Гель для схуднення Кінська сила: як використовувати засіб

Проблеми з жировими відкладеннями, текстуру шкіри знайомі багатьом дівчатам: целюліт став одним з найпоширеніших вад жіночої фігури, з яким вони ведуть запеклу боротьбу. Популярною косметологічної процедурою у цьому зв'язку стало обгортання, де використовують гель для схуднення Кінська сила.

Спочатку він розроблявся як тонізуючий препарату для людей з високим навантаженням на ноги. Засіб виявляє також знеболюючий, що охолоджує, протизапальний ефект, а згідно з відгуками жінок, і антицелюлітний.

Спосіб застосування гелю Кінська сила для лімфодренажного обгортання

Косметологічна процедура обгортання в салонах краси обходиться в копієчку, дозволити собі робити її часто може не кожна дівчина, але мати гарне тіло хочеться всім. Заощадити можна, використовуючи гель Кінська сила для схуднення в домашніх умовах. Завдяки особливостям дії засобу з ніг спаде набряклість, стан шкіри покращиться, налагодиться кровообіг. Склад продукту наступний:

  • ефірне масло евкаліпта і гвоздики;
  • гліцерин;
  • камфора з ментолом;
  • екстракти прополісу, берези, перцю, каштана кінського, мед. п'явки, пагонів багна.

Кінська сила для обгортання надає дренажний ефект, який сприяє розсмоктуванню застійних місць, погіршують кровообіг, обмін речовин і формують апельсинову кірку. Помітний результат вже після перших кількох процедур, вони допомагають вивести токсини через відкриті пори, зменшити набряки, завдяки звуженню судин, посилити ліполіз (руйнування жирових тканин). Використовувати гель для ефективного схуднення Кінська сила потрібно наступним чином:

  1. Вам знадобиться сам засіб, харчова плівка і вільний час.
  2. Шкіру перед обгортанням бажано очистити скрабом. Це допоможе розкрити і очистити пори, що спростить проникнення гелю під шкіру і виведення токсинів.
  3. Наносити гель слід плавними рухами знизу вгору без втирання в шкіру.
  4. Можна використовувати його не тільки на стегнах, сідницях, він підходить для живота і рук.
  5. Оберніть оброблені ділянки тіла плівкою в два шари.
  6. Одягніть зверху теплі речі, накрийте ковдрою. В теплі потрібно пробути не менше 1 години.
  7. Зніміть одяг, плівку і змийте теплою водою залишки гелю.

Препарат можна знайти у вільному продажу, він не має побічних ефектів. Не рекомендується використовувати гель людям: при індивідуальній непереносимості речовин зі складу засобу, пошкодження шкірного покриву, гострих запальних процесах, вагітності. Стежте, щоб гель не потрапив на ділянки слизової оболонки тіла, якщо це сталося – негайно змийте його великою кількістю води.

Відеоінструкція використання гелю для схуднення

Ольга Данка: обгортання з гелем Кінська сила. Животик. Осина талія

Відгуки про результати

Ірина, 28 роківРегулярно роблю процедуру обгортання, але раніше я використовувала для цього або антицелюлітний крем, який дуже сильно пече, або шоколад, що виходить відчутно дорого. З недавніх пір вирішила користуватися гелем Кінська сила для схуднення і залишилася повністю задоволена. Ніжки виглядають прекрасно і відчувають себе так само!
Валерія, 22 рокиПрацюю продавцем, тому доводиться довго стояти на ногах, не сідаючи. При такому способі життя раптом почав з'являтися целюліт на стегнах. Дієтолог сказав, що у мене застійні процеси з-за поганого обміну речовин і порекомендувала робити обгортання з гелем для схуднення Кінська сила. Завдяки їм пройшов целюліт, до того ж спала набряклість з ніг.
Наталя, 27 роківА я спочатку не знала, скільки потрібно тримати плівку, приділяла цьому всього 15 хвилин. З-за цього не бачила результату, хотіла вже відмовлятися від засобу. Подруга підказала, що треба не менше години не тільки тримати, але ще слід укутати, щоб було тепло. Після 1-ї такої процедури я відчула ефект, а через 3 – побачила реальний результат.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!