Супер дієта для схуднення - реальні результати хвилин 10 або 15 кг з меню на місяць

Величезна кількість жінок в усьому світі стурбовані пошуком для себе ефективного методу швидкої втрати ваги. Все більшу популярність набуває поняття супер дієта – різні способи ефективної і швидкої втрати ваги. Можна скинути зайву вагу, знайти стрункий силует в короткі терміни, яку дієту для цього використовувати, чи це безпечно для здоров'я і на які продукти звернути увагу при виборі експрес-схуднення?

Що таке супер дієта

Які головні особливості «екстремального» схуднення, якими основними відмінностями володіє супер дієта для схуднення? На ній можна скидати близько одного кілограма на добу. Досягається цей результат за допомогою дотримання наступних умов:

  1. Щодобову кількість споживаних калорій – 1000 ккал.
  2. Дрібність харчування – їсти потрібно невеликими порціями раз в два-три години.
  3. Раціон, що складається з одного жиросжигающего продукту – для дієт тривалістю від трьох до семи днів.
  4. Раціон, складений з максимально різноманітних продуктів з низькою калорійністю – для дієт тривалістю більше семи діб.

Супер дієти

Короткострокові монодієти, тривалістю три, максимум сім днів, забезпечать худеющей жінці супер швидке схуднення. Широкою популярністю користується морквяна триденна монодієта – на салат з тертої моркви. Капустяна дієта розрахована на п'ять днів, меню складається з низькокалорійних страв із сирої і вареної капусти. Семиденна монодієта на завареною гречці теж непоганий варіант. З допомогою цих жиросжигающих продуктів за найкоротший період часу можна позбутися від п'яти-семи зайвих кілограм, залежно від індивідуальних особливостей вашого організму.

Супер ефективна дієта

Крім короткострокових монодієт, застосовують супер ефективні дієти, тобто ті, завдяки яким можна скинути максимально велику кількість кілограм. Це або комплекс монодієт на різних жиросжигающих продуктах, або максимально різноманітний і при цьому низькокалорійний раціон. За десять-п'ятнадцять днів можна втратити до 12 кг. Не забувайте, що такий режим харчування – це стрес для вашого організму. Обов'язково сходіть на консультацію до фахівця і худніть під наглядом відповідного лікаря.

Супер дієта для ефективного жіросжіганія

Забезпечення ефективного жіросжіганія досягається за рахунок жорсткого обмеження вживаються з їжею вуглеводів. Тому жиросжигающая дієта на тиждень являє собою раціон з серйозно обмеженим або повністю виключеним споживанням швидких вуглеводів. Наприклад, семиденна морквяна монодієта. Морква належить до продуктів з негативною калорійністю – для перетравлення страв із сирої моркви організму потрібно більше енергії, ніж вони приносять організму.

Дієта 15 кг за місяць

Довгий термін – місяць, тому дієтичний раціон і режим харчування на цей час слід підбирати вдумливо і ретельно. Бажано звернутися за рекомендаціями до професійного дієтолога. В основі меню:

  • овочі, фрукти, свіжа зелень;
  • кисломолочні продукти, твердий сир, яйця, молоко;
  • м'ясо курки, риба, яловичина;
  • злаки (каші) і бобові, бездріжджовий хліб;
  • сухофрукти (чорнослив, курага), ягоди, свіжовичавлені соки.

Супер дієта на місяць передбачає приготування простих страв з трьох-чотирьох натуральних інгредієнтів, з мінімальним часом термообробки продуктів (наприклад, не можна зварити, а запекти картоплю). Виключається додавання солі, цукру, приправ і масла. Їсти потрібно не рідше шести разів на день, невеликими порціями. Обов'язково виключіть вживання газовані солодкі напої, алкоголь, смажені і копчені страви. Основа раціону – овочеві салати, сир і йогурт, каші.

Кращі дієти для схуднення на 10 кг

Варіантів скинути в порівняно короткі терміни до десяти кілограм зайвої ваги є кілька. Кращі дієти для схуднення за тиждень:

  • кефірна;
  • на запареної гречці;
  • капустяна;
  • Драбинка;
  • на вівсянці;
  • китайська безсольова;
  • дієта для моделей.

Основними правилами усіх цих способів схуднення, дотримання яких дозволить досягти запланованого результату, є:

  1. Споживання рідини в обсязі 2-2,5 л на добу.
  2. Максимально часті прийоми їжі.
  3. Останній прийом – як мінімум за три-чотири години до сну.
  4. Ведення активного способу життя.

Гречана дієта на 7 днів ефективна

Відносно легким варіантом швидкого зниження ваги є гречана дієта для швидкого схуднення на 7 днів. Серед її переваг можна відзначити наступні моменти:

  1. Якщо не варити, а запарити гречану крупу, калорійність 100 г цього продукту становить не більше 100 ккал. Це означає, що ви зможете їсти приготовану цим способом гречку практично в будь-яких кількостях і не відчувати голоду.
  2. Процес активного жіросжіганія при схудненні на гречці починається приблизно на третю добу, тобто до сьомого дня дієти ви досягнете вражаючих результатів.
  3. Гречку можна запарювати як на воді, так і на кефірі.

Спосіб приготування запареної гречки:

  1. Переберіть і промийте крупу.
  2. Залийте окропом, холодною водою або кефіром в пропорції один (гречка) до двох (рідина); для кефіру – один до одного.
  3. Залиште на ніч при кімнатній температурі.

Семиденне схуднути на гречці дозволить скинути до семи кілограмів. Виходити з нього слід послідовно, вводячи в меню вранці і ввечері такі продукти, як яйце або нежирна шинка на сніданок, помідорний салат і курячий бульйон на вечерю. У разі, коли витримати цей режим харчування стає особливо важко, ви можете з'їсти чайну ложку меду або випити склянку медової води, для поповнення глюкозного балансу.

Капустяна дієта для схуднення

Позбутися від восьми зайвих кілограм за десять днів допоможе капустяна дієта. Під час неї можна вживати капусту будь-яких видів – брюссельську, цвітну, кольрабі і білокачанну. Є варіанти схуднення на квашеній капусті. З раціону повністю виключаються сіль і цукор, допустимі яйця, нежирне м'ясо, фрукти, овочі. В меню обов'язково включаються овочеві салати і капустяні супи-пюре. Пийте більше рідини і уважно стежте за своїм станом. Скористайтеся таким рецептом жиросжигающего супу з цвітної капусти:

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 400 г;
  • білокачанна капуста – 300 г;
  • стебла селери – 7 шт.;
  • морква – 2 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • лимонний сік – 15 р.

Спосіб приготування:

  1. Розділіть цвітну капусту на суцвіття.
  2. Овочі промийте, дрібно наріжте капусту, ріпчасту цибулю, моркву і селеру.
  3. Складіть все в каструлю з товстим дном, відваріть овочі до готовності.
  4. Додайте лимонний сік, збийте все з допомогою блендера.

Супер дієта Драбинка

Схуднути на вісім кілограмів всього за п'ять днів допоможе відома дієта Драбинка. Раціон харчування в дні схуднення на капусті виглядає наступним чином:

  • Перший день – 1 кілограм будь-яких яблук.
  • Другий день – 1 літр кефіру і 500 г нежирного сиру.
  • Третій день – 300 грам родзинок, 2 ложки меду, компот з сухофруктів без цукру.
  • Четвертий день – 500 г відвареного філе м'яса птиці.
  • П'ятий день – 200 г зварених на воді вівсяних пластівців, будь-які фрукти, за винятком бананів і винограду.

Кефірна дієта 10 днів 10 кг

Високоефективна кефірна дієта для схуднення. Основу живлення складає кефір, півтора літра в день, жирність – не більше 2,5%. Один день з десяти, бажано у вихідні, слід зробити розвантажувальним, тобто не є нічого. В інші дні в раціон почергово додається нежирний сир – 400 г, варене філе м'яса птиці – 500 г, фрукти (виняток – банани, виноград і дині) – 500 г, свіжі овочі: огірки, капуста, морква – 500 р. З допомогою такого меню ви зможете скинути до 10 кг за десять днів.

Китайська безсольова дієта

Повне виключення солі з раціону дало назву ще одному популярному методом схуднення. Безсольова дієта розрахована на два тижні, ви втратите від восьми до десяти кілограм. В основі меню:

  1. Максимально легкий сніданок – чорний несолодка кава, зелений чай з шматочком зернового хліба.
  2. Обід – салат зі свіжих овочів (морквяний, з білокачанної капусти).
  3. Вечеря – відварене філе м'яса птиці, яловичина/риба на пару.

Допустимі будь-які фрукти, фруктові і овочеві соки. Повністю виключені цукор, борошняні та злакові страви, копчене і смажене. Можливо вживання в невеликих кількостях сухофруктів і меду. Максимальний об'єм випитої води на добу – два літри. Дієта відноситься до екстремальних, за рахунок низького вмісту вуглеводів у вживаних продуктах, уважно спостерігайте за своїм станом.

Протипоказання

Екстремальне схуднення може негативно позначитися на стані вашого здоров'я, оскільки передбачає жорсткий режим харчування. Пам'ятайте про це, і не починайте дієти без отримання консультації у спеціаліста і обстеження стану всіх систем свого організму. Протипоказання дієти:

  • хронічні захворювання ШКТ, нирок, печінки;
  • проблеми з тиском;
  • захворювання нервової системи;
  • будь-які гормональні порушення і збої.

Експрес-дієта – серйозний стрес навіть для абсолютно здорового організму. Пам'ятайте про це, не забувайте пити достатню кількість рідини, та негайно звертайтеся за допомогою до лікарів у разі різкого погіршення самопочуття. Не варто захоплюватися дієтами, краще з допомогою дієтолога збалансувати свій щоденний раціон і почати стежити за режимом дня і спосіб життя.

Відео про ефективні дієти для схуднення

Подивіться три коротких відео, присвячених трьом популярним супер дієт, які дозволяють скинути близько п'яти кілограмів за п'ять-сім днів. Ви дізнаєтеся про основні корисні властивості жиросжигающих продуктів, заходи перестороги для тих, що худнуть, основні правила ефективного схуднення, способи виходу з екстремальних дієт та іншу важливу інформацію про цих дієтах.

Супер дієта на 5 днів

Супер Дієта - за 5 днів до мінус 9 кілограм

Вівсяна дієта для схуднення на 10 кг

Вівсяна дієта. Меню вівсяної дієти на один день

Дієта моделей на 3 дні

Дієта Моделей. МЕНЮ дієти моделей

Відгуки

Олександра, 26 роківЯ не страждаю надмірною вагою, але іноді використовую монодієти для того, щоб позбутися наслідків переїдання або очистити кишечник, наприклад, після свят. Люблю сидіти на кефірі і на гречці – це дається мені без особливої праці. Після трьох днів полегшеного харчування відчуваю прилив сил і легкість в тілі.
Ольга, 34 рокиПісля пологів схудла за допомогою безсольової дієти. Результатами була задоволена – за перші два тижні скинула вісім кілограм, через три місяці повторила – ще дванадцять. Убогий раціон, моментами було важкувато дотримуватися такий режим харчування, але вдалося протриматися і не давати собі поблажок. Зате після вага не повертався, що вважаю найголовнішим плюсом цієї дієти.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!