Турбослім День-ніч - склад та інструкція по застосуванню в капсулах для схуднення

Компанія «Евалар» спеціалізується на випуску продукції для людей, які хочуть худнути. Спеціальний препарат Турбослім на день-ніч впливає на обмінні процеси в організмі, прискорює схуднення. Відноситься до групи Бадів, які популярні по всій планеті із-за низької ймовірності побічних ефектів. За запевненням виробника медикамент допоможе вирішити проблему із зайвою вагою незалежно від причини набору.

Що таке турбослім день-ніч

Являє собою засіб натуральну біологічну добавку, яка допомагає ефективно спалювати жир. Капсули Турбослім день і ніч спрямовані на боротьбу з почуттям голоду, яке багатьом людям дуже заважає дотримуватися дієти. Це означає, що виконувати фізичні вправи, правильно харчуватися все одно доведеться. Таблетки день і ніч є добавкою, яка спрощує процес схуднення. У комплекті із засобом завжди іде інструкція, яку необхідно прочитати і дотримуватись рекомендацій з неї.

Склад препарату турбослім

Містить натуральні препарати речовини з рослинних компонентів, які проходять процедуру екстракції. Склад турбослім день і ніч містить витяжки з квітів, стебел, листків, які зарекомендували себе з позитивної сторони в питанні схуднення. Змішуються корисні властивості екзотичних та місцевих рослин:

  • виноградних листків;
  • гарцинії і фікуса;
  • рилець кукурудзи;
  • артишоку і опунції;
  • меліси і фенхелю;
  • водоростей і куркуми;
  • хвоща і лопуха.

Турбослім денний

Існує кілька різновидів цього препарату, які розраховані на денний прийом, нічний, є посилені формули. До складу входить 5 активних добавок, які допомагають організму справитися з дієтою, фізичними навантаженнями і прискорити процес жиросжигания. Турбослім день містить наступні компоненти:

  1. Екстракт гуарани. На організм ця речовина має комплексний ефект, допомагає активізувати спалювання жирів, знижуючи тягу до їжі, виводячи надлишки води.
  2. L-карнітин. Поширений елемент у спортивному харчуванні, використовується для прискорення процесу обміну речовин (метаболізму).
  3. Хрому піколінат. Здатний регулювати рівень глюкози, що часто стає причиною ожиріння, знижує тягу до солодкого.
  4. Екстракт плодоніжок вишні. Сприяють виведення з організму токсинів, зайвої рідини, стимулює дренажний ефект.
  5. Інулін. Робить позитивний вплив на стан кишкової флори, виведення токсинів, прискоренні метаболізму.

Турбослім ніч

Ця версія препарату націлена на досягнення максимального ефекту схуднення в нічний час доби. Є два варіанти для цих цілей:

  • Турбослім нічний;
  • Турбослім ніч посилена формула.

Грамотно підібрані компоненти кошти спрямовані на уповільнення відкладення жирової прошарку, стимулювання активності кишечника. У нічний версії містяться такі вітаміни і корисні речовини:

  1. Екстракт сени. Надає м'яку проносні дія, яка допомагає в процесі очищення кишечника від шлаків, токсинів. Цей елемент значно підвищує перистальтику кишечника.
  2. Гарцинія камбоджійська (екстракт). Часто додається в багато засоби для схуднення. Речовина допомагає придушити апетит, що позитивно позначається на дотриманні дієти, уповільнює процес утворення жирів.
  3. Екстракт фенхелю. Його властивості були відомі ще в Стародавній Греції. Володіє протиспастичною, заспокійливу, протизапальну, спазмолітичну дію. Головне завдання компонента – підтримка організму, який відчуває стрес.
  4. Хітозан. Уповільнює процес засвоєння жирів. У компоненті містяться активні речовини, які не дають відкластися жировим клітинам, виводячи їх в незміненому вигляді.
  5. Екстракт меліси. Цей компонент надає спазмолітичну дію, налагоджує процес травлення.

Як діє турбослім

З опису вище видно, що таблетки день і ніч надають допомогу організму в активізації метаболічних процесів, зниження апетиту і швидкому висновки з тіла надлишків води, жирів. Ефект схуднення раніше залежить від вашої дієти, заняття спортом, але досягти швидких результатів стає набагато легше. При зниженні ваги враховуються біоритми людини і надає комплексне, широке вплив на всі причини набору зайвої ваги. Такий вид препаратів потрібно приймати по системі, яка описана в інструкції або призначеної лікарем.

Показання до застосування

Комплекс день-ніч виробником рекомендується приймати комплексно, щоб досягти бажаного ефекту швидше, але це не обов'язково. Приймати таблетки слід всім, у кого є зайва вага, надмірні жирові відкладення, підвищений апетит протягом всієї доби. Є і окремі показання до застосування Турбослім на ніч або день. При виборі комплексу слід враховувати рекомендації.

День:

  • сильна тяга до солодкого;
  • набряклість тіла по турам;
  • млявість, слабкість протягом дня;
  • порушення обміну речовин;
  • постійне бажання їсти.

Ніч:

  • жирові відкладення;
  • зростання апетиту до вечері;
  • проблеми вночі з шлунком.

Як застосовувати турбослім день і ніч

Медикамент відноситься до Бадів і не є лікарським препаратом, але інструкція по застосуванню є і її треба дотримуватися. Детальний опис підкаже вам, як правильно приймати комплекс день-ніч Турбослім. Схеми розписані для кожного часу доби, наприклад:

  1. День. необхідно випити відразу 2 капсули під час сніданку. Тривалість курсу – 1 місяць, потім можна продовжити, якщо результат не відповідає вашим очікуванням.
  2. Ніч. Одну або дві таблетки (в залежності від зайвих кілограм) приймають за вечерею. Тривати курс стільки ж, як і з комплексом «день».

Побічні ефекти

Комплекс день-ніч дуже популярний, але серед людей існують побоювання з приводу безпеки його прийому. Існують побічні ефекти Турбослім, які виникають при занадто довго вживанні препарату або порушенні інструкції застосування. Слід перед початок курсу день-ніч уважно ознайомитися зі списком протипоказань. До можливих побічних ефектів день-ніч Турбослім відноситься:

  • систематичний рідкий стілець, який провокує важкість у шлунку;
  • дисбактеріоз;
  • ефект від сени (проносний) посилюється з часом;
  • дискомфорт через часті дефекації;
  • запалення кишечника;
  • зневоднення;
  • прискорені серцебиття;
  • запаморочення, слабкість, затемнення свідомості;
  • підвищення тиску
  • почуття тривоги без причини;
  • відчуття жару, гіперемія обличчя;
  • дратівливість, агресія.

Протипоказання

Щоб уникнути вищеописаних неприємних ефектів, слід уважно ознайомитися з інструкцією. Не варто приймати медикамент,якщо у вас присутні якісь протипоказання турбослім день-ніч:

  • вік до 16 років;
  • в період вагітності, грудного вигодовування;
  • патології серцево-судинної системи в хронічній формі;
  • при особистій непереносимості компонентів Турбослім.

Ціна турбослима день-ніч

Купити недорого цей медикамент можна тільки в інтернет-аптеці або замовити з спеціалізованих магазинів. Відпускається товар без рецепта лікаря, можна знайти і в звичайних аптеках. Ціна на комплекси день і ніч різна. Орієнтовно вартість на Турбослім в Москві наступна:

Назва

Ціна, рублів

Турбослім День, посилена формула (30 шт.)

465

Турбослім День (30 шт.)

494

Турбослім Ніч, посилена Формула (30 шт.)

475

Турбослім Ніч, 30 капс.

450

Відео: Турбослім для схуднення - відгуки лікарів

Препарати для зниження апетиту: Мікрокристалічна целюлоза, Редуксин, Турбослім

Відгуки

Христина, 28 роківГодувала грудьми дитину і як тільки перестала, звернулася до лікаря з проханням вирішити проблему зайвої ваги. Він запропонував мені спробувати День-Ніч Турбослім. З його допомогою можна створити всі умови для швидкого зниження ваги. Курс тривав місяць, за цей час я скоротила кількість споживаної їжі і скинула 5 кг
Аліна, 25 роківМені вистачило 2 тижнів прийому Трубослим. Я стала відчувати деяку легкість, пропало бажання постійно щось їсти і сенсу продовжувати до місяця курс я не бачила. Мені за цей час вдалося позбутися від 3 кг і при цьому я не відчувала дискомфорту або почуття голоду. Побічних ефектів від день-ніч Турбослім не спостерігалося.
Євгенія, 30 роківЯ пила Турбослім цілий місяць, ефект був хороший, але вже через кілька тижнів я знову набрала вагу. Я не активно займалася спортом, тому висновок напрошується сам: препарат допомагає позбутися від токсинів, зайвої рідини, але жир залишається. Раджу всім разом з прийомом День-Ніч активно займатися спортом, щоб закріпити і покращити результат.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!