Медитація для схуднення: що допомагає, відгуки і відео

Зайва вага – проблема багатьох. Його так легко набрати і так важко скинути. Зараз існує безліч способів прибрати зайві кілограми. До них відносяться дієти, виснажливий фітнес, різноманітні аксесуари, дорогі таблетки, пластична хірургія. Але мало хто знає про медитації для схуднення. Це простий і легкий метод позбавитися від зайвої ваги назавжди.

Медитація для схуднення Досконалість

Кращий спосіб самоубеждения, з допомогою якого зміцнюється віра у себе і власні сили – це медитація на схуднення Досконалість. Це новий напрямок техніки схуднення для людей, яким нелегко мотивувати себе на активні дії для зниження ваги. Одяг має бути вільною. Під час медитації небажано відволікатися на сторонні речі або звуки. Тому заздалегідь необхідно вимкнути звук на мобільному телефоні, вимкнути телевізор, комп'ютер. Але можна слухати музику. Найкращий час для проведення медитації – це вечір.

Зручно розташуйтеся, закрийте очі і розслабтеся. Покладіть руки вздовж тіла тильною стороною долонь вниз. Зробіть вдих через ніс, відчуйте, як легені наповнюються повітрям, повільно видихайте через рот. Зосередьтеся на своєму диханні. Не думайте про погане і прислухайтеся до себе. Уявіть, як тепло ніжно огортає ноги, воно не поспішаючи піднімається вгору до голови. Ваше тіло наповнюється сліпучим світлом. Пропустіть світ через себе. Уявіть, як зайві кілограми зникають в нікуди. Аудіосупровід допоможе зосередитися.

Віпасана

Найкращий час для виконання медитації Віпасана – вечір. Цей метод – дихальна медитативна практика. Вона ідеально підходить для тих, хто любить поїсти перед сном або наїдатися після роботи. Ця медитація для зниження ваги допомагає зменшити вживане кількість їжі. Попередьте близьких, щоб не турбували вас не відволікали. Усамітніться, увімкніть спокійну музику, яку вам приємно слухати.

Дихальна техніка методика: прийміть позу лотоса або ляжте на підлогу. Спина рівна, руки на колінах, груди розправлена. Зосередьтеся на диханні. Зробіть глибокий вдих, при цьому надуйте живіт. Видихаючи, його необхідно втягнути як можна ближче до хребта. Уявіть, як під час видиху йде весь негатив разом з надмірною вагою. Не потрібно змушувати себе думати про схуднення. Мало у кого з першого разу виходило зосередитися на правильному мисленні. З часом буде легше сконцентруватися на бажаному результаті.

Наталії Правдіної

Ефективним вважається авторський підхід до схуднення Наталії Правдіної. У своїх роботах вона доводить переконання, що для насичення організму потрібно набагато менше їжі, ніж ми думаємо. Людина усвідомлює це методом самонавіювання і розслаблення і починає їсти менше. Медитації Наталії Правдіної допомагають людям, які хворі на ожиріння.

Свої долоньки потріть. Підніміть руки над тарілкою, наповненої їжею. Уявіть, як енергія з рук передається їжі, кожен шматочок її наділений світлою енергією. Продукти перед вами мерехтять і випромінюють позитив. Пережовуючи кожен шматочок, насолоджуйтесь, смакуйте, не поспішайте, поповнюйте ресурси свого організму. Головна умова і правило – після трапези подякуйте вищі сили за отриману енергію.

Медитація на схуднення 60 кг

Популярна медитація на схуднення 60 кг, її автор – Олександр Лангаев. Призначена вона для людей, які почали втрачати віру в свої сили. Коли людина перепробував безліч дієт і безрезультатних методик, мотивація для схуднення зникає. Олександр Лангаев вважає, що його практика допомагає впоратися з емоційною залежністю від їжі. Вона довела свою ефективність.

Худнути за нею дуже просто. Метод пробуджує бажання в людині бути струнким і красивим. Олександр Лангаев рекомендує під час медитації протягом 40 днів дивитися онлайн-ролик. На кожному сеансі показуються барвисті зображення. Таке психофізичний програмування нормалізує психічний стан. Результати спостерігаються через 60-90 днів.

Метод Габріеля

Джон Габріель розробив унікальний метод для зниження ваги. Він швидкий і простий. Метод Габріеля полягає в тому, щоб тіло і розум знайшли спільну мову. Для цього необхідно виділити 10 хвилин в день. Габріель каже: «Уявіть собі форми свого ідеального тіла». Слухати приємну музику під час цього не забороняється. Візуалізуючи свою мрію, ви допомагаєте тілу зрозуміти, навіщо йому потрібно бути струнким. Джон і його медитація допоможе вам швидше досягти бажаного результату.

Луїзи Хей 25 кадр

Унікальна методика, спрямована на позитивне зміна життя – це медитація на схуднення Луїзи Хей 25-й кадр. Афірмації схожі на мантри, що використовуються для досягнення контролювання мислення. Позитивні фрази заповнюють свідомість, витісняючи негативне мислення в психіці людини. Автор вважає, що зайва вага – це захист людини. Страх і невпевненість в собі змушують багато їсти. Такий гіпноз позитивно діє на підсвідомість людини.

У аффирмациях не повинно бути негативу і слів з часткою «НЕ». Луїза застосовує у своїй практиці по боротьбі з зайвою вагою метод «25-й кадр». З його допомогою людина програмується підсвідомо на зниження ваги. При цьому йому не потрібно займатися фітнесом, виділяти час, мучити себе дієтами і голодуванням. Луїза Хей об'єднала афірмації для схуднення і 25-й кадр, тому її методика ефективно діє на людей.

Тета з Тетяною Боддингтон

Тетяна Бонддингтон є тренером Тета Хилинг (цілюща техніка). Під час медитацій Тета з Тетяною Боддингтон відкривається доступ до великого джерела енергії, він втілює в життя будь-яку мрію. Необхідно точно представити бажаний вагу і зовнішній вигляд. Під час такого навіювання поліпшується самопочуття і здоров'я. Перебудовується клітинна структура, вона програмується на успіх. Ця методика вчить людину матеріалізувати свої найпотаємніші бажання і мрії.

Медитація для схуднення Рамі Блект

Рамі Блект – людина, яка вміє позитивно впливати на долі людей. Медитація для схуднення Рамі Блект розрахована на людей, які мають зайву вагу. Під час практики відбуваються внутрішні духовні зміни, очищення на емоційному рівні, самовдосконалення. Більша частина хвороб пов'язана з негативними думками та емоціями, тому треба завжди мислити позитивно.

Техніка виконання: зручно розташуйтеся і розслабтеся. Зробіть видих і втягніть живіт, рахуйте до 5 або 10. Повільно видихайте і відпускайте живіт. Представницям прекрасної статі під час медитації Рамі Блекта рекомендується додатково напружувати стегна. Це просте і легке вправу можна робити де завгодно: у поїздці, на роботі і на вулиці.

Відео

Гіпноз-медитація Для схуднення, зниження ваги

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!