Дієта на яблуках і кефірі - відгуки про результати схуднення. Меню раціону на 7 та 9 днів, відео

Коли вас перестало радувати відображення в дзеркалі, а улюблені сукні стали застібатися з працею – прийшла пора зайнятися собою. Жінки починають шукати нові способи схуднення, щоб швидше впоратися з проблемою. Як знайти таку методику, щоб була ефективною, доступною за продуктами? Рішення є – кефірно-яблучна дієта. Всього кілька днів, і ви скинете зайві кілограми, приведете організм в порядок. Вона користується великою популярністю, тому що в її складі доступні продукти харчування.

Як дотримуватися дієти на кефірі і яблуках

Якщо ви вирішили почати схуднення за цією методикою, дуже важливо, щоб продукти подобалися. Поставтеся уважно до того, що дієта протипоказана при захворюваннях шлунка і алергії на молоко. Обидва продукту в цій методиці багаті корисними речовинами – вітамінами і мікроелементами. Вони низькокалорійні, виводять з організму зайву рідину, шлаки, стимулюють обмін речовин. При проведенні слід дотримуватися правила:

  • жирність кефіру 1%;
  • яблука зелені;
  • пити воду – 1,5 літра;
  • плавний вихід.

На 7 днів

Як схуднути на кефірі? Є різні варіанти дієт за кількістю днів: проста – триденна, більш ефективна – на тиждень. Вона дозволяє скинути близько 5 кг Є 2 варіанти її проведення. У першому чергуються дні кефірний і яблучний. Напою слід випити 1,5 літра за 6 разів. Фрукти вживаються в сирому або печеному вигляді – 1,5 кілограма. У другому варіанті необхідно щодня випивати 3 склянки напою, з'їдати 3 фрукта. Після закінчення зробити плавний вихід. Кілька днів додають в меню каші, овочі. Жирна їжа не припустима.

На 9 днів

Цей варіант дієти самий жорсткий, не рахуючи методики на місяць. Слід підготуватися до його проведення. Кілька днів до входу необхідно їсти овочі, обмежити м'ясо, зробити їжу більш легкою. За час проведення з організму виводиться багато води, тому її потрібно заповнювати. Перші три дні пити 1,5 літра кефіру. З четвертого по шостий день їдять тільки яблука, п'ють воду. Останні дні, як перші. Потрібен плавний вихід після закінчення. Можна скинути до 7 кг

Розвантажувальний день на кефірі і яблуках

Немає нічого складного, щоб скинути зайву вагу – для цього є різні системи схуднення. Набагато складніше закріпити досягнуті результати. Це можна зробити за допомогою розвантажувальних днів. Існує багато варіантів проведення, але найефективніший – з кефіром, яблуками. Потрібно за 6 прийомів випити 3 склянки, з'їсти три великих фрукта. Послідовність може бути будь-якою. Яблука їдять в сирому вигляді або запікають. Дуже смачним виходить коктейль з цими продуктами. Після такої розвантаження вага зафіксується і може трохи знизитися.

Дізнайтеся більше про те, як проводити розвантажувальний день на кефірі.

Відео

Як схуднути за допомогою кефіру і яблук

Відгуки про результати схуднення

Олена, 36 роківПрочитала, що на яблучно-кефірної дієті легко схуднути на 9 кг. Вирішила спробувати варіант на 9 днів. Мене вистачило тільки на п'ять, а далі не змогла – дуже важко. Їсти хотіла весь час. Щоправда, чотири зайві кілограми я скинула, але більше повторювати не буду. Пораджу цю методику тому, у кого є сила волі і велике бажання схуднути.
Яна, 42 рокиЯ багато разів худла на різних дієтах, але минав деякий час, і вага назад повертався. Подруга порадила мені щотижня робити розвантажувальний день. В цей час треба їсти тільки кефір з яблуком – того і іншого по 0,5 кг. Після таких розвантажувальних днів вага не додається, навіть трохи знижується. Дівчата, дуже рекомендую!
Христина, 27 роківПро кефірно-яблучної дієті мені розповіла колега, коли я поскаржилася, що за зиму набрала зайві кілограми. Вона порадила посидіти на ньому три дні, щоб скинути 4 кілограми. Я дуже люблю ці продукти, тому вирішила спробувати. Система схуднення мені підійшла – їсти не хотіла, і вдалося позбутися 3 кг. Раджу спробувати!
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!