Анкир-Б - інструкція із застосування таблеток мікрокристалічної целюлози для схуднення

Фармацевтична промисловість постійно випускає всякого роду таблетки, чаї та інші засоби для схуднення, серед останніх широку популярність придбала біологічно активна добавка (БАД) Анкир-Б, яка має здебільшого позитивні відгуки. Ефективність даного продукту в цілому не викликає сумнівів. Ознайомтеся з інструкцією щодо застосування цієї добавки для схуднення і не тільки.

Що таке Анкир-Б

Сучасний спосіб життя нерідко провокує розвиток у населення проблем з ШКТ. Проблема, як правило, обумовлюється нестачею в щоденному раціоні харчових волокон. Харчова добавка МКЦ Евалар, або Анкир-Б – це продукт рослинного походження, що отримується шляхом обробки бавовни. Важливо відзначити, що засіб сприяє відновленню кишкової флори в бік переважання біфідо - і лактобактерій. Добавка перешкоджає надходженню в кров токсинів і холестерину (ліпопротеїнів низької щільності). Крім того, таблетки МКЦ Анкир Евалар володіють наступними ефектами:

  • сприяють усуненню почуття голоду;
  • прискорюють процес травлення;
  • виводять з організму шкідливі токсини;
  • нормалізують стілець;
  • сприяють зниженню вмісту поганого холестерину в крові;
  • попереджають розвиток онкологічних захворювань у шлунково-кишковому тракті;
  • усувають газоутворення (метеоризм);
  • допомагають скинути зайву вагу.

Склад

Абревіатура МКЦ розшифровується як мікрокристалічна целюлоза. До складу препарату Анкир-Б не входять консерванти, емульгатори або які-небудь інші хімічні (штучні) компоненти. Як антислеживающей добавки виробник Анкіра використовує стеарат кальцію рослинного походження (!). Кожна таблетка мікрокристалічної целюлози містить 500 мг харчових волокон. Щоденний прийом Анкіра у рекомендованій інструкцією дозуванні забезпечує добову норму споживання грубого волокна на 22%.

Показання до застосування

Клітковина в таблетках рекомендується для попередження і лікування багатьох негативних станів. Анкир здебільшого приймають, щоб схуднути, але його можна вживати і з іншою метою. Так, клітковина Евалар відрізняється тонізуючим впливом на організм, тому деякі особи набувають даний засіб для підвищення працездатності. Завдяки ефекту нормалізації кишкової флори мікрокристалічна целюлоза для схуднення використовується ще і як пребіотик. Існують і інші показання до застосування МКЦ Анкир-Б, серед яких можна виділити наступні:

  • ожиріння;
  • профілактика атеросклерозу;
  • ішемічна хвороба серця;
  • цукровий діабет;
  • запори;
  • отруєння важкими металами;
  • дисбактеріоз;
  • профілактика новоутворень.

Побічні ефекти

Якогось серйозного дискомфорту прийом микроцеллюлозы Евалар не викликає. Побічні ефекти МКЦ Анкир-Б, як правило, зводяться до здуття живота, яке проходить через кілька днів після початку прийому БАД. Фахівці попереджають, що в осіб, що страждають запорами, перевищення добової норми клітковини може викликати погіршення симптоматики. З цієї причини виробник Анкіра в інструкції до препарату повідомляє, що дозу клітковини слід збільшувати поступово протягом першого тижня прийому.

Протипоказання

Целюлоза у таблетках може застосовуватися практично без обмежень. Протипоказання препарату Анкир-Б стосуються осіб з індивідуальною непереносимістю компонентів БАД. Крім того, микроцеллюлозу Евалар не рекомендується пити при вагітності та лактації. Варто сказати, що останні протипоказання Анкіра мають відносний характер. Внаслідок цього вагітним і годуючим матерям перед застосуванням МКЦ Евалар слід проконсультуватися з лікарем.

Як приймати МКЦ Анкир-Б

Добова доза препарату становить 3-5 таблеток під час їжі. Тривалість профілактичного прийому – 1 місяць. У разі наявності проблем зі шлунком або кишечником застосування МКЦ Анкир-Б потрібно обговорити з лікарем. З метою схуднення рекомендується приймати по 30 таблеток микроцеллюлозы за добу. При ішемічній хворобі серця на тлі основної дієти слід вживати до 10-20 пігулок Анкіра в день. Правильний прийом МКЦ передбачає поступове збільшення дозування біологічної добавки з 3-5 таблеток до рекомендованих 20-30 в добу.

Ціна на Анкир-Б

Препарат відпускається без рецепта лікаря. Анкир можна безперешкодно купити в міських аптеках. При цьому останні часто невиправдано завищують вартість препарату. За більш вигідною ціною микроцеллюлозу Евалар можна придбати у офіційних віртуальних продавців, попередньо замовивши продукт з фото з представленого на сайті каталогу. Між тим вартість Анкіра в аптеках Москви представлена в таблиці нижче:

Аптека

Ціна (рублів)

Нова Віта

175

Здравниця

161

Аптека Здоров'я

160

Аптека 31

153

Авіценна Фарма

145

Селена

140

Диасфарм

139

Відео: МКЦ для схуднення

МКЦ-препарат для схуднення

Відгуки

Ольга, 28 роківБлизько півроку худла, поїдаючи за 20-30 таблеток Анкіра. Треба сказати, що при дотриманні правил збалансованого харчування скинути надлишкову вагу цілком реально. За 6 місяців мені вдалося скинути 7 кг. При цьому я харчувалася дробно по 6-7 разів на день, замінюючи останній прийом їжі таблетками з мікрокристалічної целюлозою.
Олена, 35 роківДізналася про клітковині Анкир Евалар від подруги, яка з допомогою цього препарату позбавилася від запорів і значно поліпшила здоров'я. Я вживала микроцеллюлозу рівно місяць, після чого виявила, що додатково до зникнення проблем зі стільцем ще й схудла. Результатом дуже задоволена. Маю намір продовжувати пити Анкир і далі.
Марина, 30 роківПочала вживати МКЦ за порадою знайомого кардіолога. Місяць тому на плановому обстеженні у мене виявили підвищений вміст поганого холестерину в крові. Тому, щоб уникнути розвитку атеросклерозу судин, я почала пити микроцеллюлозу. Після двох місяців вживання Анкіра аналізи значно покращилися.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!