Білайт для схуднення - відгуки про капсулах, інструкція ціни

Привабливі відгуки змушують багатьох людей звернути увагу на користь Билайта для схуднення у вигляді капсул або таблеток. Творці препарату обіцяють швидке досягнення позитивного результату: потужне придушення апетиту, ефективне спалювання жиру, безпека, виведення зайвої рідини з організму. Однак реклама не завжди відповідає очікуванням, тому слід розібратися, що являє собою цей БАД.

Що таке Білайт для схуднення

За заявами виробника, Білайт є синергічно сумішшю натуральних інгредієнтів, які допомагають стимулювати термогенез, спалювати зайві жири, стримувати харчові пристрасті. До складу БАДа для схуднення входить цілий комплекс вітаміну B, сприяє енергетичної підзарядки і бадьорості. Корисні речовини виводять поганий холестерин, покращують серцеву діяльність.

Капсули для схуднення Білайт не містять синтетичних наповнювачів, добавок, підсолоджувачів, ароматизаторів, барвників, консервантів, стеарат, лауратов або сульфатів. Даний засіб не гранулюється і не піддається опроміненню при обробці. Капсули і таблетки Білайт виготовлені з різних рослинних екстрактів, які не містять кукурудзяного крохмалю, яєчної шкаралупи, глютену, молочних продуктів, арахісу. Вони допомагають позбутися від зайвого жиру шляхом придушення апетиту і прискорення метаболізму. Основні плюси БАДа для схуднення:

  • зниження ваги в стислі терміни;
  • контроль прийому калорій;
  • швидке насичення, завдяки трав'яному комплексу;
  • розслаблення мускулатури кишечника і очищення системи травлення;
  • легку сечогінну дію.

Білайт 96

Китайський виробник пропонує схуднути за допомогою БАДа, розробленого на основі натуральних інгредієнтів. Нешкідливий для здоров'я, Білайт 96 допомагає зняти набряки, розщепити жировий прошарок, забути про ненависному целюліті. Його фармакодинаміка включає нормалізацію обміну речовин і водно-сольового балансу в організмі. Завдяки лотосу, який входить до складу таблеток для схуднення, тіло починає посилено втрачати вагу без фізичного навантаження і дієт.

Білайт 90

Ця біо-добавка для схуднення допомагає знизити вагу, що збільшує енергію, регулює рівень цукру в крові. Капсули Білайт 90 дозволяють людині контролювати почуття голоду, завдяки чому відбувається швидка втрата зайвих кілограмів. Препарат посилює розумову концентрацію, підвищує витривалість. Додаючи БАД в їжу, можна отримати струнку фігуру всього за один місяць.

Білайт Преміум

Покращена формула оригіналу допомагає худнути набагато ефективніше. Білайт Преміум діє локально, зосередившись на місцях скупчення жиру: області талії, живота, стегон, сідниць. Завдяки входять до складу вітамінів B і кофеїну, препарат для схуднення покращує стан шкіри, позитивно впливає на мозкові центри, що відповідають за настрій. Поєднання несинтетичних інгредієнтів робить благотворний вплив на весь організм.

Білайт 40

Біологічно активна добавка для схуднення з посиленою формулою починає діяти з перших днів прийому. Білайт 40 містить витяжки з екзотичних фруктів, цитрусових, лотоса і троянди, а ще l-карнітин та кофеїн. Такий набір компонентів допомагає скинути кілограми, отримати плоский живіт, стрункі стегна, не виснажуючи себе фізичним навантаженням і голодуванням. Препарат активно пригнічує апетит, знищує жировий прошарок і коригує фігуру.

Інструкція по застосуванню Білайт

БАД для схуднення призначений для дорослих людей, які хочуть контролювати харчування, безпечно і ефективно спалити жир, поліпшити настрій, відчути прилив енергії. Як правильно приймати таблетки/капсули? Інструкція по застосуванню Білайт:

  1. Слід вживати 1 капсулу (таблетки) для схуднення в день до або після сніданку. По закінченню години або двох можна прийняти ще одну. Людей, чутливих до кофеїну, вистачить 1 порції в день, щоб залишатися енергійними. Іншим може знадобитися додаткова доза. Тривалість прийому: 1 місяць.
  2. Пити більше води. Недолік рідини в організмі знижує рівень глюкози в крові, що викликає слабкість і запаморочення. Щоб заповнити втрати, краще додати в раціон більше фруктів або свіжих соків.
  3. Не пропускати прийоми їжі (особливо сніданок або обід).
  4. Не вживати алкоголь разом з bilight для схуднення. Спиртне може нейтралізувати ефективність дії препарату.
  5. Зберігати Білайт в сухому і прохолодному місці.

Склад

Завдяки натуральним інгредієнтам, біо-добавка сприяє ефективному схудненню за короткий термін. Основним діючим компонентом є агарицин, який міститься у грибах. Він стимулює синтез ферментів печінки і активізує її роботу. До складу Білайт входять:

  • спектр вітамінів B;
  • листок лотоса;
  • кофеїн;
  • корінь діоскореї;
  • екстракт трав'яного чаю;
  • трутовый гриб;
  • витяжка з плодів глоду;
  • йодид калію;
  • органічна пория кокосовидная;
  • внутрішня оболонка курячого шлунка.

Протипоказання

Виробники препарату для схуднення постаралися представити капсули Білайт у вигідному світлі. Однак у нього є свої мінуси, які обов'язково потрібно враховувати. При появі ускладнень під час прийому, слід звернутися до лікаря. Протипоказання Білайт:

  1. БАД для схуднення не можна приймати дітям віком до 18 років.
  2. Майбутнім мамам і жінкам, які годують груддю.
  3. Людям з високим артеріальним тиском, захворюваннями серця, порушеннями функції нирок, печінковою недостатністю.
  4. Краще не використовувати Білайт у поєднанні з лікарськими препаратами: вони знижують його ефективність.

Побічні ефекти

Біо-активна добавка повинна забезпечувати ефективне схуднення, судячи з реклами офіційних виробників. Однак відсутність клінічних досліджень фармакокінетики і негативні відгуки звичайних людей свідчать про зворотне. Побічні ефекти Білайт змушують засумніватися в безпеці препарату. Які мінуси підстерігають людей при схудненні з його допомогою:

  • сухість у роті;
  • тахікардія;
  • порушений сон, хронічна безсоння;
  • розвиток серцевих захворювань;
  • порушення роботи печінки, підшлункової залози, нирок;
  • алергічні реакції;
  • підвищення шлункової кислотності;
  • запор.

Ціна на Білайт для схуднення

Препарат у капсулах і таблетках можна купити в інтернет-магазині або звичайної московської аптеці. Як вибрати оригінал, а не підробку, яка не принесе ніякої користі, хоч і обійдеться недорого? Слід звертатися до перевірених продавців, питати сертифікат, щоб відрізнити неякісний товар від аналога. Ціна Билайта для схуднення в каталозі може змінюватись:

Білайт 96, 90

Преміум-клас

Ціна за акції (за 3 упаковки)

Вартість в інтернет-магазині

1200 р.

2000 р.

5000 рублів

В аптеці

1800 р.

2200 р.

Не зазначено.

Відео: таблетки для схуднення Білайт

Капсули для зниження ваги, Білайт (b-lite) в Кишиневі

Відгуки

Олександра, 40 роківПриймаю таблетки Білайт вже місяць і дуже задоволена ефектом. Апетит дійсно зменшився, тому я їм набагато менше. Після прийому відчуваю прилив бадьорості, настрій поліпшується. У перші дні спостерігалося невелике підвищення температури, але потім пройшло. З допомогою Билайта я скинула вже 4,5 кг. Для мене це прогрес в схудненні.
Євгенія, 33 рокиПісля пологів я сильно набрала вагу і довго не могла позбутися від нього. На свою біду побачила препарат на фото в мережі і вирішила купити. Нікому не раджу повторювати мої помилки: після прийому довелося викликати «швидку», бо тиск різко підскочили вгору. Не знаю, наскільки Білайт ефективний в схудненні, але небезпечний для здоров'я – це точно!
Анастасія, 27 роківПрочитала позитивні відгуки в інтернеті і вирішила купити. Страшно сказати, що було: мені попалася підробка, і я прокинулася вранці з жахливими плямами на тілі із-за алергії. Моя подруга теж купила Білайт, але у неї, мабуть, виявився оригінал, тому що вона задоволена своїм схудненням, а я так і не ризикнула ще раз замовити собі цей препарат.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!