Чарівні боби для схуднення - інструкція по застосуванню в капсулах і протипоказання

Сучасний препарат Чарівні боби для схуднення випускається у вигляді капсул, він допомагає досягти циклонального ефекту після застосування лише одного курсу. Завдяки активним речовинам, що містяться в кожній капсулі, організм вимагає набагато менше поживних речовин. Для введення біологічно активної добавки в раціон потрібно ознайомитися з її протипоказаннями, побічними діями і проконсультуватися з лікарем.

Що таке чарівні боби

Назва препарату звучить, як магічне чудодійний засіб. Його доставляють в Росію з Китаю. Біодобавку назвали так через форму капсул, яка нагадує боби. По інструкції, речовини у складі препарату допомагають схуднути за допомогою такої системи, як циклональное схуднення. Це означає, що зниження ваги відбувається швидко, подібно циклону, сметани зайві кілограми. Відгуки про результати, отриманих жінками після вживання, зустрічаються різні, але в основному всі худнуть підтверджують ефективність чарівних бобів.

Склад

Для кошти від схуднення, що відрізняється високою результативністю, були підібрані унікальні компоненти. Склад чарівних бобів:

  1. Конвалія морська водорість, привезена з Південної Америки. Вона використовується в різних препаратах для прискорення метаболізму в організмі. Рослина бореться із зайвою жиром, забезпечуючи тканини киснем.
  2. Хітин – натуральний компонент, що видобувається при переробці панцирів крабів. Сприяє швидкому насиченню, нормалізації холестерину в крові.
  3. Гарцинія – речовина рослинного походження, що знижує апетит, що сприяє схудненню.
  4. L-карнітин – вітамін, поліпшує роботу серцево-судинної системи. Надає відчуття бадьорості і припливу сил.
  5. Клітковина – складається з рослинних волокон, заповнює шлунок і стимулює виведення шлаків з кишечника – цей компонент чарівних бобів так само відмінно сприяє схудненню.
  6. Колаген – допоміжна речовина, що покращує стан шкіри.

Дієтологи вважають, що всі елементи, які містяться в капсулах, безпечні для вживання. Крім того, вони дійсно володіють потужною здатністю зменшити відчуття голоду, що дуже важливо для тих, хто худне людини. Проте медики попереджають, що перед застосуванням чарівних бобів потрібно уважно вивчити можливі протипоказання, щоб не виникло ускладнень. Навіть здоровим людям слід виключити будь-який ризик і починати схуднення з невеликою дозування.

Дія китайських капсул для схуднення

Виробники вказують в інструкції, що китайські боби для схуднення розроблені спеціально для жінок. Всі компоненти при взаємодії працюють як гормон естроген, прискорюючи обмін речовин. У числі переваг продавці обіцяють позитивні властивості чарівних бобів:

  1. Усунення целюліту. Багатьох жінок турбує шорстка шкіра на стегнах і животі. Після початку прийому капсул шкіра стає більш гладкою.
  2. Зниження ваги без фізичних вправ. До цього пункту дієтологи додають, що потрібно вести рухливий спосіб життя і ходити по 1000 кроків за день, щоб процес проходив швидше, тоді дійсно не потрібно відвідувати спортзал.
  3. Нормалізація метаболізму, виведення холестерину, токсинів і шлаків. Клітковина робить стілець регулярним, позбавляє від зайвої рідини. За свідченням тих, що худнуть, чарівні боби діють набагато краще проносного.
  4. Підвищення працездатності. Основна функція, яку виконує їжа – надання організму енергії. Під час вживання чарівних бобів ель-карнітин надходить у чистому вигляді та сприяє бадьорості і припливу сил.

Інструкція по застосуванню

Склад засобу не містить шкідливих речовин, однак застосування чарівних бобів для схуднення має чітку інструкцію, відступати від якої не рекомендується. В одній упаковці, розрахованої на курс лікування від харчової залежності, знаходиться 36 капсул. Після їх прийому слід зробити перерву на 1-2 місяці. Як стверджують жінки, які купували чарівні боби, апетит зменшується в кілька разів навіть після припинення курсу.

Спосіб застосування

Якщо протипоказання не виявлені і відсутній ризик побічних ефектів, можна починати прийом кошти. Для того, щоб схуднути на 15 і більше кілограм, використовується наступний спосіб застосування чарівних бобів – пити по одній капсулі зранку після або під час сніданку. В деяких випадках допускається збільшення денної дозування ще на одну штуку. Більше 2 капсул за добу приймати заборонено, щоб уникнути побічної дії.

Як приймати капсули чарівні боби

Швидкий результат отримають ті жінки, які знають, як правильно приймати чарівні боби для схуднення. Крім встановленої дози, вказаної в інструкції, потрібно дотримуватися основні правила прийому:

  1. Виключити з меню всі смажені і копчені продукти.
  2. Збільшити кількість випитої рідини до 2 літрів в день, чай, газована мінеральна вода і кава не враховуються.
  3. Додати щоденну спортивну навантаження.
  4. Дотримуватися режиму дня.
  5. Після 5 тижнів прийому зробити перерву.

Побічні дії

Якщо відбуваються негативні моменти: у пацієнтки є алергія на один з компонентів, існують проблеми зі здоров'ям, або вона вирішить збільшити щоденну дозу, то існують можливі побічні ефекти чарівних бобів:

  • безсоння;
  • підвищення тиску;
  • слабкість;
  • пронос;
  • погіршення всмоктування лікарських препаратів.

Протипоказання

Як будь-яка біологічно активна добавка, препарат підходить не всім категоріям пацієнтів. Потрібно детально вивчити протипоказання чарівних бобів. Їх не можна приймати:

  • дівчатам до 18 років і жінкам після 55 років;
  • людям з хворобами нирок і сечовидільної системи;
  • алергікам;
  • годуючим і вагітним.

Ціна чарівних бобів для схуднення

Найменування, форма випуску

Ціна (рублі)

Капсули в коробці, 36 шт.

2000-2500

Капсули в коробці, 12 шт.

850

Капсули в банку, 36 шт.

2400

Капсули 1+1=3, 108 шт.

Чотири тисячі п'ятсот

Відгуки худнуть

Вероніка, 23 рокиЯ читала про бобах багато хорошого і поганого, перш ніж зважилася замовити в інтернет-магазині. Вартість зависока, але мені вдалося придбати за акції недорого. Пила всього по одній таблетці вранці після їжі, і потім весь день був відсутній апетит. Їла зовсім потроху. З допомогою цього засобу за 2 тижні вдалося позбутися від 5 кг.
Ольга, 34 рокиПеред покупкою я радилася з фахівцем. Він підтвердив, що добавка допомагає худнути, але якщо не робити фізичних вправ, то ефект буде мінімальним. Я вирішила паралельно записатися на заняття у фітнес-центр. Там мені підказали, що під час прийому цього засобу потрібно пити води в кілька разів більше. В результаті я схудла на 6,5 кг.
Христина, 38 роківЯ купувала боби ще 5 років тому, коли вони були дефіцитним продуктом. Зараз здійснюється продаж через аптеки за прийнятною ціною. Препарат допоміг привести тіло в порядок, позбутися від 15 кг після народження дитини. З тих пір беру по одному курсу раз в рік, щоб утримати результат. Крім ефекту схуднення, у мене відбувається небувалий прилив сил.

Відгуки лікарів

Олег Миколайович, лікар-ендокринологВважаю, що коли йдеться про зайву вагу, небезпечному для організму, то цей препарат нітрохи не гірше інших аналогів для схуднення. Деякі пацієнтки після 40-50 років худнули після початку використання чарівних бобів, а в цей період обмін речовин уже уповільнений і насилу піддається регулюванню.
Олена Вікторівна, дієтологСклад лікарського засобу непоганий, але для боротьби з вагою одного клітковини і вітамінів недостатньо. Згідно з правилами дієтології, обов'язково потрібно додати спеціальне збалансоване харчування. Для кожної жінки така система розробляється індивідуально. Вправи на проблемні зони теж є невід'ємною частиною.
Марія Миколаївна, лікар-терапевтЯ не розглядаю це як засіб серйозний препарат для схуднення. Воно годиться тільки як БАДа до дієти. Відгуки реальних покупців, які описують свій досвід в інтернеті, можна пояснити тим, що вони мали серйозну мотивацію, тому і отримали результат. До того ж, ціна цього товару висока.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!