Як прибрати жир над колінами - вправи для схуднення з відео і ліпосакція

Мати гарні ноги прагне будь-яка жінка, а сильна стать ніколи не був байдужий до струнких жіночих ніг. Багато дівчат з-за неправильного харчування, сидячого способу життя стикаються з проблемою товстих ніг. Вони не знають, як прибрати жир над колінами, але існують кілька варіантів позбутися від цієї проблеми – це ліпосакція, фізичні вправи, дієта (схуднення).

Причини жиру над колінами

Головний винуватець некрасивих товстих ніг – неправильне харчування: жирна, гостра, солодка їжа. Не останню роль відіграє і режим харчування: якщо щільно наїдатися перед сном, то через місяць утворюється жир на колінах. Тому, щоб не допускати таких проблем, варто харчуватися корисними продуктами. Причини жиру над колінами можуть мати спадковий характер, генетичну схильність до особливостей фігури.

Проблема поправна: варто відповідально ставитися до здоров'я, вести здоровий спосіб життя, займатися спортом або хоча б пробіжками 2 рази в тиждень. Ще одна причина – це емоційний стан, адже відомо, що багато жінок, коли нервують або знаходяться в депресії, схильні до переїдання солодких десертів або мучної випічки. Як результат – поява жиру на колінах і інших частинах тіла.

Як прибрати жир з колін

Самий простий, але ефективний спосіб, як прибрати жир над колінами – це активний спосіб життя. Він сприяє не тільки зниженню ваги, але і несе оздоровчий терапевтичний ефект. Обов'язково виснажувати себе тренуваннями в спортивному залі, можна вдатися до таких занять:

  • плавання в басейні;
  • їзді на велосипеді;
  • пробіжкою або швидкою ходьбою.

Існує ще один метод, як схуднути в колінах – це завести щоденник харчування. З його допомогою можна вираховувати калорії щоденного меню. Потрібно купити звичайну зошит, накресліть її у вигляді таблиці. Занести меню, яке буде включати: сніданок, обід, вечеря, калорійність страв і кількість у грамах. Не варто забувати і про час прийому їжі. Щоб зрозуміти, чи правильно дівчина харчується, щотижня потрібно зважуватися.

Ліпосакція колін

Щоб прибрати жир в області колін, внутрішньої частини стегон, можна вдатися до сучасними методиками. Ефективний спосіб – це пластика колін. До цієї процедури варто поставитися серйозно, в підколінної ямки проходять основні кровоносні судини і нервові волокна. Щоб прибрати жирові відкладення, підтягнути шкіру, лікар проводить наступні дії:

  • В жирову тканину над колінами вводиться жиророзчинний розчин Клайна.
  • Робиться надріз 4 мм так, щоб в майбутньому рубець не був помітний.
  • За допомогою хірургічного інструменту канюля для ліпосакції в зоні надрізу виводиться жир.

Такий метод позбавлення від зайвого об'єму жиру припустимо тільки здоровим людям. Операція протипоказана при таких хворобах: цукровому діабеті, гемофілії, хронічних захворюваннях нирок, варикозному розширенні вен, захворюваннях шкірних покривів. Операцію проводять під загальним наркозом 1 годину. Важливо знати, що ліпосакцію можна робити трьома способами: ультразвуковим, вакуумним, лазерним.

Вправа для красивих колін

Простий спосіб того, як прибрати жир з колін – це домашні тренування, але вони повинні бути з навантаженням на м'язи верхньої частини стегна. Регулярна робота над собою дасть позитивний результат вже через місяць. Щоб виконати вправу для красивих колін потрібно:

  • Поставити ноги разом, руки на поясі.
  • При вдиху робити випад уперед, при видиху нога стає на місце.
  • Для другої ноги аналогічну вправу.
  • Робити 20 повторень на кожну нижню кінцівку.

Вправи для схуднення колін

Добре допомагає вправа для схуднення колін «розтяжка альпініста». Потрібно зайняти положення для віджимань, потім одну ногу зігнути в коліні так, ніби хочеться зробити крок вперед. Дотримуючись такого положення тіла, слід поміняти ногу. Зменшити кількість жирового прошарку і прибрати целюліт допоможе нескладна вправа:

  • Стати рівно, поставити ноги разом, розташувати руки назад і звести лопатки разом.
  • Присідати так, щоб руки зі зведеними лопатками стосувалися п'ят.
  • Зробити таку вправу потрібно 150 разів, краще розбити на 3 підходи.

Як накачати коліна

Після виснажливої дієти занадто худий вид може бути непривабливим. Як накачати коліна і інші частини тіла, щоб виглядати красиво. Можна зайнятися м'яким або глибоким стрейчингом, з допомогою навантажень розтягнути м'язи, сухожилля, допомогти суглобам бути гнучкими, накачати стегна. Як варіант, тренуватися вдома, адже все що потрібно – це килимок для фітнесу. Є й протипоказання, наприклад, період відновлення після переломів, вивихи, болі в хребті, захворювання серця, хвороби суглобів.

Обгортання ніг

Як позбутися від жиру на колінах, якщо спортивні аеробні навантаження неприйнятні? Допоможуть розтирання блакитною глиною і обгортання для ніг. Завдяки цій процедурі поліпшується кровообіг, запалені ділянки шкіри заспокоюються, йде целюліт. Умови виконання обгортань прості, їх можна робити в салоні краси або дому:

  • Рецепт кашки: 100 г порошку блакитної глини розчинити в мінеральній воді, капнути 2 краплі ефірного масла і перемішати. Для обгортання знадобиться харчова плівка, потрібно нанести кашку і обернути проблемні зони. Зробити 15 процедур з інтервалом 3 дні.
  • Ще один рецепт для обгортання ніг: після прийому ванни, нанести на чисту шкіру бруд Мертвого моря (може підійти і біла косметична глина). Що містяться в них компоненти живлять шкіру, покращують обмінні процеси. Щоб отримати пастоподібну суміш, необхідно розвести 2 столові ложки порошку глини або бруду в теплій воді.
  • Ефективний рецепт того, як прибрати жир над колінами: після купання нанести скраб по всьому периметру стегон. За допомогою харчової плівки зафіксувати нанесене засіб, надіти теплі гамаші і лягти під ковдру на 1 годину. Після закінчення часу, змити скраб над колінами і нанести крем з антицелюлітним ефектом. Перед процедурою варто зробити тест на алергію.

Масаж для схуднення колін

Важливо не дозволяти накопичуватися жировим відкладенням, при необхідності переглянути свій раціон. Якщо час упущений, і жирові відкладення на ногах псують зовнішній вигляд, то можна робити масаж для схуднення колін. Цю процедуру краще здійснювати в душі: круглий корпус душа зі струменями води направити на проблемну ділянку і акуратно масажувати. Масаж можна проводити 2 рази в тиждень або частіше.

Популярний ще й такий метод: капають 5 крапель апельсинового масла оливкова і розмішують. Суміш має розігріваючий ефект, масаж роблять пальцями, масажують і «щипають» жир на стегнах, колінах, розтирають круговими рухами проблемну ділянку. Важливо, щоб массажируемая нога в цей час була в напруженому стані. Щоб прибрати жир, не можна робити процедуру менше двох разів на тиждень менше 15 хвилин.

Відео: як прибрати жир з колін

Як прибрати жир над колінами? Аеробіка спалюємо жир і отримуємо тонус.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!