Допомагає обруч прибрати живіт - жиросжигающие вправи з хулахуп

У гонитві за струнким, підтягнутим тілом багато дівчат роблять самі непередбачувані кроки, адже краса вимагає жертв. Однак є спосіб, який не вимагає колосальних зусиль – хулахуп. Давайте ж розберемося, чи допомагає обруч прибрати живіт і боки жінкам, наскільки він ефективний, скільки його треба крутити і як це робити правильно. Боремося із зайвими ненависними кілограмами, набуваємо витончену талію з нескладним заняттям!

Чим корисно крутити обруч

Крім доступності, простоти вправ, тренування відрізняються тим, що задіюють всі м'язи преса, поліпшується кровообіг. Завдяки цьому ненависні сантиметри жиру йдуть, відбувається спалювання калорій, а вага вдається зменшити на кілька кг. Ефективність обручі для талії велика: за одну хвилину інтенсивних вправ витрачається близько 15 ккал. Плюс до всього вестибулярний апарат, серцево-судинна система скажуть вам «спасибі».

Допомагає обруч схуднути

Відповідь на хвилююче багатьох питання про те, чи допомагає хулахуп прибрати живіт і боки – так. Проте слід врахувати, що важливо дотримуватися правильного харчування, регулярно виконувати вправи і стежити за грамотним виконанням. Починайте з 2-х хвилин, поступово продовжуйте час: чим більше, тим краще. Обруч допомагає схуднути, але використовувати його можливо не завжди, є протипоказання. Залиште заняття на потім, якщо:

  • ви тільки поїли;
  • у вас критичні дні;
  • спостерігаються проблеми з органами малого тазу (запалення, кісти);
  • ви недавно перенесли операцію;
  • у вас є гінекологічні захворювання;
  • заняття викликають біль, дискомфорт.

Як правильно крутити обруч

Ми розібралися з питанням про те, чи допомагає обруч прибрати живіт. Зараз перейдемо до грамотності виконання, щоб отримати той самий ефект. Якщо ви новачок, віддайте перевагу обертанню легкої моделі. Важкий обруч для схуднення можна застосовувати, коли ваш організм звикне до навантаження і інтенсивності. Можна застосовувати масажний вигляд цього крутного тренажера.

Запам'ятайте прості правила:

  1. Перед початком завжди активно розминайтеся!
  2. Амплітуду рухів важливо робити мінімальної.
  3. Кругові рухи проводяться лише вправо-вліво. Не рухайтеся вперед-назад – це помилка, можна пошкодити хребет.
  4. Всі рухи плавні, ритмічні.
  5. Працювати потрібно талією. Обертаючи грудьми або тазом, результату не дочекаєтеся.

Можна прибрати живіт за допомогою обруча

Все можливо, навіть чоловікам, однак не чекайте швидких результатів і мінус 10 див. Обруч для живота – хороше рішення для занять прекрасною і чоловічий половин людства в домашніх умовах. Допоможе обруч прибрати живіт? Запам'ятайте про те, що перший час грами/см не розтануть на очах, а на шкірі можуть з'явитися синці. Це нормально, адже так жіночий і чоловічий організми звикають до нових навантажень. Поліпшать ефект антицелюлітні/жиросжигающие креми і масаж, а також тепла розслаблююча ванна.

Як крутити обруч, щоб прибрати живіт

Для запуску процесу схуднення потрібний спеціальний спортивний тренажер. Хорошим вибором буде хулахуп з кулями або масажними опуклостями. Вага – 1-2 кг Купівля правильного «інструменту» – не єдиний важливий аспект. Обруч допомагає прибрати живіт, якщо ви будете дотримуватися правильного дихання не затримуйте повітря, кисню в судинах повинно бути багато. При напружених м'язах вдихаємо, при розслаблених – видихаємо.

Можна обручем прибрати боки і живіт? Так! Міняйте напрям обертів кожні 3-5 хвилин, щоб м'язи не звикали до однотонної навантаженні. Всі рухи енергійні, але не різкі. Задійте тільки талію: стегна, ноги, груди залишаються нерухомими. Руки можна скріпити в замок за головою. Для більшого результату піднімайте і опускайте хулахуп по всьому торсу, «розбиваючи» целюліт.

Скільки крутити обруч, щоб прибрати живіт

Починати роботу над стрункою талією потрібно з 3-5 хвилин. Ефективне схуднення почнеться з 25-30 хвилин безперервних рухів. По мірі звикання збільшити інтервал до 50 хвилин. Такий часовий проміжок запустить у дію механізм спалювання калорій. Напруга м'язів + аеробне навантаження дадуть відмінний результат! Обруч для преса живота принесе плоди, якщо застосовувати його хоча б через день 3-4 тижні.

Вправи з обручем для схуднення живота

Сумнівів у тому, чи допомагає обруч прибрати невеликий живіт, залишитися не повинно. Кредо по боротьбі із зайвими кг – регулярність, поступовість, грамотний підхід. Використання хулахуп – повноцінне тренування. Варіанти виконань занять:

  1. Ноги разом, руки зігнуті.
  2. Одна нога попереду іншої, руки в замку над головою.
  3. Розставляти ноги на ширині плечей, руки витягнуті перед собою.

Урізноманітніть своє тренування, крім звичайних вправ з обручем для схуднення живота, застосовуйте:

  1. Маленькі кроки. Якщо ви вже вмієте задіяти тільки прес, то можна спробувати походити по будинку. 7-15 хвилин – додатковий плюсик для схуднення.
  2. Розкрутіть хулахуп, а після спробуйте присідати. 1 підхід – 15 приседов. При цьому, щоб прибрати живіт, важливо продовжувати напружувати м'язи.
  3. Випади вперед. Обертаючи агрегат, виставляйте ногу – по 15 разів для кожної. Всього 2 підходи.

Відео: як прибрати живіт за допомогою обруча

Зрозуміти і наочно побачити процес виконання різних вправ ви можете, переглянувши відео нижче. На них розповідається, допомагає обруч схуднути і прибрати живіт, показується правильний підхід до тренувань, як крутити на талії, стегнах і в чому особливості. Крім того, є корисний матеріал спеціально для чоловіків. Крутіть, будьте стрункими і підтягнутими!

Як правильно крутити обруч, щоб прибрати живіт

Обруч Хулахуп. Помилки і протипоказання. Вибір і навчання. Тонка талія. хула хуп

Обруч для чоловіків

Хулахуп - самий швидкий спосіб схуднення! Мій відгук

Як крутити обруч на стегнах

Як правильно крутити масажний обруч щоб схуднути Мінус 5 кг. Небезпечно крутити важкий обруч?

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!