Як схуднути за 1 день - добове голодування, експрес-дієти, прийом сечогінних і проносних препаратів

Кожна дівчина хоча б раз у житті потрапляє в ситуацію, коли потрібно швидко скинути кілька зайвих кілограмів. При цьому мало хто замислюється над тим, як схуднути за 1 день безпечним для організму способом, наприклад, за допомогою добового голодування або монодієт. Дізнайтеся про самих ефективних і нешкідливих методи екстреного позбавлення від зайвої ваги за добу.

Способи швидкого схуднення в домашніх умовах

Деколи трапляється так, що кілька зайвих кілограм заважають дівчині почувати себе впевнено на якому-небудь важливому для неї заході. За такої ситуації виникає питання про те, як схуднути за добу до запланованої події, щоб повалити злостивців в шоковий стан і викликати захоплення у близьких людей. У звичайній ситуації дієтологи не радять використовувати екстремальні способи зниження зайвої ваги, але щодо очищення або голодувань, як правило, не виступають проти. Так, існує кілька методів, як схуднути за 1 день в домашніх умовах:

  • виведення зайвої рідини з організму;
  • експрес-очищення шлунка, кишечника за день;
  • сувора дієта;
  • розвантажувальний день;
  • голодування.

Виведення зайвої рідини з організму

Схуднути з допомогою жорстких дієт для багатьох є непосильною ношею. Деякі особи відчувають особливо сильний емоційний дискомфорт при дотриманні харчових обмежувальних заходів протягом дня. Особливо важко доводиться ласунам і любителям здобних булочок. Людям з невеликим надлишком маси тіла, можливо, доведеться по душі схуднення за допомогою сечогінних препаратів. Виведення зайвої води з організму допоможе без зусиль позбутися від двох і більше кілограмів за 1 день.

Чистка кишечника в домашніх умовах для схуднення

Неправильне харчування часто викликає розвиток захворювань ШКТ. В результаті переважання в раціоні жирної смаженої їжі складаються прекрасні умови для розмноження в кишечнику патогенів, що негативно впливають на процес травлення. Уповільнення процесів обміну призводить до зашлакованості кишечника і появі зайвого жиру в області живота. Прийом проносних засобів не завжди здатний ефективно очистити ШКТ, з цієї причини, щоб ефективно схуднути, фахівці рекомендують випередити прийом ліків кількома овочевими розвантажувальними днями.

Добове голодування

Не кожен чоловік готовий цілий тиждень дотримуватися обмежувальних заходів у харчуванні заради 2-3 скинутих кг. Внаслідок цього схуднення з допомогою голодування за день є для таких максималістів відмінним виходом з положення. Крім того, відмова від їжі всього на добу благотворно позначиться практично на будь-якому організмі. Важливо сказати, що голодування протягом одного дня може негативно вплинути на стан хворих на цукровий діабет, тяжкою формою анемії. Наявність таких проблем зі здоров'ям є абсолютним протипоказанням до даного методу зниження ваги.

Як схуднути за день на 3 кг

Позбутися від пари-трійки кілограмів всього за добу цілком реально, якщо підійти до процесу відразу кілька методик. Варто сказати, що тільки комплексний підхід до проблеми допоможе вам домогтися зменшення об'єму талії за такий короткий час. Так, в якості дієвих способів того, як скинути 3 кг за день, виступають: голодування, очищення, легка фізичне навантаження. При цьому дуже важливо не перестаратися. У випадку якщо у вас виникають які-небудь негативні стани, варто задуматися про правильність обраного шляху зниження ваги.

Розвантажувальні дні для схуднення

Даний метод зниження ваги може припускати вживання різних продуктів. Як правило, за основу береться розвантажувальний день на кефірі. При цьому зовсім необов'язково вибирати молочні продукти, для очищення кишечнику непоганим варіантом є овочева обмежувальна система. Так, огіркова дієта вважається кращим способом, як швидко схуднути за 1 день і позбутися від накопичених токсинів. Такого роду розвантаження передбачає вживання близько 2 кг свіжого овоча. Зазначене кількість огірків слід розділити на 7-8 порцій і з'їсти протягом доби.

Варто сказати, що огіркова дієта на 1 день допоможе заповнити недолік корисних для організму вітамінів РР, С, вітаміни групи В), макро - і мікроелементів (калій, кремній, залізо й ін). Деякі дієтологи радять проводити розвантажувальні дні на овочах і морепродуктах, але такий спосіб харчування обійдеться худеющему в копієчку, тому можна обмежитися більш економічним варіантом. До того ж, більшість фахівців схиляється до моноедению, як швидкому способу зниження зайвої ваги.

Експрес-дієта

Існує величезна кількість способів, як швидко схуднути за день. Тим не менш дієтологи не рекомендують дотримуватися суворих обмежувальних заходів протягом тривалого часу. Експрес-дієти для швидкого схуднення гарні в тих випадках, коли потрібно за день скинути близько 2 кг. В такій ситуації варто розглянути низькокалорійну систему живлення на кефірі, овочах фруктах або. Так, добре зарекомендувала себе яблучна дієта на день. Між тим, схуднути за допомогою цієї дієти не вдасться особам з проблемами засвоєння фруктози.

Голлівудські знаменитості, вибираючи спосіб, як швидко схуднути за 1 день, віддають перевагу молочній сироватці. Незважаючи на низьку калорійність (950-1000 ккал), цей продукт чудово втамовує голод. У випадку якщо ви шукаєте спосіб, як худнути на 1 кг в день, то даний метод цілком підходить для втілення поставленої мети. Сироваткова система передбачає, що за добу потрібно випити близько 5 склянок продукту.

Монодієти для швидкого схуднення

Поліпшити фігуру і значно покращити стан здоров'я можна шляхом відмови від змішування різних продуктів на користь виключного вживання круп. Так, швидкі монодієти на основі рису або гречки допоможуть без особливих проблем схуднути на 2-3 кг за день. Варто відзначити, що обрану крупу слід варити на воді, сіль та інші спеції додавати в готову кашу не можна. Крім того, перехід на такий раціон харчування не підходить для людей з непереносимістю глютену.

Одноденне голодування для схуднення

У разі якщо вам потрібно скинути більше 2 кг за день, можна спробувати вирішити проблему шляхом повної відмови від прийому їжі. Так, голодування вважається досить дієвим способом зниження ваги. При цьому важливо зазначити, що повна відмова від прийому їжі навіть на день може викликати серйозні наслідки. З цієї причини худнути за допомогою голодування можна виключно здоровим людям. Між тим, існує два варіанти дієтичного голодування на день:

  1. Сухе – екстремальний спосіб схуднення. Сухе голодування передбачає повну відмову від їжі та води на цілий день.
  2. Мокре – вважається більш продуктивним методом позбавлення від зайвої ваги. Голодування на воді передбачає відмову від будь-якої їжі за умови споживання 2-3 літрів рідини протягом дня.

Очищення організму проносними

У деяких випадках, щоб скинути 2-3 кг, потрібно просто позбутися застійних явищ в ШКТ – шлаків. Впоратися з цим завданням допоможуть проносні засоби для очищення кишечника для схуднення. Прийом даних медикаментозних препаратів здійснюється двічі за день. Перша таблетка випивається вранці натщесерце. Наступний прийом проносного здійснюється в середині дня. При цьому фахівці радять використовувати натуральні препарати (Гутталакс, Кафиол).

Прийом сечогінних засобів

Лікарі не радять пити діуретики, щоб схуднути на 1-2 кг за день. Проблема в тому, що під час частого сечовипускання разом з рідиною з організму виходять корисні речовини (калій, магній, та ін), що може призвести до порушення балансу електролітів в організмі. Останній, як правило, проявляється головними болями, судомами та іншими синдромами. У випадку якщо ви готові піти на будь-які жертви заради зниження зайвої ваги за день, то краще спробуйте легкі сечогінні засоби для схуднення (Амілорид, Верошпірон). Крім того, можна використовувати чаї з трав-діуретиків:

  • брусничний лист;
  • чебрець;
  • шипшина;
  • хвощ;
  • календула;
  • солодка.

Як скинути 1 кг за ніч

В даний час серед тих, що худнуть активно поширюється рецепт солодкого кефіру коктейлю (70 г цукру 120 г кефіру), який допомагає втрачати зайві кг уві сні. Крім того, напій позбавляє людину від стресу і інших проблемних моментів, властивих звичайному процесу зниження ваги. Схуднути за одну ніч можна і без вживання диво-коктейлю. Так, щоб не перевантажувати шлунок, ввечері замість шматка м'яса з гарніром набагато корисніше буде з'їсти фруктовий салат. Обмежуючи калорійність вечері, ви зможете вже за одну ніч схуднути на 1 кг.

Відео: Огірковий розвантажувальний день

Розвантажувальний день на огірках. Як проводити огірковий розвантажувальний день?

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!