Як просушити тіло від жиру чоловікові або жінці - харчування комплекс тренувань для сушіння

Багато дівчата і чоловіки задаються головним питанням, як просушити тіло від жиру в домашніх умовах. Сушитися просто, якщо правильно підібрати добове меню і доповнювати його фізичними навантаженнями. В результаті можна отримати атлетичний силует, рельєфи м'язів і внутрішню впевненість у собі, повністю позбутися від скупчився під шкірою жиру. Питання, як правильно сушити тіло, можна адресувати досвідченому тренеру, ввести спорт в свій щоденний розпорядок.

Що таке сушіння

Вибираючи тренувальний комплекс або просто дієту для корекції проблемних зон, важливо розуміти, що під шкірою знаходиться жир; і основна мета – продуктивно від нього позбутися, вивільнивши тим самим пригнічену м'язову масу. Сушка організму цьому якраз і сприяє, допомагає швидко і продуктивно зменшитися в розмірах, отримати більш витончену і мініатюрну фігуру, придбати рельєфний м'язовий корсет.

Оскільки в результаті пройдених зусиль тіло стає худорляву будову і сухим, з'явилося характерне назва в бодібілдингу – «сушка». Насправді це безпечний метод швидко схуднути, який гарантує шалені результати. Це стосується всіх м'язових груп, зростання яких був загальмований зниженою фізичною активністю, поява підшкірного шару жиру.

Як правильно сушитися

Висушитися може не тільки професійний бодібілдер, але і людина, що прагне продуктивно позбутися від зайвих кілограмів, жиру. Відвідування тренажерного залу не завжди необхідно, змінити себе цілком реально і в домашніх умовах. Правильна сушка організму для схуднення передбачає повне виключення з добового меню легких вуглеводів і жирів, а основою раціону повинні стати білки, амінокислоти, антиоксиданти для здоров'я. Їжа буде низькокалорійної і не завжди надихає, але тут важлива мотивація – бажаний результат, відсутність жиру.

Без втрати м'язової маси

Багато спортсменів і не тільки під час сушіння побоюються втратити нарощену м'язову масу. Це марні переживання, особливо якщо продовжувати свої старанні тренування. Щоб ефективно сушитися, не втрачаючи м'язову масу, важливо підібрати таке харчування, щоб під час чергового тренування не падати в непритомність від голоду. Якщо просушитись вирішено в цілях корекції надмірної ваги, отриманий результат не завжди радує – недороблені м'язи не створять атлетичний силует. Тому не варто запускати тренування, або саме час зайнятися спортом.

За короткий час

Якщо починаючого спортсмена цікавить стрімке результат, для його одержання існує ряд вимог. Попередньо важливо виключити ризик погіршення загального самопочуття, наявність хронічних хвороб травної системи. Якщо медичні протипоказання повністю виключені, швидко просушитись реально при дотриманні трьох основних правил:

  1. Вибрати спеціальну дієту проти жиру, яка поступово виключає з раціону вуглеводи, замінює їх білками.
  2. Підібрати оптимальний тренувальний комплекс для інтенсивної опрацювання всіх м'язових груп.
  3. Додатково вживати спортивне харчування, протеїнові коктейлі, натуральні схуднення, амінокислоти та інші препарати для безпечного позбавлення від підшкірної клітковини, жиру.

Для рельєфу м'язів чоловікам

Алкоголь і білкові коктейлі – поняття несумісні, тому представникам сильної статі важливо розставити пріоритети, вибрати для себе мету. Інші шкідливі звички теж виключені, належить вести правильний і активний спосіб життя, регулярно відвідувати тренажерний зал. Існує ряд цінних методик, як правильно сушитися для рельєфу м'язів чоловікам, але в даному питанні передбачено комплексний підхід, який включає наступні складові:

  • ефективна, практично екстремальна тренування;
  • заміна улюблених страв жорсткою дієтою проти зайвого жиру.

Ранок професійного або починаючого спортсмена повинно починатися з протеїнового коктейлю, який крім підсушування забезпечує зарядом бадьорості. Тренування повинні чергуватися з періодами відновлення, при цьому бажано робити акцент на силовому тренінгу для хлопців. При поєднанні роботи м'язів і відпочинок в доповненні з харчуванням низькій калорійності позитивний результат помітний в найкоротші терміни.

Програма

Таке спортивне напрямок працює, якщо підійти до питання зі знанням справи. Щоб просушити тіло від жиру, потрібно уявний проект або консультація професійного тренера. Програма сушіння тіла для чоловіків буде тривати не один тиждень, зате гарантує швидкий скидання підшкірного жиру. Почати варто з правильного харчування, правила такі:

  1. Сніданку бути, інакше процес метаболізму сповільнюється.
  2. Їсти до 6 разів за добу з інтервалом 2-3 години, не вживати їжу за 3 години до сну.
  3. У першій половині дня вжити 75% денного раціону, виключити жири.
  4. Контролювати надходження води в організм, добова норма – до 3 літрів.
  5. Додатково вживати схуднення, спортивне харчування, полівітамінні комплекси.
  6. В день тренування складні вуглеводи повинні бути присутніми в добовому меню атлета, наприклад, гречка або вівсяна крупа, приготована на воді. А ось у періоди відновлення краще обмежитися білковою їжею.
  7. Білки вважати, 2 грама на 1 кг ваги, вживати протягом дня не один тиждень, причому разова порція не повинна бути менше 30 грам.

Що стосується тренувань, вони полягають не тільки в кількості, але і в якості опрацьованих у верстата підходів. Основні вимоги, як правильно сушити тіло чоловікові, передбачають наступні правила:

  1. На силовий тренуванні акцент робити на великій кількості повторень і сетів з мінімальним відпочинком між підходами.
  2. М'язи повинні «горіти», в результаті чого жир тане. Для підвищення «планки» терезам важливо задіяти хрящі і сухожилля.
  3. Починати тренування з кардіо в якості розігріву, також і закінчувати для продуктивного та швидкого відновлення організму.

Препарати

Курсову програму спалювання жиру повинен індивідуально розробити тренер, інакше з кожним новим прийомом спеціальних препаратів необхідні будуть посилені фізичні навантаження, щоб зрушити результат з мертвої точки. До того ж, набирати м'язову масу теж необхідно для результату. Нижче представлені найбільш популярні препарати для сушіння тіла для чоловіків, з якими буде робитися ідеальний атлетичний силует:

  • Кленбутерол;
  • Иохимбин;
  • Ефедрин;
  • L-карнітин;
  • Метформін.

Для рельєфу м'язів дівчатам

Одні дівчата вирішують привести себе в форму і терміново сісти на дієту напередодні чергових змагань з фітнесу та бодібілдингу. Інші ж більше цікавить питання підготовки до літнього періоду і просто бажання отримати спортивну фігуру. В обох випадках просто необхідна правильна сушка тіла для дівчат, але результат з'явиться лише через кілька тижнів. Прибрати боки, стегна і живіт реально, але для початку треба повністю відмовитися від кави і спиртних напоїв, шоколаду і улюбленого фастфуду. Жорсткий раціон, регулярні тренування, і жіноча мрія здійсненна.

Програма

Щоб побачити кубики на власному пресі, належить тренуватися не один місяць, при цьому силовий тренінг важливо гармонійно поєднувати з вуглеводно-білкових чергуванням у повсякденному харчуванні. Така програма сушіння для дівчат розрахована на 8-12 місяців, однак позитивні результати спостерігаються в більш короткі терміни при дотриманні всіх правил. Перед тим як висушити організм від жиру, важливо виключити медичні протипоказання. Рекомендації:

  1. Основа сушіння – силовий тренінг, де основна рекомендація – інтенсивно виконувати якомога більше повторень при мінімальних перервах на відпочинок для спалювання жиру.
  2. За загальним станом регулярно додавати робочий вагу, підвищуючи тим самим витривалість і свої спортивні показники.
  3. В якості альтернативи силовому тренінгу можна вибрати програму тренувань крос-фіт, яка забезпечує додатково кардионагрузку, опрацьовує м'язи преса, прибирає жир.
  4. Що стосується харчування, легкі вуглеводи повністю виключені, складні вживати тільки в першій половині дня. На другу половину припадають білкові продукти харчування без жиру.
  5. Контролювати споживання рідини, інакше сповільнюється обмін речовин, і просушування тіла буде відбуватися в уповільненому темпі.

Препарати

Якщо немає часу на візити в тренажерний зал, вихід знайдено. Сушка для тіла дівчат в домашніх умовах – це реально, але додатково варто подумати про покупку спортивного харчування, амінокислот. У вільному продажу переважає величезний асортимент препаратів для сушіння тіла для дівчат, які сприяють швидкому і безповоротного спалюванню жиру. На виході жіночий силует стає помітним і атлетично складеним. Щоб просушитись, можна вживати такі прогресивні препарати для тіла:

  • лінійка Липо-6 від Nutrex;
  • жіросжігателя Чорна вдова і Метилдрен;
  • Innovative Labs;
  • Cloma Pharma.

Як підсушити тіло жінці за 40

Деякі представниці слабкої статі в спорт приходять у дорослому віці, чітко розуміючи всю користь таких тренувань. Щоб підсушити тіло жінці за 40 років, важливо повністю виключити наявність прихованих хвороб, інакше здоров'ю можна істотно нашкодити. Якщо протипоказань немає, проблемні боки і стегна незабаром зникнуть, живіт залишиться в далекому минулому, а на його місці навіть з'являться пружні кубики. Щоб ці мрії стали реальністю, як сушити тіло від жиру. Правила такі:

  • тривалість сушіння тіла – 5 тижнів, не менше;
  • харчування дробове, раціон збалансований, обов'язково присутність вітамінів;
  • їсти 6 разів за добу, за дві години до сну від прийому їжі відмовитися;
  • з силових вправ для тіла виконувати лише базові: віджимання, приседы, випади.
  • два тренування в тиждень приділити кардіонагрузки, прокачати м'язи преса;
  • темпи збільшувати поступово, нарощувати робочий вагу проти жиру;
  • консультуватися з тренером, контролювати дихання і загальне самопочуття.

Харчування для зменшення жирового прошарку

Якщо цікаво, як висушити тіло від жиру дівчині і хлопцю, при цьому зберегти прекрасне самопочуття і бойовий настрій, важливо відповідально підійти до питання добового меню. Набір продуктів повинен бути таким, щоб в організм надходило мінімальна кількість калорій, але енергетичний ресурс не виснажувався. Тому харчування при сушці повинна включати білки і вуглеводи, достатнє споживання рідини. Кому-то запропонований раціон може здатися диким, але до нього потрібно просто звикнути, після чого жир піде.

Продукти

Якщо людина перебуває в пошуку відповіді на питання, як просушити тіло від жиру, його продовольчий кошик дещо змінює свій зміст. Дозволені продукти для сушіння тіла – це крупи (гречка, вівсянка), бобові, яйця, пісні сорти м'яса і риби, сир і молочна продукція зниженого відсотка жирності. Крім того, харчуватися можна овочами і фруктами, але попередньо переконатися, що в їх складі відсутні легкі вуглеводи.

Дієта

Сніданок – ситний, вечеря – ранній і легкий. Ось основне правило при відповіді, як просушити тіло від жиру. Харчування може бути збалансованим і повноцінним, але має бути дробовим, обов'язково містити білки в ємною концентрації. Дієта для сушіння тіла може тривати кілька місяців, тому, щоб трохи урізноманітнити вже банальну меню, потрібно вивчити низькокалорійні рецепти на кожен день.

Рецепти

Щоб прибрати стегна та інші проблемні зони тіла, слід правильно харчуватися. Наприклад, ідеальним сніданком вважається вівсяна каша, зварена на воді без цукру і солі, заправлена жменею сухофруктів. В якості альтернативи можна приготувати сир з родзинками, але обов'язково запивати його несолодким чаєм.

Рибу і м'ясо без жиру краще відварювати або готувати на пару, за таким же принципом піддавати термічній обробці сирі овочі. Картоплі і моркви бути присутніми в дієтичному меню не повинно. Наприклад, можна гасити рибу з помідорами та цибулею, а перед подачею на стіл рясно посипати зеленню, взбрызгнуть лимонним соком.

Вправи, що спалюють жир

Щоб помітно просушитись, рекомендується більше часу приділяти силової частини обраної програми. Належить правильно харчуватися, при цьому скласти приблизний раціон відразу на тиждень вперед. Що ж стосується вправ для сушіння тіла, окремо опрацьовувати певні групи м'язів проблемно, але на них потрібно робити акцент. Дикими темпами не зловживати з першого тренування, але систематично підвищувати робочий вагу, прибирати жир.

Для ніг

Щоб підсушитися і побачити малюнок на тілі, важливо багато працювати з усіма групами м'язів. Якщо жиром запливли конкретно нижні кінцівки, акцент зробити на тому, як просушити ноги. Важливо контролювати співвідношення БЖУ, приймати спеціальні засоби (порошки, таблетки) з жиросжигающим ефектом. Під час тренування посилити інтенсивність і кількість підходів таких вправ:

  • присідання зі штангою з прямою спиною;
  • випади вперед з гантелями;
  • жим стоячи;
  • класичні присідання.

Для живота

Така необхідність виникає після пологів, коли жінка прагне повернути свою фігуру у форму. Якщо лікар дозволить прибирати проблемні дози таким способом, додаткову увагу потрібно приділяти м'язів преса. Це класичні і бічні скручування, підйом ніг, вправа веслування. Сушка преса – питання не одного дня, тренування повинні стати нормою звичного розпорядку.

Відео

Перш ніж проводити заняття, важливо не шукати проблемні зони з жиром, а вивчити відеоролики, де докладно розповідають професіонали, як без проблем просушити тіло. В даному випадку мова йде не тільки про фізичних навантаженнях для спалювання жиру, але і про правильному харчуванні, корисний для тіла і організму. Зазначені рекомендації не порушувати, і тоді постать незабаром стане підтягнутою і спортивної.

Як просушити дівчині живіт

Сушимо животик