Хот Айрон - програма тренувань будинку з відео

Привести фігуру в бажаний стан не завжди легко, існує безліч методик і систем, серед яких стає популярною hot iron. Постійне збільшення навантаження дозволяє домогтися потрібного ефекту, підтягти тіло і поліпшити його рельєф. Система ефективна навіть при групових заняттях, що відрізняє її від стандартного фітнесу або аеробіки.

Що таке Хот Айрон

Хот Айрон – це система тренувань, покликана швидко позбавити від зайвої ваги і підвищити пружність тіла. Вона підвищує фізичну витривалість, зміцнює м'язи, покращує роботу серця, збільшуючи тривалість і якість життя. Тренування відбувається з міні-стійкою, а навантаження постійно збільшується, не даючи організму звикнути і розслабитися. Ця особливість робить тренування ефективним методом боротьби із зайвою жиром і слабкими м'язами. Комплекс включає в себе вправи на всі групи м'язів.

Тренування Хот Айрон

Тренування Хот Айрон включають в себе кілька напрямків, покликаних рівномірно прокачати всі м'язи і позбутися від надлишків жиру в проблемних місцях. Вправи включають в себе присідання, віджимання і випади, навантаження на м'язи преса. Iron cross спрямована на нарощування м'язової маси, поліпшення рельєфу тіла і силової витривалості. Особливість системи полягає в тому, що в ній повністю відсутні кардіовправи, при цьому тренування сприятливо впливають на роботу серця і підвищують витривалість. У проміжках можна займатися легкою атлетикою для підтримки м'язів в тонусі.

Хот Айрон для початківців

Система Хот Айрон для початківців не завжди дається легко, вимагає серйозного підходу і передбачає старанну роботу протягом всього тренування. Інструктор підбирає навантаження індивідуально і допомагає правильно виконати кожну вправу, незалежно від кількості чоловік в групі. Айрон крос допоможе знайти фігуру своєї мрії, якщо виконувати вказівки тренера, пов'язані із збільшенням або зменшенням навантаження і особливостями техніки виконання вправ. Між тренуваннями обов'язковий відпочинок 48 годин, так відкладення швидше будуть спалюватися.

Робити вправи можна і в домашніх умовах, існує багато відео, які допоможуть жінкам і чоловікам здійснювати потрібні вправи під музику. Спочатку слід займатися в спортивному залі, під керівництвом спеціаліста зі спеціальним тренувальним обладнанням. Зрозумівши, що собою являє body system, можна повторювати вправи вдома з відеоуроками, купуючи бажані форми. Витрачена при заняттях енергія дозволить спалити багато калорій і придбати красиве тіло з користю для здоров'я. Ефективність системи підтверджується безліччю відгуків.

Харчування при Хот Айрон

Бажання схуднути завжди передбачає обмеження у використанні деяких продуктів. Харчування при Хот Айрон має бути збалансованим і містити як мінімум 1 г білка на 1 кг маси тіла. Це пов'язано з підвищеними навантаженнями на м'язи, яким необхідно відновлюватися. Сувора дієта при таких тренуваннях виключається, вона призведе до виснаження організму і в'ялості м'язів. Жири також необхідні для підтримки здоров'я, 1 г на 1 кг маси тіла.

Окремо про вуглеводи: навіть враховуючи, що вони сприяють відкладенню жирів, виключати їх з раціону повністю категорично заборонено. При активному способі життя, заняттях спортом крім тренувань, можна дозволити собі 3 г на 1 кг ваги на добу. Якщо ж спосіб життя спокійний і розмірений, слід обмежити себе 1-2 г вуглеводів на 1 кг ваги. Результат багато в чому залежить від харчування, при правильному збалансованому раціоні через 2-3 місяці кожна людина знайде фігуру своєї мрії.

Протипоказання Хот Айрон

Iron cross – серйозне випробування для організму, яке ефективно позбавляє від зайвої ваги і зміцнює м'язи. Разом з тим, протипоказань Хот Айрон має чимало, слід обов'язково ознайомитися з ними перед початком занять:

  1. Захворювання опорно-рухового апарату. Проблеми з суглобами можуть посилитися при постійної навантаженні, тому слід подумати про іншу систему для формування фігури.
  2. Гіпертонія. Підвищені фізичні навантаження ведуть до підвищення тиску, що може привести до серйозних наслідків.
  3. Хвороби серця і судин.
  4. Вагітність та післяпологовий період.

При наявності хронічних захворювань, рекомендується звернутися до лікаря з описом тренувань, щоб отримати дозвіл. Це дозволить запобігти несподіваного посилення хвороби. Відгуки підтверджують, що при деяких захворюваннях варто скорегувати навантаження, підлаштувати їх під себе і продовжувати займатися по системі без шкоди для здоров'я.

Відео: програма Хот Айрон

Hot Iron з Анжелікою Бартош в клубі Оранж Фітнес

Відгуки

Поліна, 28 років:Регулярні заняття дозволили схуднути на 7 кг за 2 місяці, знайти гарну фігуру. Жировий прошарок на животі практично немає, а видно кубики преса. Спочатку важко, навантаження відчуваються кожною клітиною тіла, але результат, який я бачу в дзеркалі, того коштує.
Маша, 35 років:Не домігшись результату після звичайного фітнесу, вирішила спробувати хот фітнес. Зайвої ваги було багато, м'язи слабкі, задишка постійна. На тренуваннях дуже нелегко, але завдяки грамотному тренеру помітні успіхи. За 5 тижнів вже схудла на 4 кг, при цьому тіло стало більш підтягнутим. Дуже сподобалося, буду продовжувати займатися.
Лера, 29 років:Постійно відвідую фітнес та аеробіка, вирішила випробувати на собі нову систему. Зайвої ваги немає, але тіло не ідеально. Через місяць приємно поглянути в дзеркало і порівняти фото: живіт плоский, помітний прес; пружні сідниці; виглядають стрункішими стегна. Підвищилася витривалість – після піших прогулянок на тривалі відстані і поїздок на велосипеді я не відчуваю слабкість.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!