Дієта Хейлі Помрой - рецепти і меню на кожен день. Відгуки про дієту Хейлі Помрой для прискорення метаболізму

У різноманітті способів схуднення ця дієта користується великою популярністю за рахунок своєї неординарної методики. Написавши книгу про легкий спосіб скинути вагу, автор за лічені дні знайшла велику кількість шанувальників. Дієта Хейлі Помрой славиться своєю унікальністю і простотою. З допомогою неї багатьом вдалося скинути зайву вагу і закріпити його на бажаної позначки. Вивчивши необхідну інформацію про цю дієту, ви зможете визначитися, застосовувати її на собі або не варто.

Дієта для прискорення метаболізму Хейлі Помрой

Багато людей, що набрали зайві кілограми, придумують собі виправдання, звинувачуючи в трапилися проблеми порушений обмін речовин. Вони ж і стали прихильниками відомого дієтолога Хейлі Помрой. Автор підтримує думку про те, що ожиріння виникає внаслідок уповільненого перебігу життєво важливих функцій. Переїдання і відсутність правильного підходу до способу життя – не причина ожиріння. Хейлі розробила таку систему харчування, яка відмінно підходить:

  • для поліпшення обміну речовин;
  • для прискорення метаболізму, внаслідок чого настає активне жиросжигание.

Принципи дієти для розгону обміну речовин

Дієта Хейлі не має протипоказань: рекомендується в будь-якому віці, при хронічних захворюваннях допомагає полегшити стан. Образ харчування складається з таких принципів:

  • дозволена солодка випічка;
  • не слід обтяжувати себе підрахунком уживаних калорій і витраченою енергією;
  • дієта розрахована на триразовий прийом їжі і дворазовий перекус за день;
  • харчуючись спеціально підібраними продуктами під час дієти, можливо позбутися від 14 кілограмів за двадцять вісім днів;
  • необхідно виконувати комплекс вправ для схуднення.

Зразкове меню на кожен день

Перебувати на дієті Хейлі Помрой – одне задоволення. Харчуватися улюбленими стравами, не виснажувати себе голодом і при цьому втрачати ненависні кілограми – що може бути краще? Для зручності наведемо приблизне меню на кожен день у вигляді таблиці, яка Хейлі рекомендує розробляти самостійно та доповнювати на свій розсуд:

Дні тижня

28 днів

сніданок

обід

вечеря

Понеділок

Фрукти, горіхи

Картопля тушкована з овочами

Яблуко солодке

Вівторок

Яйця варені з листям салату

Плов з м'ясом курки

Фруктовий салат з медом

Середа

Мюслі з молоком і сухофруктами

Суп овочевий з грінками

Йогурт

Четвер

Каша гречана з маслом і цукром

Картопля печена з сиром

Овочевий салат з сиром

П'ятниця

Будь-які фрукти, горіхи

Салат овочевий з сметаною, риба тушкована з томатами

Кефір з крекерами

Субота

Овочевий салат з насінням гарбуза і соняшнику

Пшенична каша з м'ясом курки

Цитрусові або ананаси

Неділя

Каша вівсяна або пшенична

Бобовий Суп

Яблуко і банан

Рецепти

Дієта для прискорення обміну речовин включає в себе різноманітне меню. Ось деякі смачні рецепти від Хейлі Помрой, які допоможуть розігнати метаболізм і схуднення не змусить себе довго чекати:

  1. Овочеве рагу. Цибулю, моркву, баклажани, кабачок, зелений горошок нарізати дрібними кубиками, тушкувати в сотейнику. В кінці додати сіль, томатну пасту, лимонний сік.
  2. Картопля запечена. Бульби ретельно вимити, нарізати часточками, посолити, додати спеції і помістити на деко, змащене маслом. Запікати в духовці до готовності. Посипати тертим сиром, подавати з зеленню.

Відео про дієту на 28 днів від Хейлі Помрой

Дієта Хейлі Помрой або Як розігнати свій метаболізм

Відгуки схудлих

Марія, 30 роківКоли я почала замислюватися про своє тіло, моя вага переходила за позначку 80 кілограм при зрості 160 див. Пробувала різні дієти, займалася спортивною ходьбою. Результат був не довгим, втрачений вагу повертався. Дізналася про дієту Хейлі Помрой, при якій розганяється метаболізм. Я дотримувалася всіх рекомендацій і за місяць позбавилася від десяти кілограм.
Ірина, 42 рокиЯ дізналася про дієту, при якій не потрібно відмовлятися від десертів і від смачної їжі. Коли минув перший тиждень, я зрозуміла, що для мене це занадто складно. З-за щільного робочого графіка не могла постійно контролювати своє харчування, розбивати тиждень на фази, ще при цьому займатися спортом. Така дієта для поліпшення обміну речовин більше підходить для домогосподарок, яким не треба працювати.
Ольга, 28 роківЯ цікавлюся здоровим способом життя, постійно вивчаю інформацію про те, як можна поліпшити своє здоров'я. Багато знаю про дієти, на деяких сиділа особисто. Коли дізналася про такий спосіб схуднути, при якому дозволено їсти такі продукти, як солодощі і борошняні вироби, я щиро здивувалася. Як можна всерйоз сприймати цю інформацію? По-моєму, ця дієта розрахована на ледачих домосідів.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!