Комбідрес Slim Shapewear для корекції фігури

У своїх мріях про бездоганній фігурі жінка готова на будь-які радикальні рішення. Відмінним варіантом на кожен день є коригуючий комбідрес, який можна придбати у вільному продажу. Така річ дуже приємна до тіла, характеризується безшовним кроєм і продуктивним звільненням від проблемних зон недосконалою фігури.

Що таке комбідрес для корекції фігури

Зовні це закритий суцільний купальник з бретельками на спеціальних застібках. Стягуюча білизна Slim Shapewear коригується по фігурі жінки, тому складно помилитися з розміром. Виготовлено виріб з натурального дихаючого матеріалу, який просочений спеціальним складом і забезпечує продуктивне позбавлення від жирових відкладень в підшкірному шарі. Це активне схуднення, оскільки за лічені хвилини фігура набуває кращу форму. Комбідрес ідеально підходить для жінок будь-якого віку, зручний в повсякденному носінні, не викликає роздратування на тілі.

Плюси і мінуси стягуючої білизни

Не всі жінки готові займатися спортом або виснажувати свій організм голодними дієтами, щоб знайти бездоганну фігуру. До того ж, не всі дієти допомагають продуктивно позбавитися від «апельсинової кірки», поліпшити стан шкірних покривів. Однак вихід знайде, а називається він Слім Шейпер. Таке безшовна білизна має оригінальний дизайн, що підкреслює жіночу сексуальність, непомітна під одягом, при цьому забезпечує стійкий дієтичний ефект. Інші переваги покупки Slim Shapewear представлені нижче:

  • гіпоалергенний ефект;
  • продуктивне позбавлення від жирової прошарку;
  • виготовлення білизни з дихаючого матеріалу;
  • підкреслення лінії бюста, апетитних форм;
  • візуальне збільшення обсягів грудей і сідниць, тонка талія;
  • відсутність дискомфорту в процесі повсякденної шкарпетки;
  • доступна ціна від виробника, швидка доставка.

Корекція проблемних зон

Частіше виникає необхідність прибрати живіт, позбутися від «крил» на стегнах, звузити талію, вирішити проблему надмірної ваги. Інноваційний комбідрес Slim Shapewear перетворить вашу фігуру в лічені години, причому діє легко і непомітно. Таке стильне боді підходить для дам усіх віків, а корекційний ефект досягається за рахунок активних компонентів складу, яким просочений щільний матеріал. Діюча речовина впливає на дерму, активізує обмін ліпідів і мікроциркуляцію крові проблемних зон, підвищує еластичність верхнього шару епідермісу.

Комбідрес Slim Shapewear для корекції постави

Якщо жінка довгий час проводить в сидячому положенні або страждає від проблем хребта, теж можна скористатися цим інноваційним пристосуванням. Щоб вирівняти поставу і прибрати внутрішній дискомфорт в області спини, бажано щодня носити Slim Shapewear. Відгуки покупців повідомляють, що присутність щільного вкладиша на спині дозволяє остаточно позбутися від неприємних відчуттів в спині, виробити величну ходу. Це білизна для корекції постави відрізняється своїм багатогранним впливом, доповнюється інтенсивним процесом схуднення.

Як правильно вибрати стягуюча білизна

Якщо проблемними зонами є стегна, боки, кругленький живіт, талія або груди, комбідрес для схуднення стає відмінним рішенням на кожен день. Щоб відчути стійкий і тривалий ефект, важливо знати, як правильно носити це прогресивне натільна білизна. Тільки в цьому випадку таке цінне властивість, як продуктивне спалювання підшкірного жиру, буде максимально реалізовано на практиці, а фігура з Slim Shapewear виглядати бездоганно. Ось основні правила для всіх покупців комбидресса:

  1. Щільна вставка на спині повинна продовжувати лінію хребта, щоб, тим самим, знизити навантаження на хребці, розправити плечі і витягнути спинні м'язи. З Slim Shapewear змінюється хода, випрямляється постава.
  2. Комбідрес Slim Shapewear повинен облягати недосконалу фігуру, але ніяк не придавлювати її. В іншому випадку порушується мікроциркуляція крові, можуть з'явитися набряки та інші проблеми зі здоров'ям. Якщо тканина висить, бажаного ефекту не буде.
  3. Комбідрес не має чітких розмірів, виробник пропонує невеликий діапазон для вибору, тому примірки виробу тільки вітається. Під час примірки повинне бути присутнім почуття комфорту.
  4. Еластичний матеріал Slim Shapewear не повинен придавлювати стегна, а ліф зобов'язаний лягати під груди, збільшуючи на 1-2 розміри. Щільні вставки розташовуються не тільки на спині, але і на боках, роблять їх візуально стрункішою.
  5. Якщо на шкірі з'являються смуги від гладкого матеріалу, це означає, що розмір комбидресса підібраний неправильно. В інтернет-магазинах представлена розмірна сітка Slim Shapewear, так що проблем із вибір розміру виникнути не повинно.

Як носити коригуючий білизна

Перш ніж купити комбідрес, його потрібно приміряти або замовити через інтернет-магазин за заданими параметрами своєї фігури. В іншому випадку при носінні Slim Shapewear можуть виникнути певні складності, так і надягати виріб буде непросто. Стягуючий комбідрес належить носити щодня, оскільки в процесі руху непомітно спалюється підшкірний жир, а постать стрімко наближається до статусу бездоганності. Надягати за таким принципом:

  1. Утримуючи виріб за прогумований пояс, натягнути шорти на стегна так, щоб пояс розташовувався на тазових кістках.
  2. Акуратно піднімати сідниці, рівномірно розподілити комбідрес по тілу, виконати кілька присідання і поворотів для більшої зручності.
  3. Якщо все правильно робити плоский живіт і апетитні форми спостерігаються практично відразу, починається масове спалювання жиру.
  4. Висока якість матеріалу, однак надягати виріб не завжди зручно. Діяти потрібно по відчуттях, щоб проблемні зони не здавлювати.
  5. Для ефективного впливу ходити в комбідресі цілий день, тим більше, його пружна текстура непомітна під одягом, при цьому гарантує грандіозний результат.

Купити комбідрес для корекції фігури

Придбати таке інноваційне пристосування в магазинах міста непросто. Краще купити комбідрес для корекції фігури Slim Shapewear на офіційному сайті або замовити в інтернет-магазині. Купівля вийде недорогий, тим більше, можна взяти участь в акціях і отримати хорошу знижку на Слім Шейпер. Платіж реально проводити через електронні платіжні системи або за допомогою терміналу. Ефективність товару зі знижкою нітрохи не нижче, і про це красномовно свідчать відгуки в мережі.

Розміри Slim Shapewear

Щоб підтягувати проблемні зони, важливо правильно визначитися з вибором. Підібравши потрібні розміри білизни Slim Shapewear, бажаний результат однозначно буде, а відгуки негативного змісту в мережі переважають у своєму меншості. Щоб живіт був підтягнутим, а стегна пружними і еластичними, важливо вивчити розмірну сітку. В ній заявлений діапазон, який полегшує покупку, не дає можливості промахнутися з розміром. Параметри наступні:

  • S – при об'ємі стегон 71-86 см;
  • M – при параметрі 78-92 см;
  • L – при стегнах 83-101 см;
  • XL – при параметрах 89-119 см;
  • XXL – якщо зазначений обсяг відповідає 103-124 см;
  • XXXL – коли обсяг стегон 148-158 див.

На деяких сайтах всесвітньої павутини може бути представлена інша розмірна сітка, наближена до російським стандартам. Це наступні діапазони: 42-46; 48-54; 54-58; 58-64, які відповідають звичним реальним розмірам жіночих фігур. Так що купити Слім Шейпер через інтернет-магазин за доступною вартості не складе особливої складності.

З чого зроблений Slim Shapewear

Для коригуючого білизни Слім Шейпер використовується натуральний матеріал виготовлення з дихаючим ефектом. Задіюється додаткова просочення, яка забезпечує продуктивне позбавлення від складок на тілі за рахунок прискореного обміну ліпідів, активації мікроциркуляції крові проблемних зон. Це інноваційна технологія, запатентована і пройшла численні клінічні випробування. Застосування такого матеріалу для коригуючого білизни допомагає в найкоротші терміни прибрати жирові складки, зробити фігуру більш витонченою. Відгуки про Slim Shapewear позитивні.

Ціна Slim Shapewear

Фото фігур схудлих жінок надихає багатьох потенційних покупців. Використання такої інновації доречно в спорті та дієтології, тому не варто затягувати з її придбанням. Слім Шейпер в Москві складно знайти навіть в спеціалізованих магазинах, краще і дешевше замовити через інтернет. Нижче представлені приблизні розцінки, щоб знати, на що можна розраховувати.

Назва магазину

Ціна, рублів

аптека здоров'я і краси

1200

інтернет-магазин Гігант

1150

інтернет-магазин SatoShop

1290

інтернет-магазин «Восход»

1400

інтернет-магазин «Створи Себе»

750

Відео: Коригуючий білизна Slim Shapewear

Стягуючий комбідрес Slim Shapewear - білизна для корекції фігури

Відгуки про Slim Shapewear

Марина, 29 роківПару місяців тому я собі купила Slim Shapewear і анітрохи не пошкодувала. Комбідрес приємний до тіла, шкіра не потіє, під одягом матеріал не виділяється. Носила Slim Shapewear вдома і на роботі, і вже через два тижні схудла на цілих 5 кг. Для мене це не межа, тому комбідрес став невід'ємною складовою мого гардероба.
Ольга, 37 роківВибрала комбідрес для схуднення, щоб спортом не займатися. Заміна виявилася гідною. Slim Shapewear розчиняє жировий прошарок, а робить фігуру стрункою і витонченою. Відсутність швів робить виріб непомітною під одягом, тому ношу комбідрес практично цілий день. Всім, хто хоче схуднути, раджу по своєму прикладу Slim Shapewear.
Ганна, 32 рокиМені Slim Shapewear не підійшов, вірніше обіцяного ефекту я так і не отримала. Носила комбідрес мало не цілий день, але жир так і залишився на місці, і кількість проблемних зон фігури не скоротилося. Перш ніж купувати Slim Shapewear, бажано почитати про нього відгуки, і проконсультуватися з фахівцями. Інакше купівля комбидресса безглузда.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!