Стрип-пластика для початківців з відео. Користь занять стрип-пластикою для схуднення і ціна навчання

Останнім часом все частіше серед модних танцювальних напрямків, які пропонують різні школи танців, можна зустріти стрипдэнс. Не кожна жінка зважиться записатися на такі уроки, адже сама назва говорить про відвертих елементах, але чи це так? Давайте розбиратися.

Що таке стрип-пластика

Даний вид танців зовсім не те, що багато хто уявляють собі. У ньому немає занадто відвертих рухів, танців на жердині і інших елементів, які приходять на розум. Стрип-пластика – це танцювальний напрям, в якому вдало поєднуються гнучкість, пластичність, плавність рухів і свобода самовираження. В основному це своєрідна гімнастика, в якій працюють над психологією. Майстри навчають любити своє тіло, відчувати його, розвивати в собі чуттєвість.

Стрип-пластика для схуднення

Все частіше танці рекламують як самостійний вид фітнесу, та стрип-пластика для схуднення не виняток. В цілому, вона дійсно здатна допомогти позбавитися від зайвої ваги і підтягнутися, адже деякі зв'язки досить складні. Правда не рекомендується захоплюватися стріпом (центральна вулиця) людям, у яких зайвої ваги дуже багато, т. к. динамічні навантаження можуть призвести до травм.

Цей вид танцю не панацея від зайвих сантиметрів або целюліту. Без правильного харчування і регулярності ніякого результату ви не побачите, крім зміцнення м'язів. Тому оцінюйте свої сили раціонально, ставте цілі обдумано, не чекайте дива. Навіть найпростіші елементи вимагають наполегливої роботи над собою і своїм тілом. Жоден учитель танців не допоможе вам швидко схуднути без власних зусиль і праці.

Стрип-пластика для початківців

Якщо ви замислюєтеся про те, щоб навчитися танцювати стриптиз і вибрали для себе напрямок strip plastic, почніть з простого. Подивіться уроки стрип-пластики для початківців, спробуйте з'єднати кілька нескладних елементів, подумайте, чи варто воно того. Дівчата хочуть красиву талію, підтягнутий живіт, красиві руках і пружні сідниці, хочуть навчитися сідати на шпагат. Проте не кожному дано освоїти стрипдэнс в силу відсутності почуття ритму і розтяжки.

Не варто засмучуватися, якщо природа не наділила вас стрункістю, гнучкістю і сексуальністю. Якщо бажання дійсно сильне, то всього можна навчитися в танцювальній студії. Вирушайте на пробне заняття, зробіть розминку, спробуйте виконувати рекомендації викладача, розучіть простий сучасний танець. Сподобалося? Тоді вперед за абонементом на стрип-денс для початківців в танцювальну школу або дивитися онлайн відео для навчання в домашніх умовах.

Дізнайтеся, як навчитися сідати на шпагат в домашніх умовах.

Музика для стрип-пластики

У будь-якому танцювальному напрямку важливий правильний вибір музичного супроводу. Strip dance не виняток, він навіть більш вимогливий. Музика для стрип-пластики повинна володіти м'якістю, плавністю і загадковістю, але це не означає, що не можна танцювати під улюблену швидку пісню. В цьому напрямку танців є багато цікавих зв'язок елементів, які підійдуть і для ритмічних рухів в домашніх умовах, і для виступу на сцені.

Одяг для стрип-пластики

У багатьох початківців виникає питання, яку вибрати одяг для стрип-пластики, адже правильно підібраний костюм і туфлі – це половина успіху. Якщо ви тільки почали вчитися, як правильно танцювати стриптиз або стрип-денс, краще віддавати перевагу зручному одягу, а не ефектною. Відмінно підійдуть для занять в домашніх умовах якісні лосини і футболка. Із взуття краще вибрати чешки або займатися в шкарпетках. Коли ви виробите стиль, навчитеся правильно танцювати зі стільцем, триматися на сцені, можна замислитися про придбання спеціального костюма.

Чоловіча стрип-пластика

Останнім часом все частіше стали з'являтися відеоуроки, де показана чоловіча стрип-пластика, підкорює серця жінок. Але чоловіки ставляться до цих відео скептично, мало хто ризикне відкрито заявити, що займається таким видом танців, але користь від такої танцювальної аеробіки є і для хлопців. Вона зміцнює стегна, покращує загальний стан здоров'я і приносить користь.

Ціна на уроки стрип-пластики

Гарна новина для тих, хто думає, що танці – це дорого. Ви помилялися! Сьогодні в будь-якому районі Москви можна знайти студію танців, в якій це є напрямку, причому за дуже демократичною ціною. Ви можете вибрати безкоштовний пробний урок, якщо таке практикується у вашій студії, або оплатити разове заняття, вартість якого коливається від 300 до 600 рублів.

Найвигідніше взяти абонемент на 10-20 занять, вартість їх може бути від 4 до 10 тисяч рублів залежно від часу, а також рівня підготовки. Перш ніж придбати абонемент, уважно ознайомтеся з описом і відгуками про обрану школі і викладача, адже від цього залежить не тільки якість навчання, але і ваша безпека. У хорошого педагога не буде великої кількості вільних місць.

Дізнайтеся,як навчитися танцювати, не виходячи з дому.

Відео: стрип-пластика – руху

Стрип-пластика. Відео урок №1 від MostDance.com (Оля Swan)

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!