Як пити Полісорб для схуднення і очищення організму - інструкція по застосуванню і протипоказання

Профілактика або боротьба із зайвою вагою, як правило, полягає в зниженні кількості вступників калорій і підвищенні фізичної активності. За відгуками людей застосування ентеросорбенту допомагає провести очищення організму, тому нижче описано, як пити Полісорб для схуднення. Препарат має низьку вартість і прекрасний ефект очищення кишечника від токсинів, шлаків, що дуже важливо при ожирінні.

Що таке Полісорб

При бажанні позбутися від надмірної ваги люди починають шукати ефективні таблетки, суспензії, які б за короткий термін вирішили б їх проблеми. Як правило, такі препарати, ліки мають високу ціну, але можна купити підходящий медикамент недорого в найближчій аптеці. Полісорб – це сорбент у вигляді порошку, який розчиняють в рідині. Існує кілька видів з маркуванням «Плюс» або «МП» (останній використовується тільки в ветеринарії).

Походження основного елемента неорганічне, речовина ефективно використовується в якості очищаючого кошти при ожирінні, отруєннях та інших таких станах. Курс медикаменту допоможе зміцнити імунітет, відновити життєві сили після важкого стресу. Препарат здатний зв'язувати токсини якого типу (ендогенні або екзогенні). Нижче буде описано, як схуднути з допомогою Полисорба і якими властивостями володіє препарат.

Полісорб при схудненні

Головне завдання, що входить до складу медикаменту речовини – очищення від шлаків, токсинів, які отруює організм (накопичуються в кишечнику). Сорбент також бере участь в очищенні печінки, нирок, серцево-судинної системи. Полісорб для схуднення використовується з наступних причин:

  1. Речовина діоксид кремнію, яка розбухає при намоканні, потрапляючи в ШКТ забезпечує організму відчуття ситості. Це допомагає людині обдурити власний мозок, що він не хоче їсти. Так вдається знизити кількість калорій, які надходять в систему і почати спалювати жирові відкладення.
  2. Схуднення з Полисорбом відбувається за рахунок очищення від за стояли мас кишечника. Вони заважають травленню, уповільнюють метаболізм, що сприяє накопиченню зайвої ваги. Засіб допомагає стабілізувати, налагодити процес травлення.
  3. Позитивний вплив на метаболізм надає виведення токсинів з організму. Ймовірність набору ваги при хорошому травлення сильно знижується. Якщо почати займатися спортом, то можна буде позбутися вже з'явилася жирового прошарку.

Всі ці властивості однозначно допомагають людині при бажанні схуднути. Домогтися максимального ефект вийде, тільки якщо дотримуватися правила інструкції і приймати медикамент у відповідному дозуванні. Для цього нижче буде описано, як пити Полісорб для схуднення. При відповідності лікування, описаних в інструкції дози, вдасться отримати бажаний ефект без незручностей і шкоди.

Склад

Медикамент являє собою світло-блакитний порошок з дрібнокристалічної структурою без смаку або запаху, з нього готують суспензію і приймають всередину. Склад Полисорба володіє більшою сорбційною ємністю, ніж у багатьох аналогів Ентеросгелю або Смекти, активованого вугілля. Головним і єдиним діючим речовиною в препараті є колоїдний діоксид кремнію. Після попадання в ШЛУНКОВО елемент працює як «сито»:

  • просіває, залишає корисні речовини;
  • пов'язує, виводить токсини, шлаки;
  • ефект поширюється як на внутрішні шкідливі речовини, так і на які потрапили ззовні.

Завдяки цим властивості Полісорб можна пити і не бояться, що він видалить мінерали, вітаміни, макро - та мікро-речовини. Препарат, навпаки, посилить поліпшить їх всмоктуваність кишечником. Якщо пити засіб при бажанні схуднути, то всі ці корисні властивості речовини допоможуть налагодити обмін речовин, прибрати всі симптоми, які викликані ожирінням. У порошку є ряд протипоказань, які слід враховувати перед початком прийому.

Показання до застосування

Цей препарат використовуєте для схуднення в якості допоміжного засобу на ряду з відповідною дієтою, фізичними навантаженнями. Прийом препарату необхідний і при ряді інших патологій. В інструкції виділяють наступні показання до застосування Полисорба:

  • інтоксикація;
  • дерматит;
  • жовтяниця;
  • запор;
  • отруєння;
  • діарея;
  • алкоголізм;
  • алергія;
  • дисбактеріоз;
  • псоріаз при гепатиті;
  • підвищення білірубіну;
  • надлишок холестерину.

Побічні ефекти

Лікарі настійно рекомендують дотримуватися правила інструкції і пити засіб занадто довго. Побічні ефекти Полисорба проявляються вже через 2 тижні після безперервного прийому медикаменту. Якщо ви не хочете появи запорів, порушення травлення, то пити медикамент слід в строго встановлених кількостях. При порушенні дозування можуть виникнути такі побічні ефекти від Полисорба:

  • порушення метаболізму;
  • розвиток анемії, набряків;
  • диспепсія;
  • порушення всмоктування кальцію;
  • зниження мозкової активності;
  • підвищення апетиту.

Протипоказання

Як і інші речовини цей медикамент має ряд заборон на прийом. Речовини надають сильне дії, тому при деяких патологіях ви завдасте шкоди організму, а не користь. Існують наступні протипоказання до застосування Полисорба:

  • пити заборонено при кровотечах ШКТ;
  • виразкова хвороба в гострій стадії;
  • не можна пити Полісорб при вагітності;
  • годування груддю;
  • пити Полісорб можна при атонії кишечника;
  • дитині до 12 років.

Як правильно приймати Полісорб для схуднення

Варіантів застосування у медикаменту кілька, наприклад, у косметології його використовують для зовнішнього застосування в якості очисної маски. У питанні схуднення він діяти медикамент буде тільки, якщо його пити. Приймати Полісорб для схуднення потрібно наступним правилам:

  1. Розводити порошок потрібно, виходячи з власної маси тіла. Потрібно пити по 2 г Полисорба на 10 кг ваги. Простіше розвести медикамент, який вже продається в пакетиках по одному граму. Якщо ви купили Полісорб в банку, то легко відміряти необхідну порцію за допомогою чайне ложки: в одній міститься 1 р.
  2. Денна доза розподіляється на 3 прийоми. Пити суспензію слід до основного прийому їжі. Підготуйте ліки за 20 хвилин до їжі, зберігати його не рекомендується в готовому вигляді. Розводять необхідну дозу в половині склянки негазованої води. У сухому вигляді приймати медикамент не рекомендується, щоб не було проблем з переробкою його організмом.
  3. Пити довше 2 тижнів медикамент не можна, як правило, за цей час Полісорб допомагає домогтися помітних результатів. Деякі люди продовжують приймати засіб, але робити цього не можна, щоб не викликати побічні ефекти, засіб почне працювати проти вас.

Слід враховувати, що сам Полісорб не надає жиросжигающего дії. Він допомагає організму простіше засвоювати надходить їжу, очищає від шлаків і токсинів. При цьому слід скласти правильний раціон харчування, проводить регулярні заняття спортом, щоб запустити процес спалювання жирової прошарку. Якщо не дотримувати правильний спосіб життя, то результат від курсу Полисорба може не надати бажаного ефекту.

Ціна на Полісорб

Відпускається медикамент без рецепта, але перед тим як пити, рекомендується проконсультуватися з лікарем. Ціна на засіб буде залежати від регіону покупки, фірми виробника. У Москві можна знайти Полісорб за наступними цінами:

Кількість порошку

Ціна, рублів

Банку, 12 р

95-110

Банку, 25 г

170-200

Банку 50 г

250-290

Пакетик 50 г

295-350

10 пакетиків по 3 г

250-320

Відео: як пити Полісорб

Трохи про Полисорбе

Відгуки

Валерія, 28 роківКоли прочитала, як застосовувати Полісорб для схуднення, зрозуміла, що це моє. Я так і робила щоденні пробіжки, але не могла втриматися від смачної їжі. За допомогою цього засобу я скоротила кількість прийомів їжі та вагу одразу пішов на спад. В моєму випадку схуднення за допомогою Полисорба мало позитивний результат, ще й ШКТ почистила від токсинів.
Аріна, 25 роківПочинаю пити Полісорб перед тим, як приступити до дієти. Засіб забезпечує ефективне, швидке очищення організму, що дуже допомагає при бажанні схуднути. При цьому шлунок подає сигнал мозку, що він наповнений, але жирів, вуглеводів не надходить. Мені вдалося досягти мінус 6 кг при останньому схудненні. Це дуже пристойний результат за місяць.
Олена, 38 роківМедикамент добре підходить дорослим, але й дітям давати його не варто. Моя дочка почула відгуки про цей чудо-препарату і почала пити Полісорб, не дотримуючись правильну дозування. Це призвело до появи побічних ефектів вже на третій день прийому, тому слідкуйте, щоб діти самі не купували і не приймали цей медикамент.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!