Вушка на стегнах - як позбутися в домашніх умовах вправами, дієтою і обгортаннями

Ми часто буваємо незадоволені даними, якими наділила нас природа. Одна з проблем багатьох жінок – галіфе, яке не зникає, скільки б вони не худнули. Як позбутися від вушок на стегнах – це питання може бути актуальним і в 20, і в 30 років, і далі, але варто скористатися кількома ефективними вправами для боків і внутрішньої частини ніг, як ненависні відкладення підуть.

Що таке вушка на стегнах

Якщо з боків жіночих стегон знаходяться яскраво виражені виступи, ми називаємо їх вушками або галіфе. По своїй суті – це накопичення жиру, які з'являються ще в пубертатний період, порушуючи правильні пропорції ніг. Причина необов'язково – зайва вага. Вушка з'являються з-за генетичних, гормональних та інших особливостей організму, тому розв'язати завдання, як позбавитися від вушок на стегнах, нелегко.

Чому з'являються

У кожної людини відбувається біологічний процес формування резервного жирового шару, який закінчується до 20 років. З'являються вушка на стегнах тільки у жінок, тому що до моменту початку менструального циклу резервний жир стає марним і блокується. Якщо в цей період дівчата ведуть малоактивний спосіб життя, або з генетичних причин жировий шар виростає більше, ніж потрібно, то далі жир ущільнюється, обволікається тканиною, опиняючись щільно закупорюють.

Як прибрати вушка на стегнах

Галіфе – це не простий горбок жиру, а надійно прихована маса, тому прибрати жир на бердах вдається далеко не багатьом. Для цього потрібен пристойний запас терпіння і завзятість, щоб завдати по ним серйозний удар, пробивши захисний шар тканини. Як для будь-якої задачі з корекції фігури, прибрати вушка на стегнах і всередині стегна можна кількома способами: загальним схудненням з допомогою дієти, цілеспрямованими вправами, масажем, обгортаннями.

Як прибрати вуха з боків на стегнах

Кожне окреме вправа дає навантаження певної частини. Швидко прибрати вуха з боків на стегнах допоможуть:

  • Випади вперед. Треба встати прямо, робити широкі кроки кожною ногою по черзі далеко вперед. Можна додати таке ж вправу тому.
  • Бічні випади. Робіть крок вправо максимально далеко, згинаючи ногу, потім крок вліво.
  • Присідання зі стійки. Розставте ноги широко, носки в сторони. Робіть присідання. Зовнішня частина ніг буде задіяна максимально.
  • Сходи. Спуски/підйоми приведуть до загального схуднення, зменшення обсягів.

Як прибрати вушка з внутрішньої частини стегон

Махи ногами вважаються найбільш ефективними для роботи з м'язами внутрішньої сторони ніг. Наступний комплекс вправ завдасть цілеспрямований удар по цій частині. Вистачає 20 хвилин в день, щоб прибрати вушка з внутрішньої частини стегон:

  • Для першої вправи знадобиться стілець. Зіпріться руками об спинку, виконуйте махи в сторони кожною ногою по черзі. Намагайтеся піднімати ноги вище 90 градусів. Норма – 15 разів.
  • Друга вправа робиться в колишньому положенні. Одна відмінність – потрібно тримати ногу зігнутою в коліні.
  • Третя вправа робите лежачи. Витягніть ноги перпендикулярно, потім відводите в сторони ширше. Норма – 20 разів.
  • Переверніться на бік, ногу, яка знаходиться внизу, зігніть в коліні, другу піднімайте вгору (по 20 разів).
  • Обертання гімнастичного обруча. Воно допомагає зігнати жир з боків та зробити лінію стегон красивіше. Обертати потрібно, як можна довше (30-60 хвилин).

Як прибрати вушка на стегнах в домашніх умовах

У корекції фігури головне – це бажання, а всі необхідні кошти знайдуться вдома. Як прибрати вушка на ногах? Почніть з вибору відповідних вправ, уріжте раціон харчування, зробивши його як можна більш легкими і корисним, займіться обгортаннями і самомасажем. Останній краще проводити, використовуючи антицелюлітні креми і вакуумні банки. Разом вони створять ударне тиск для проблемних місць. Призначте собі курс 15 процедур і виконуйте їх через день.

Прибираючи боки на стегнах у домашніх умовах, візьміть до уваги обгортання. Вони стануть однією з причин схуднення. Їх можна виконувати після масажу. Тіло як раз буде розігріта і підготовлено до процедури. Сеансу обгортання передує гарячий душ зі скрабом, яким потрібно добре обробити зону галіфе. Потім слід масаж, після якого можна нанести маску, сприяє омолодженню. Саме обгортання виводить рідину, підтягує шкіру, роблячи її гладкою.

Як прибрати галіфе в тренажерному залі

Завдяки тренажерів працювати над виправленням фігури ще простіше і ефективніше. Прибрати галіфе в тренажерному залі допоможе тренер, який призначить відповідні вправи. Це можуть бути заняття на Гакк-тренажері, безпечному для тих, у кого нездорова спина. Інший ефективний засіб – це кросовер. Перевага тренажерного залу в тому, що ви отримуєте можливість активізувати проблемні ділянки, будь то внутрішня, зовнішня поверхня ноги, задня частина або чотириголовий м'яз.

Вправи

Змусити ноги виглядати красиво можуть не тільки базові вправи, але і загальний спортивний підхід. Це означає, що вам не обійтися без енергійних кардіотренувань. Ними можуть бути біг, велосипед, танці. Вони допоможуть вам зробити загальний м'язовий контур ніг більш рельєфним. Вправи від вух на стегнах вклинивайте між ними, підібравши ті, що вам подобаються найбільше, оскільки вибір дуже великий.

Ефективні вправи для вушок

Даний комплекс – це ефективні вправи від вух на стегнах. Вони являють собою мікс з силових і аеробних прийомів. Вони швидко змінюють один одного і не дозволять вам нудьгувати. Далі розписаний 1 підхід, всього їх має бути 5:

  • Присідання з гантелями. Робите його рівно 40 секунд, глибоко опускаючи таз.
  • Плиометрическое присідання. Воно займе 20 секунд. Кидаєте гантелі і присідаєте, опускаючи верхню частину ніг в одну горизонтальну лінію.
  • Присед + відведення ноги (40 секунд). Опускаєте таз, переносите вагу на одну сторону, піднімаєтеся, відводячи стегно іншої ноги в сторону вгору паралельно підлозі.
  • Кік-сайд (20 секунд). Б'єте ногою, немов герой бойовика: для цього згинаєте коліна, підтягуючи п'яту близько до сідниці, і робите звідти різкий мах убік.
  • Бічні відведення (40 секунд). Лягайте на бік, відводите ногу вгору.
  • Біг (20 секунд). Біжите на місці, високо піднімаючи коліна.
  • Скакалка (40 секунд). Наносите удар по калоріях.

Вправи Голтіса проти вушок

Як прибрати боки на стегнах, відповідає мандрівник Володимир Голтіс. Він пропонує тренування у вигляді одного-єдиного вправи. Робиться воно, лежачи на дивані або столі, тобто вище рівня підлоги. Вам необхідно лягти на бік і піднімати і опускати верхню ногу. Опускається майже до підлоги, тобто створюється максимальна напруга в потрібній нам області. Важливо виконувати рух повільно, акуратно по 33 рази на ногу.

Найважливіше у вправі Голтіса проти вушок – це виконання з збільшенням кількості підходів. Займатися потрібно 1 раз в 2-3 дні, не частіше, даючи ногам відпочинок. В 1, 2, 3 дні ви виконуєте по одному підходу. З 4 по 9 день по 2 підходи. З 10 по 21 день по 3 підходи. На 22, 23 дні робите знову по 2 підходи. Наступні 12 циклів включають по 3 підходи, потім 2 циклу по 2 підходи, потім знову по колу.

Відео: як позбутися від галіфе на стегнах

Як позбутися від вушок на стегнах

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!