Спалювачі жиру в домашніх умовах і спортивне харчування

Деякі відкладення в людському організмі стають причиною естетичних вад. До таких речовин відноситься жир. Для боротьби із зайвою вагою створено безліч препаратів і методик, але однією з найбільш ефективних є програма спортивного харчування та використання спеціальних добавок. Жироспалювачі для схуднення жінок являють собою фармакологічні засоби, здатні забезпечувати зменшення підшкірного жиру. Асортимент препаратів відрізняється різноманітністю, а кожна різновид добавки має свої нюанси використання та очікувані результати.

Види сжигателей жиру

Правильне спортивне харчування спрямовано на прискорення обміну речовин. Жироспалювачі притупляють почуття голоду, забезпечують організм корисними компонентами і збільшують витривалість. Позитивний ефект після прийому препаратів для спалювання жиру відбувається у разі дотримання важливих правил. Порушення рекомендацій тягнуть за собою не тільки відсутність результату від тренувань, але і проблеми зі здоров'ям.

Найпоширеніші види жіросжігателя для схуднення:

  • термодженікі або термогеники (прискорюють процес травлення і обміну речовин, наприклад, Липо 6, «Л-карнітин»);
  • діуретики (виводять воду з організму);
  • блокатори жирів і вуглеводів (запобігають всмоктуванню речовин в кров);
  • аноретики (пригнічують відчуття голоду);
  • природні речовини, які виконують функцію спалювання жирів.

Спортивне харчування для схуднення для жінок

Різні категорії жіросжігателей призначені для певних цілей. Спортивне харчування для дівчат відрізняється від аналогічних препаратів для чоловіків. У першому випадку препарати вживаються для боротьби із зайвою вагою. Для чоловіків особливу роль відіграє не тільки спалювання жиру, але і нарощування м'язової маси. Жінкам підходять добавки для схуднення з вмістом вітамінів, протеїнів, колагену або Л-карнітину. Зазначені компоненти є джерелом білка і основою дієтичного харчування.

Л-карнітин

Основою деяких жіросжігателей є компоненти, які людський організм здатний виробляти самостійно. Наприклад, до таких препаратів відноситься «Л-карнітин». Засіб рекомендується пити по 2 г на добу. Результатом регулярного прийому препарату буде процес зниження маси тіла (у середньому за місяць можна позбутися від 2-3 кг). «Л-карнітин» – безпечний і сильний жіросжігателя.

Протеїнове живлення

Основні витрати енергії організму спрямовані на засвоєння білка. Цей нюанс взято за основу програми протеїнового живлення. Коктейль для спалювання жиру на основі протеїну сприяє схудненню при регулярних фізичних навантаженнях. Пити такі препарати треба три рази в день (один раз вранці, а також перед і після тренування). Протеїн має протипоказання. Не варто використовувати цей метод при порушеннях роботи травної системи і хворобах серця.

Види протеїну:

  • соєвий (найдешевший, за властивостями поступається аналогам);
  • казеїновий (добре захищає клітки м'язів в період сну);
  • сироватковий (найпопулярніший, виготовляється на основі молочної сироватки);
  • гідролізат сироваткового протеїну (самий дорогий і потужний).

З геранню

Протягом тривалого часу в спорт харчування для спалювання жиру входили препарати з геранню (наприклад, Jack 3d, Oxy ELITE Pro, «Біла блискавка»). Цей компонент сприяє збільшенню рівня фізичної, розумової активності, володіє рядом корисних властивостей. Головним недоліком цього інгредієнта вважається безліч протипоказань, за яких препарати з ним неодноразово ставали предметом суперечок. У США добавки з геранню відносяться до категорії заборонених.

Жиросжигающие препарати

Окрему категорію жіросжігателей представляють фармацевтичні засоби. По ефективності вони перевершують препарати, створені для комплексу спортивного харчування. Головним мінусом таких добавок вважається ризик порушення працездатності деяких систем організму. Найпоширенішими прикладами даної групи жіросжігателей можна назвати «Тироксин», «Орлістат» або «Сибутрамін». Дізнайтеся, як вибрати спортивне харчування для схуднення.

Ліпотропікі

Глюкоза в крові витрачається під час затрат енергії. Ліпотропікі перетворюють жир в цей компонент. Завдяки такому процесу відбувається зниження маси тіла. Приймати креатин з категорії ліпотропних засобів рекомендується у вигляді ампул. Найпоширенішими препаратами цієї групи вважаються «Л-карнітин», «Хітозан», «Липоцельс», «Липодрен». Вживати добавку треба перед тренуванням для поліпшення ефективності фізичних навантажень.

Термодженікі

Лідером рейтингу безпечних препаратів вважається Липо 6 блек. Термодженікі відрізняються властивістю самостійно розщеплювати жир і прискорювати обмін речовин. Діяти такі кошти починають відразу після їх вживання. Не рекомендується приймати препарати даної категорії на ніч. Крім Липо 6 до термодженикам відносяться Meltdown (інноваційний жіросжігателя тривалої дії), продукція компанії Grenade, «Бомба» (Black Bombs).

З ефедрином

Протягом тривалого часу багато виробники випускали препарати для спортивного харчування на основі ЕКА (ефедрин, кофеїн, аспірин). Засоби володіють здатністю допомагати організму розщеплювати жири, знижують апетит, прискорюють метаболізм. Ефедрин негативно впливає на серцево-судинну систему, тому препарати з його змістом відносяться до категорії заборонених жиросжигателей. Шкідливий ефект можна запобігти, якщо не брати кошти у другій половині дня.

Натуральні схуднення в домашніх умовах

Позбутися від зайвого жиру можна інгредієнтами, які відносяться до природних добавок для схуднення. Наприклад, зелений кава здатна не тільки надати бадьорості, але і знизити апетит. Цей інгредієнт включається в програми дієтичного харчування і спортпита. Непомірне споживання зеленого кава може викликати зворотний ефект. З'явиться сонливість, втома або порушиться концентрація уваги.

Другим за популярністю натуральним жіросжігателя є імбир. Корінь рослини можна заварювати у вигляді чаю або додавати до будь-яких страв. Максимальний результат вийде, якщо поєднати імбир з продуктами харчування, що входять у більшість дієт: нежирне м'ясо, риба, курка, каші, овочі, фрукти-карнітин (цитрусові, яблука, авокадо). Компонент вважається універсальною пряністю, що поєднується з першими, другими стравами, напоями або десертами.

Шкода і користь жіросжігателей

Біологічні, гормональні та фізичні процеси в жіночому і чоловічому організмі протікають по-різному. Дія жіросжігателей відрізняється в залежності від статевої приналежності того, хто їх вживає. З особливою увагою жінкам треба вживати препарати з вмістом кофеїну, ефедрину, сибутраміну або тироксину. Перед початком прийому таких засобів рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Користь жіросжігателей:

  • зміцнення імунної системи організму;
  • прискорення обміну речовин;
  • підвищення життєвого тонусу;
  • розщеплення жирів;
  • виведення з організму зайвої рідини.

Шкода жіросжігателей:

  • захворювання травної системи;
  • виникнення безсоння;
  • збудження ЦНС;
  • розвиток захворювань щитовидної залози;
  • виникнення діареї;
  • підвищення кров'яного тиску та внутрішньоочного тиску.

Ознайомтеся з рейтингомкращих жіросжігателя для жінок.

Відео про жиросжигающих таблетках

Препарати для швидкого позбавлення від зайвої ваги передбачають суворе дотримання певних правил. Те ж саме можна сказати і про схуднення таблетки для схуднення жінок. Порушення режиму призведе до відсутності результату від тренувань і спортивного харчування. Про те, як використовувати таблетки для схуднення, скільки триває мінімальний і максимальний курс, які нюанси має на увазі такий спосіб спалювання жиру, розповідає відео.

Так не МОЖНА худнути (3): ТАБЛЕТКИ для схуднення

Відгуки

Наталя, 32 рокиВ інтернеті бачила ролики, в яких описувалися переваги капсул Lipo 6. Вирішила випробувати методику на собі. Через місяць прийому препарату вдалося позбутися від 5 кг. В їжі себе не обмежувала, але намагалася правильно харчуватися. Дотримувалася спортивну низкоуглеводную дієту. Зараз капсули не приймаю, але дотримуюся встановленого раціону.
Аліса, 35 роківЗаймаюся фітнесом, щоб схуднути. Тренування були для мене мукою. Послухалася поради подруги, стала приймати «Л-карнітин». Запах капсул мене насторожив, але результат став помітний через тиждень. Кілограми зникають повільно, але після тренувань не відчуваю втоми. Приймаю препарат три тижні, схудла на 4 кг Думаю, що це не межа.
Ольга, 25 роківЗавжди вважала, що схуднення таблетки для схуднення жінок – це рекламні виверти. Худий я не була ніколи і завжди хотіла позбавитися від зайвої ваги. Таблетки стали останньою надією. Приймаю препарат Чорна вдова (Black Widow). Вивчала інформацію про засіб, читала про побічні ефекти. Позбавилася від 5 кг за один місяць.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!