме час прибрати подалі велику тарілку, а для трапези використовувати тільки блюдця, підсвідомо скорочуючи добові порції.
  3. Чистої води щодня випивати до 2,5 літрів, при цьому інші види рідини не враховуються в зазначеному обсязі.
  4. Щоб скинути зайві кілограми, показано скоротити добові порції солі, цукру і спецій, виключити жири, прості вуглеводи.
  5. Обов'язково нормалізувати фазу сну, а для цього перед сном обов'язково випивати склянку чистої води з додаванням лимона.

Прискорення обміну речовин

При сповільненому обміні речовин вимагається збільшити число трапез, при цьому скоротити обсяги разових порцій. Для покращення метаболізму для схуднення при відсутності фізичних навантажень рекомендується постійно щось жувати, наприклад, зелень або фрукти без цукру і крохмалю. Бажано пити більше води, щоб рідина «ганяла» кров з більшою силою і стимулювала обмінні процеси організму.

Природне схуднення

Існують всім відомі способи, як схуднути без фізичних навантажень природним шляхом. Наприклад, можна захопитися їздою на велосипеді або роликах, здійснювати піші прогулянки на свіжому повітрі, для свого задоволення відвідувати басейн або більше танцювати. Таке природне схуднення без фізичних навантажень і голодування – питання не одного дня, але домогтися бажаного результату цілком реально, при цьому залишатися в гарному настрої, не перенапружуватися. Тимчасовий дієтичний ефект забезпечує клізма, виконання якої не зовсім естетично, зате дуже практичне.

Схуднення на травах

У цьому випадку бажано вибирати рослинні компоненти з вираженим діуретичною або м'яким проносним ефектом. Це необхідно, щоб якісно очистити кишечник, позбутися від зайвих кілограмів і шкідливою зашлакованості. Як варіант, можна щодня без шкоди для здоров'я приймати відвар шипшини, глоду або ромашки на вибір, при цьому не вдаватися до фізичних навантажень.

Якщо цікаво, яка трава допомагає схуднути без фізичних навантажень, при цьому надає цілеспрямована дія на проблемні зони, відповідь, наступний: сенна, шавлія, морозник, корінь алтея, дягель, фенхель. Необхідно приготувати відвар, згідно інструкції на упаковці, приймати повним курсом, додатково контролювати повсякденне харчування. Перед тим як схуднути швидко без фізичних навантажень, важливо обговорити вибір конкретного народного кошти з лікарем на предмет появи алергічних реакцій.

Косметологічні процедури для схуднення

Щоб швидко і продуктивно схуднути, зовсім не обов'язково виснажувати своє тіло непосильними фізичними навантаженнями, голодувати. Існують спеціальні косметичні процедури, здатні в найкоротші терміни перетворити колись проблемну фігуру. Якщо ви вирішили схуднути без спорту, бажано звернути увагу рекомендується на такі естетичні сеанси. Фізичні навантаження вони не передбачають, тільки релакс і розслаблення. Це:

  • мезотерапія;
  • кедрова бочка;
  • обгортання.

Жиросжигающие масаж

Таку процедуру, щоб швидко схуднути без фізичних навантажень, має виконувати професійний масажист. У такому разі результат буде, причому негайно. Жиросжигающие масаж в домашніх умовах теж виконують, однак важливо розібратися з технікою проведення сеансу, виключити медичні протипоказання. Якщо за тиждень виконувати до 2-3 сеансів правильно, то до кінця місяця при дотриманні певних правил йде до 5-7 зайвих кілограмів безповоротно.

Домашні обгортання

Це найпопулярніший спосіб, як швидко схуднути. Косметичний ефект помітний вже після завершення першої процедури: йде 1 кг, шкіра стає гладкою і підтягнутою. Все це без додаткових фізичних навантажень, але з користю для здоров'я. Вибираючи домашнє обгортання для схуднення, рекомендується звернути увагу на склади з екстрактами водоростей і шоколадні кошти. За тиждень дозволяється виконувати не більше 2 сеансів при відсутності медичних показань.

Салонні процедури

Без фізичних навантажень схуднути цілком реально – вдома або в салоні краси. Багато дівчат вибирають тільки другий варіант, оскільки свою зовнішню красу та витонченість довіряють тільки професіоналам. Салонні процедури для схуднення коштують недешево, тому дозволити собі їх можуть далеко не всі зацікавлені жінки. Ось найпопулярніші і затребувані послуги в сучасних салонах краси:

  • ліпосакція з допомогою ультразвуку (кавітація);
  • вакуумний масаж;
  • пресотерапія;
  • міостимуляція;
  • SPA-капсула;
  • кріотерапія.

Відео: Як схуднути без тренувань

3 Способи Схуднути Без Голодування і Тренувань

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!